Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

 

 

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Mariano Martinez nyilatkozott a magánéletéről

2016.07.01. 22:15

Bár az interjú még hétfőn készült Marianoval, olvassátok el mindenképpen, hiszen nagyon érdekes!

Jó a hangulat, és szeretek beszélni, mondta Mariano Martinez a sajtónak hétfő este a Teatro Colónban, amikor egy jótékonysági gálán vett részt, ami a Cooperative Association Gyermekkórház részére volt megrendezve.

Mariano nagyon barátságosan válaszolt a szerelmi életével kapcsolatos kérdésekre, illetve a modell, Belu Bergagnához fűződő állítólagos viszonyáról és a pletykákról, amik az exe, Lali Esposito és Nazareno Casero új románcáról szólnak.

Hogy van a szíved? Mi a helyzet Belénnel?

Belu egy barátom, tudom, hogy ez nem sok. Hogy a barátnőm? Nem.

 

Azt mondta, hogy dögös vagy.

Ő is az, mit jelent ez? Mi nagyon jó barátok vagyunk, semmi több.

 

Küldött neked egy szív jelet Instagramon.

Mert szeret engem, ahogy én is őt. A barátaim is küldenek nekem szívet és mondják, hogy „szeretlek”. Van barátok közötti szerelem is.

 

Történhet köztetek valami?

Nem, én nem gondolok most kapcsolatra, ő egy barátom, akit nagyon szeretek. Semmi több.

 

Mit gondolsz Laliról és Nazarénóról? Úgy tűnik, hogy van románc van köztük.

Nem, nem beszélek a saját életemről, nem fogok a máséról sem beszélni. Soha, soha. Nazarenoval jó a kapcsolatom, nem a barátom, és még mindig jóban vagyunk. És nem fogok többet mondani, mert nem kell többet mondanom ezzel kapcsolatban.

 

Nem bánnád, ha felvállalnák a románcot?

Először is, nem. És esküszöm, hogy nem akarok mások életéről beszélni. Nem akarok mások életéről beszélni, ha a sajátomról sem beszélek.

 

Beszéltek Lalival?

Nem, nem beszélünk.

 

Láttad, hogy szexi fotók jelentek meg Laliról?

Ragaszkodom ahhoz, hogy nem akarok beszélni mások életéről. Ő mindig ilyen volt, így ez nem újdonság.

 

De most máshogy szexi és többet mutat…

Egyre szexibb az évek során, nem tudom, hogy láttad-e az instagramot…(nevet)

Rövid videók a Soy lemez készítéséről

2016.07.01. 09:16, Ali
Címkék: soy bts videók

Pár héttel korábban került fel az első rövid videó Lali hivatalos Youtube csatornájára, és azóta minden csütörtökön újabb videó jelenik meg, ami 2-3 percben bemutatja, hogy hogyan készült a Soy lemez. Bepillantást enged a dalok felvételébe, a fotózásba és egyéb munkálatokba, amik a színfalak mögött zajlanak. Most összegyűjtöttem nektek az eddig megjelent videókat, hogy Ti is megnézhessétek! Véleményem szerint nagyon érdekesek a felvételek, hiszen így láthatjuk, hogy hogyan is zajlik egy új lemez készítése.

Az első videóban a Soy lemezzel kapcsolatos januári megbeszélés látható.

 

A mini sorozat második részében az Unicó című dal stúdiófelvételeiből láthatunk egy rövid részletet.

 

A haramdik videó a Soy album fotózásáról készült.

 

A negyedik részben szintén az album fozózásáról láthattunk egy rövid videót.

 

A mini sorozat ötödik részében ismét a fotózásról kaptunk egy rövid videót.

 

A hatodik videóban az A Bailar Tour Luna park-i búcsúkoncertjének kulisszái mögé nyerhetünk betekintést.

 

A mini sorozat hetedik részében a stúdió felvételekről kaptunk egy rövid videót.

 

A sorozat nyolcadik videója is a lemez stúdiófelvételeiről készült.

 

A mini sorozat kilencedik részében annak a pillanatnak lemetünk szemtanúi, amikor Lali először a kezébe fogja az elkészült Soy lemezt.

A kilencedik videóban a promóciós turnékról láthattunk egy rövid összefoglalót, azon belül is azokról a napokról, amikor Lali Peruban, Chilében és Ecuadorban népszerűsítette új albumát.

Rövid hírek Laliról

2016.06.30. 20:42

Lali tegnap osztotta meg Instagramon, ahogy új lemezéről, a "Soy"-ról énekelte az egyik dalt, az "Amor es present"-ét, ami elmondása szerint a kedvence, és a felvételekor még sírt is. A videón jól kihallatszik, hogy Lalinak mindenféle alájátszás nélkül is csodás hangja van. A videó mindössze 36 másodperces, mégis megmutatja, hogy az énekesnőnek igenis van tehetsége! Lali a videó alá a dal címét és egyben egy részletét kommentálta: "A szerelem jelen van, nem gondolunk a holnapra" pizsamában Madridban ❤ Nézzétek meg ti is a videót, nagyon jó lett!

 

"Amor es presente no pienses en mañana" en pijama desde Madrid❤

Lali (@laliespositoo) által közzétett videó, 3:40 PDT

 

Lali egy másik videót is megosztott Instagramon az új lemeze, a "Soy" dedikálásáról, amire Madridban került sor. A felvételen látszik, hogy mennyien örülnek Lalinak, kamerával felveszik a találkozást, fotózzák és teli torokból kiabálnak neki. "Köszönöm Spanyoloroszág 🙏❤🎶 #lemezekdedikálása #SOY -írta a videó alá Lali. Az énekesnő ma, 30-án hagyja el Spanyolországot, hogy visszautazzon Argentínába.

 

GRACIAS ESPAÑA 🙏❤🎶 #firmaDeDiscos #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett videó,

Lali interjúja Sanyolországban - Wowssip World

2016.06.30. 20:37
 

Lali művészi pályáját 1998-ban kezdte, amikor tagja volt Chris Morena különböző sorozatainak. A népszerűséget a Casí Angeles sorozat hozta meg számára, amelyben létrejött egy tini pop zenekar is. Lali ezzel kezdte énekesi karrierjét és többek között Latin-Amerikában, Spanyolországban és Izraelben is turnézott.

2013-ban, a sikeres Teen Angeles után kezdődött Lali szólókarrierje. Az első albuma az A Bailar volt, ami forradalmasította a zenét a hip-hop, a pop, a dance, az R & B, a dupstep és az elekronika elemeivel.

Több, mint 4 millióan követik Twitteren, 2,4 millióan Instagramon, az argentin csillag jelenséggé vált a közösségi hálókon és a videóit is több millióan nézik meg a Youtube-on.

Május 20-án jelent meg Lali új albuma, a „Soy”, ami már a megjelenés után pár órával aranylemez lett. Spanyolországban már kapható korlátozott számban a Deluxe által.

A „Soy” albumon 13 dal szerepel, amelynek az első kislemeze ugyanazt a címet viseli, mint az album.

 

Lali Spanyolországban

2016.06.29. 12:27

Lali pár napja Spanyolországban tartózkodik, ahol új lemezét, a "Soy"-t népszerűsíti. Az énekesnő nem csak rajongókkal találkozik, hanem természetesen különböző műsorokba is ellátogat,. Lali június 26-án az El Hub (Non stop people = Megállíthatatlan emberek) elnevezésű műsorban vendégeskedett, majd 27-én ellátogatott a Que! reggeli rádiós műsorban. Illetve, szintén 26-án az énekesnő egy Internet Chaten is részt vett, ahol készségesen válaszolt a rajongók kérdéseire. Mindhárom eseményről találhattok képeket.

El Hub

 

Que!

 

Internet Chat