Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, turnéi során többek között olyan országokban lépett színpadra, mint Argentína, Chile, Uruguay, Brazília, Mexikó, Izrael, Spanyolország, Olaszország és az Egyesült Államok. 2018-ban a nagy sikerű Acusada (Vádlott) című filmben játszott főszerepet, ahol a kritikusok dicsérték alakítását. A film bemutatásra került a Velencei, a Torontói és a Miami Filmfesztiválon is és a Warner Bros Pictures jóvoltából megjelent Franciaországban, Görögországban, Szerbiában, Mexikóban és Uruguayban is. Tavaly novemberben teljesen váratlanul kiadta negyedik albumát, a Libra-t. 2021-ben színésznőként is visszatér, a nézők a 'Túl a vörös kanapén' című akció-thriller sorozatban fogják képernyőn látni a Netflixen.

 
Projektek 2020/2021

Cím: Libra (album)
Megjelenése: 2020. november

Leírás: 2020 novemberében Lali teljesen váratlanul kiadta negyedik albumát, ami a Libra címet kapta. A koronavírus világjárvány okozta korlátozások és új sorozatának forgatása miatt eddig sajnos nem tudta elindítani a Libra turnét.

 

Cím: Sky Rojo (Túl a vörös kanapén)
Megjelenés: 2021. 03. 19., második évad: 2021. 07. 23.

Karakter: Wendy
Leírás: A történet középpontjában 3 prostituált áll, akit súlyosan bántalmazzák a stricijüket, majd elmenekülnek a klubból, ahol dolgoztak. Közösen menekülnek a múltjuk elől, útjuk során pedig rengeteg veszéllyel és akadállyal kell szembenézniük. Mivel a rendőrségre nem mehetnek, két lehetőségük marad: tovább menekülnek vagy szembeszállnak futtatóikkal.

 

Cím: La Voz Argentína - tehetségkutató műsor
Megjelenése: 2021.

Leírás: 2021-ben visszatér az argentin La Voz (A hang) tehetségkutató műsor, amiben Lali lesz az egyik zsűritag. Az argentin művésznő nagyon jó lehetőségnek tartja a műsort a tehetségek felkutatására és kiváltságosnak érzi magát, hogy zsűriként része lehet ennek

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

 

  

  

  

  

  

27/3 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com
Facebook oldalwww.facebook.com/laliespositoogportal.hu

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Rövid hírek Laliról

Lali megérkezett Chilébe, hogy legújabb lemezét, a "Soy"-t népszerüsítse. Az énekesnő Twitteren tette közzé, hogy utazik az országba, ahol beszélgetni fog a rajongókkal és dedikálni fogja a cdket. "Chilei barátaim HOLNAP megyünk aláírni a cd-ket #SOY #LalienChile" Lali június 24-én fog fellépni Chilében a Fifht Harmony csapat előzenekaraként. Az énekesnő Instagramon is megosztotta rajongóival az örömhírt, hogy megérkezett Chilébe: "HELLÓ CHILE #SOY köszönöm szépségeim, hogy vártatok engem és olyan melegen fogadtatok. Ezekben a napokban jól megleszünk és átadunk mindent jót!"

Nemrég érkezett a hír, hogy Lali új filmjét, a "Pemitidos"-t nem csak Argentínában, hanem Peruban, Bolíviában, Ecuadorban, Izraelben és Uruguayban is vetíteni fogják. Az film augusztus 4-én lesz először látható az argentin mozikban.

Lali, ragálva az orlandói melegbárban történt mészárlásra, ezt a rövid bejegyzést tette közzé Twitteren: "Mi történik az emberekkel? SZŰNJENEK MEG A FEGYVEREK és éljünk BÉKÉBEN!"

2016.06.15. 18:02

Lali találkozása egy beteg rajongójával

Lali Espositonak nem véletlen van 4,1 millió követője Twitteren, 2,5 millió követője Instagramon és figyeli a fél világ az énekesnő minden lépését. Lali kedves, vicces, nyitott és nem utolsó sorban hatalmas szíve van. Soha nem szalaszt el egyetlen lehetőséget sem, hogy kifejezze rajongóinak, hogy milyen sokat jelentenek számára, és próbál mindig a kedvükben járni.

A fiatal híresség most sem hazudtolta meg magát, és egy 12 éves rajongójának váltotta valóra az álmát. Melody egy rákos kislány, akinek minden vágya volt, hogy találkozhasson Lalival. Az édesanyja kapcsolatba lépett az énekesnő édesanyjával, María José Rierával, ezt követően Lali jelentkezett Melody családjánál, és kezdetét vehette a meglepetés megszervezése

Lali végül június 13-án hétfőn találkozott Melodyval és több közös kép is készült róluk. Az egyiken a művésznő együtt tartja a zászlót a beteg kislánnyal, ami a gyógyulását támogatja, a másikon pedig együtt fotózkodnak.

Ez a történet is azt mutatja, hogy mekkora szíve van Lalinak, és milyen gonddal viseltetetik a rajongói iránt. Reméljük, hogy ez a tett erőt ad Melodynak a rák elleni küzdelemhez, és kívánunk neki mihamarabbi gyógyulást! Kitartás Melody! <3

2016.06.15. 17:55

Lali az Év argentin művésze

Tegnap este lezajlott a latin-amerikai díjátadó, az MTV Miaw, aminek keretében díjazták az év legjobb előadóit a zenei kultúrában. 26 különböző kategóriában jelölték a legjobbakat, és nem meglepő módon, ezen a listán-több kategóriában-kedvencünk neve is szerepelt. Lali versenyzett a „Legjobb alakítás egy alkalmazásban”, az „Instacrush”, a „Az év pop robbanása” és az „Év argentin művésze” díjért, utóbbit meg is nyerte az énekesnő. Még nincsenek információk arról, hogy vajon Lali részt vett-e a díjátadón, de Instagramra posztolt egy képet, egyfajta köszönet képen a rajongóinak a szavazatokért, alá pedig ezt írta: "Köszönet a szavazatokért! <3 #AzÉvArgentinMűvésze #MTVmiaw

Az MTV is közétett egy képet Twitteren, amihez ezt írták: "A szeretett @laliespos megnyerte "Az év argentin művésze" díjat! :') #MTVMIAW

Ezuton is Gratulálunk Lalinak, abszolút megérdemelte ezt a díjat! ;) <3

2016.06.13. 14:33

Lali a Morfi műsorban

Pár nappal korábban, június 10-én Lali meghívást kapott a Morfi műsorban és tekintve a korábbi pletykákat, miszerint összejött barátjával, Nazareno Caseroval, nem csoda, hogy nagyon sokan várták az estét, és Lali reakcióját a hírekre.

Bár már korábban nyilatkozott és elmondta, hogy mi is történt pontosan, várható volt, hogy kérdezik Nazarenohoz fűződő kapcsolatáról. Az énekesnő azonban világossá tette, hogy nagyon távol állnak attól, hogy hivatalosan is egy pár legyenek.

Ezután Gerardo Rozín megkérdezte, hogy mi a feltétele annak, hogy egy srácnak esélye legyen Lalinál: „Ha nincs humorérzéke, akkor nem fog sokáig tartani. Nevessen a vicceimen, akkor is, ha rossz. Az élet egy vicc, amit néha elnyomnak a rossz dolgok, ezért kell bele humort vinni. Humort kell vinni az életbe, különben nem lehet élni. Ha a srác humortalan, akkor 15 percnél tovább nem megy, mert ha nincs humor, akkor az furcsa."

Ezután a műsorvezető megjegyezte: „Egyedül élsz”, mire Lali hangosan el kezdett nevetni és ezt mondta: „Erről nagyon sok mindent lehet gondolni…Nagyon átlátszó vagyok, ez az én problémám, de boldog vagyok egyedül.”

Később legyőzte a szégyenérzetét és bevallotta, hogy mi fontos egy férfinál: „Én a száj és a csók kombót dicsérem.” Aztán Lali elmondta, hogy hogyan viselkedik az első randin: „Mindig javasolom, hogy fele-felében fizessünk, mert megsértődnek, ha nem engedem, hogy meghívjanak.” Végül az énekesnő konstatálta személyes helyzetét: "Nem vagyok egyedül, nem érzem magam egyedül, minden jó, így azt csinálhatom, ami jó nekem…”

2016.06.12. 23:04

Lali az "állítólagos" új románcról

Miután Lali hazaért New Yorkból, a sajtó rögtön el kezdte őt faggatni az állítólagos új románcról. Korábban már megjelentek a hírek, miszerint Nazareno Caseroval East Villageben történt csókjáról fotó is készült, ám amikor erre rákérdeztek, Lali így válaszolt: „Á, vannak fotók is? Én nem láttam őket , és ez egyébként is magánügy.” Az újságírók és tévések azonban nem hagyták annyiban a dolgot és tudni akarták, hogy pontosan mi történt a Nagy Almában. Az énekesnő készségesen válaszolt a kérdésekre, így többet is megtudhattunk a rejtélyes éjszakáról.

Voltak pletykák arról, hogy láttak téged Nazareno Caseroval New Yorkban, ez igaz?

 „Igen, persze, találkoztam vele. A barátaimmal elmentünk megnézni egy bandát, és ő is ott volt. Velünk volt, ez igaz, de nem egyedül voltunk."

Állítólag vannak képek is a csókjaitokról.

"Nos, én nem láttam semmilyen fotót, de ez a mi dolgunk. Azt hiszem, én vagyok az egyetlen, aki ezt mondhatja. De hazugság az, hogy egyedül voltunk."

De barátok vagytok?

„Igen, ismerjük egymást egy ideje, van pár közös barátunk."

De korábban bekövetted őt Twitteren.

"Igazából azért kezdtem követni Instagramon, mert szeretem a munkáját, a  Historia de un clant. Egyszer még az egyik részt is megosztottam, mert rajongója vagyok a műsornak és nagyon jónak tartom. Ezután kezdtem követni, nincs ebben semmi furcsa."

Több van köztetek, mint barátság?

„Nem, ismerjük egymást és ebben a pillanatban nagyon jól kijövünk egymással."

Nem fogjuk látni címlapon két hónap múlva, hogy randiztok?

„Annyira siettek ezekkel a dolgokkal.”

De megtörténhet?

"Nem, nem. Mi jól kijövünk egymással, mint bárki, akit ismerünk. Egy országban élünk, de mások a terveink. Semmi különös nem történik." 

2016.06.12. 22:45
 

THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár &#8211; FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!