Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

  

35/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Megemlékezés a 22 évvel ezelőtti bombázások áldozatairól

2016.07.06. 11:17, Ali
Címkék: fordítás
Az 1994. július 18-án történt zsidó közösség ellen irányuló terrortámadás 22 éves évfordulójára emlékeztek
 
 
100 zenei előadó énekelte együtt a La Memoria című dalt a Memoria AMIA nevű kezdeményezés keretében, ami azért jött létre, hogy igazságot szolgáltassanak az ügyben.
 
„A megemlékezés magában foglal egy videót és egy fotókiállítást is. A projekt keretében különböző műfajú zenészek és különböző generációk jöttek össze, hogy megértsük: Igazság nélkül nem áll fenn a jövő lehetősége.” - mondta a projekt szervezője.  
 
 
A dalhoz készült egy videó klip is, amelyben olyan művészek működnek közre, mint Valeria Lynch, Patricia Sosa, Abel Pintos, Nacha Guevara, Andrés Ciro Martínez, Lali Esposito, Karina La Princesita, Pedro Aznar, Natalia Oreiro, Ricardo Mollo, Axel, Leo García, Raúl Lavié, Luciano Pereyra és még sokan mások.

Interjú Lalival

2016.07.05. 19:22, Ali
Újabb spanyolországi interjú jelent meg, ez is nagyon hosszú, de megéri elolvasni!
 
 
- Nem lehet Laliról beszélni, mint énekesnő, amíg nem beszélünk Laliról, mint színésznőről. Hogyan emlékszel a Chris Morénás időkre, a kezdetekre?
 
"Nos, ennek két szakasza van, a kislány, amikor ez egy játék volt. Csakúgy, mint a futball, vagy a tenisz, mert cselekedni akartam. Számomra az volt a legviccesebb dolog a világon, hogy otthagyom az iskolát és képzelődöm. Egy csapat azonos korú gyerekkel találkoztam, olyan volt, mint az iskol és nagyon jó volt. Aztán a másik szakasz még serdülőkoromban, amikor rájöttem, hogy ez munka, nem csak fizetés, de élni is kell a lehetőségekkel. Láttam hatalmas sornyi fiúkat dolgozni velem, aztán 80 fokos fordulatot vettem és már nem csak a tévében, hanem a Grand Rex színházi előadásában is ott voltam. 14 évesen rájöttem, hogy én ennek akarom szentelni az életem."
 
- Már a karriered kezdetén dolgoztál Chris Morénával. De honnan tudtad, hogy ő az? Vajon véletlen volt vagy tudatos?
 
"Alkalmi dolog volt. Nagyon vicces történet. 10 éves voltam és egy olyan környéken éltünk, amihez semmi köze nem volt a gyártóknak, épp ellenkezőleg. Iskolába jártam, játszottam a házunk előtti járdán, táncoltam a tükör előtt, mint minden lány. Egy nap tévét néztem és láttam, hogy srácot keresnek egy castingra, és én mondtam, hogy szeretnék elmenni. Anyukám egész nap dolgozott, ezért nem tudott elvinni. Szerintem nem voltak nagy bizalommal felém. Aztán a húgom, Anita, aki akkor volt 15 éves, azt mondta, hogy elvisz. Vettünk egy buszjegyet, rengeteget utaztunk a castingra, aztán azt gondoltam, hogy anya meg fog ölni. Amikor megérkeztünk, láttuk, hogy egy sorban gyerekek várnak az anyukájukkal, és mindenkinél volt ajánlólevél. Aztán hirtelen ott volt a zsűri egy kamerával, megkérdezték, hogy honnan jöttem, én pedig azt mondtam, hogy otthonról. (Nevet) „Nem, nem! Melyik ügynökségtől?” Amire én azt válaszoltam: „Nem, én nem egy olyantól jöttem!” El tudják ezt képzelni? 10 éves voltam! „De ez privát!” Ezt válaszolták. „Láttam a tévében, hogy publikus.” Azt mondták: „Milyen tévében? Ez érthetetlen!” Én persze folytattam: „Láttam, hogy srácokat keresnek.” „Azt hiszem eltévedtél!”, mondta, én meg nem értettem semmit. (Nevet) „Nem színészkedhetek?” kérdeztem, mindezt kivilágított kamerák előtt. „Messziről jöttem, anyám nem tud semmit…” Egy egész előadást csináltam ott. Egy hét múlva hívtak, hogy Chris Morénánál vagyok. Voltam még két castingon, de szerencsés vagyok, hogy nála kezdhettem dolgozni."
 
- Amellett, hogy sorozatokban és szappanoperákban szerepelsz, néha egy-egy filmben is láthatunk. Az összes közül melyikre emlékszel vissza a legnagyobb szeretettel?
 
"Nos, két különleges karakter, az egyik a Teen Angels-ben Mar, mert sok évig tartott és szuper volt. Korban is pont megfelelő volt, nagyon vicces karaktert játszottam, szerettem, mert nagyon természetes volt a számomra. A másik karakter nagyon jellemez engem, tavaly volt egy sorozat Argentínában, amelyben főszerepet kaptam és nagyon fontos lépés volt számomra. Egy lány apácának álcázta magát, őt Esperanzanak hívták, az Isten, áldjon Esperanzaból, és szerelmi viszonyt folytatott a kolostor papjával. Egész Argentínában óriási feltűnést keltett, de hé, elképesztő volt és nagyon sokat dolgoztam a karakteren, nagyon fontos volt ez számomra, mint színésznő."
 
- A karriered szólóénekesként nagyon friss, de minden sorozatod, amelyben aktuálisan dolgozol, nagyon szorosan kapcsolódik a zenéhez és az énekléshez. Most, hogy Lali Espósito a színpadon van, láthatunk még tőle ilyen karaktert? 
 
"A zeném, a dalszövegem, a nevem, az arcom nagyon erősen van jelen mindenhol. Ahogy beszélek veled, beszélek a közönséggel, nagyon jó, hogy ez történik, ez nagyon természetes. A másik viszont, hogy a popban vannak elektronikus hatások, nagyon erősen hangzik a zenekarral és mi összeállítunk egy szexi karaktert, aki olyan ruhákat hord. Ott van a világkörüli pop, ebben a karakterben hiszek, és úgy gondolok ezekre a pillanatokra, mint egy játékra. De amikor a dal véget ér, az vagyok én."
 
- Beszéltél a ruhákról, amiket hordasz. Az erős esztétika és úttörő stílus jellemez téged. Mennyiben figyelsz erre, amikor létrehozod az öltözékedet?
 
"Nos, itt van Maru Venancio, a stylistom, aki mindent megtesz, ötletel, tervez, javasol. Bár együtt dolgozunk, barátnők is vagyunk és a kreatív pillanatok nagyon szépek. Dolgozunk vezető tervezőkkel, többnyire argentinokkal, összerakjuk a jelmezeket a showra, keresve valami mást, valami újat, mert az igazság az, hogy egy fiatal argentin nőre fontos, hogy úgy nézzenek, hogy érdekesnek találják."
 
- Vannak, akik összehasonlítják a stílusodat más művészekével. Figyelembe veszed ezeket, amikor öltözéket állítasz össze?
 
"Nem közvetlenül, de természetesen befolyásolnak azok, akiknek tetszik a megjelenése. Vannak művészek, akiknek tetszik a stílusa, de nem akarom közvetlenül másolni Jennifer Lopezt, vagy Beyoncét. Van egy női divat, amit természetesen követek. Ez szuper, a tervezőkkel szeretjük ezt követni. (Nevet)"
 
- Napvilágot látott a második szólóalbumod, a Soy. Mi tetszett a munkában? Mennyiben más, mint az előző?
 
"Ez a második lemezem, azonos a gyártó, mint az "A Bailar"-nál, ugyanazzal a csoporttal is dolgoztam, viszont ezzel az albummal csatlakoztam a Sonyhoz. Az "A Bailar" függetlenül volt Argentínában, ami elég nagy őrültség, de azt hiszem, ez akkoriban jó döntés volt, mert nehéz volt megérteni, hogy mit is akarok csinálni. Egy olyan popot, ami más, mint a hagyományos, romantikusabb, dallamosabb. Senki nem értette, hogy pontosan mi is fog ebből kisülni, de minden úgy sikerült, ahogy szerettem volna, ez jó volt erre. De most a Sonyhoz csatlakozhattam a stílusommal, az ötleteimmel, elmondhattam, hogy mit akarok. Azért érdekes, mert ez egy nagyon eredeti projekt, a második albumom nagyon jókor jött ki. Ellentétben az elsővel, ez sokkal többet jelent, a dalokat tudatosan, szabadabban írtam, korábban több félelemmel."
 
- Miért az a címe az albumnak, hogy Soy (Vagyok)?
 
"Egy nagyon személyes időben írtam, érezhető, hogy ez az első alkalom, hogy azt írtam, ami velem történt, ezért is nevezik Soynak. Önmagam vagyok, ami nem kis dolog ebben a világban, amiben élünk. Könnyebb menni az árral, mert teli vagyunk félelemmel, hogy mit szólnak, ha mások vagyunk. De én mindig elmondom a saját véleményemet. Ez egy album, ami arról beszél, hogy legyünk hitelesek és csináljuk azt, ami tetszik. Nagyon személyes, ezért hívják Soynak, ami még mindig én vagyok."
 
- Van benne egy dal, ami különösen tetszik?
 
"Nos, a "Soy" nagyon fontos nekem, mert arról szól, ahonnan jöttem, a gyökereimről és arról, amit öntudatlanul tettem, hogy elérjem, amit akarok. De a legkülönlegesebb az "Amor Es Presente", egészen más, mint a többi album, van egy erős evangélikus vonzata, a kórus, az elrendezése nagyon izgalmas és közvetlenül hozzám kapcsolódik. Ahhoz az időhöz, amikor rájöttem, hogy a szerelmet nem csak egy párkapcsolatban, egy személy mellett találhatjuk meg, hanem egy barát mellet is, aki velünk van… A szeretet itt és most van, nincs terve, a szeretet áramlik, erről szól ez a dal."
 
- Az imént a stílusról beszéltünk, de milyen zenék befolyásolják Lali Espósito életét?
 
"Az anyukám családja miatt Serrat, nagyon erős Serrat rajongás alakult ki nálunk. Játszottam a dalait, és anyukám ült velem és mesélt nekem ehhez kapcsolódó történeteket, érzéseket. Én nagyon fiatal voltam és a barátaim nem hallgattak ilyen zenét. Nagyon erős pillanat volt a számomra, amikor megkaptam az első lemezemet a Queen legnagyobb slágereivel, és amikor lejátszottam, az agyam nem tudta megérteni azt a csodát, ami Freddie akart lenni, de elszínészkedtem őt. Azt hiszem, hogy a Queen ébresztett rá arra, hogy a színpadon akarok lenni. A Queen volt a kedvencem gyerekkoromban. Aztán 12-13 évesen rátaláltam Michael Jacksonra és nagyon jó volt. Amikor rátaláltam, akkor értettem meg, hogy mi az, hogy bálvány és ő abszolút az volt."
 
- Olyan művészekkel énekeltél együtt, mint Ricky Martin és Serrat. Más művészekkel is szeretnél együttműködni?
 
"Nagyon érdekelne, hogy esetleg egy női művésszel énekeljek együtt. Ricky Martin és Serrat is egy nagy álom volt, de az lenne Beyoncé és Jennifer Lopez is, vagy Shakira, egy latin például. Nagyon erős a női mezőny, sok korombeli nő van, például Ariana Grande, Miley Cirus. De férfiakkal is fellépnék, nyitott vagyok mindenre."
 
- Mit vársz a spanyol piactól?
 
"Minden, ami most történik, elképzelni se tudtam volna. Most butának tűnhetek, mert őszintén meglepődöm minden alkalommal. Már akkor fogadtak, amikor megérkeztem a repülőtérre, interjúztak és lehetőséget kaptam, hogy az albumomról beszéljek, ami nagyon fontos nekem, hiszen Argentínából jöttem, az óceán másik oldaláról. Az az álmom, hogy élőben is jöhessek fellépni a turném keretein belül.  Mi készen állunk, hogy induljunk, nagyon szép lesz, vizuális, sok fantasztikus emberrel, és nagy álmom, hogy Spanyolországba is eljuttassuk."
 
- Nagyon szépen köszönöm, és sok szerencsét Lali.
 
"Köszönöm."

Lali a Mariano Martinezzel való szakítás okáról

2016.07.05. 12:17, Ali
Címkék: cikk fordítás
Lali Esposito és az oka Mariano Martinezzel való szakításának: „Először volt olyan egy kapcsolatomban, hogy a féltékenység érvényesült, és először kellett kérnem valakitől, hogy higgyen bennem.”
 
Spanyolországi turnéja alatt Lali elmondta, hogy ki ihlette a Cree en Mi (Heggy bennem) dalt és az exére mutatott.
 
Négy hónapja szakított Lali Esposito Mariano Martinezzel, akivel több, mint fél évig alkottak egy párt és a szakítás inspirált néhány dalt az új albumára. Beszélt az okáról, bár legszívesebben elkerülte volna a témát. Spanyolországban népszerűsítette második lemezét, a Soyt, és egy interjúban világossá tette, hogy a Cree en Mi (Higgy bennem) dalt a korábbi kapcsolatában felmerülő féltékenység ihlette.
„Kérlek, nézz a szemeimbe, nincs senki más…” Így szól a Cree en Mí (Higgy bennem) dal, ami egy szomorú, kemény ballada… Van valaki különleges címzettje? – kérdezte a Divinity magazin Lalitól.
 
"Az életben mindennek van címzettje. Én még soha nem voltam olyan helyzetben a párkapcsolatomban, hogy a páromban féltékenység uralkodott volna. 24 évesen ez is teljesült. Kevés barátom volt, nincs sok tapasztalatom, de ez volt az első alkalom, hogy egy kapcsolatomban azt kellett kérnem valakitől, hogy higgyen bennem, átlátszó vagyok. Ez a kétségbeesés és szeretet is felmerül a Cree en Mí-ben."
 
 
Ezután arról beszélt, mit az Instagramon osztott meg. „Hazugságokkal messzire lehet menni, de nem lehet visszatérni”
 
"Tetszett a kifejezés, mert vannak olyan helyzetek, amikor minden bejut egy kapcsolatba. A legrosszabb hazugság az, hogy volt egy harmadik fél a kapcsolatomban vagy megcsalás tötént. Tudom, hogy ez nagyon gyakori, és előfordult több híres barátommal, de nem tudom, hogy miért kell ezt tenni. Ha nem tudok mindent tisztázni az életben, akkor megőrülök. Arról beszélek, amit csinálok és ez az, amiben biztos vagyok." – mondta a tini bálvány.
 
 

Claaaaaaro que no se puede.

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

 
Végül pedig arról kérdezték, hogy van-e lehetőség arra, duettet énekeljen Tini Stoessellel, Argentína másik pop sztárjával, aki meghódította a világot, vetélytársává válva Lalinak.
 
"Ellenkezem, én tényleg úgy gondolom, hogy nagyon különbözőek vagyunk. Először is korban, stílusban és ő még mindig a Disney-nél van, én már ott hagytam. Ő valójában fiatalabb, mint én, de egy nagy énekes, ő tette őrületessé az egész ’Violetta’ jelenséget." – mondta az ex Casi Angel (Majdnem angyal). 
 

Spanyolországi interjú Lalival

2016.07.05. 11:24, Ali
Elhoztam nektek a teljes interjút, amit tegnap ígértem. Sapnyolországi tartózkodása alatt készítették Lalival, és nagyon sok mindenről beszélgettek vele, érdemes elolvasni!
 
„Lali levert.” Ő maga mondja azt, hogy ez legyen az interjú címe, de ezúttal már nem vesszük figyelembe. A fiatal színész-, énekesnő szerint szörnyű vereséget szenvedett csapata a Copa America döntőjében, annak ellenére is, hogy éppen Spanyolországban tartózkodott, hogy népszerűsítse legújabb lemezét, a Soyt. Visszatérnek a régi emlékei a ’Teen Angels’ turnéról. Lali vidám, a tánc szenvedélye a bőrébe van tetoválva, és a legszexibb pillanatában van karrierjének, ezt bizonyítja az is, hogy több, mint 2,6 millió követője van Instagramon. „Van egy problémám, amikor tréfából szólok, azt gyakran nagyon komolyan veszik” – így figyelmesen olvassuk a szavait, hogy jobban megismerjük.
 
 
- Végül visszatértél Spanyolorzágba, hogy bemutasd a második albumodat, a Soyt. Mit találunk ebben a munkában, ami már sikeres Latin-Amerikában?
 
"Ellentétben az A Bailarral, ez az album jelentősebben befolyásolja a zenémet, a rockos rockosabban hangzik, a táncos inkább táncosan. A Soy, ami egy egyedülálló lemez, nagyon különleges elrendezésű, ami megköveteli a mozgást, ezért a showjaimban sokat fogok táncolni. Abban az időben, amikor ezt az albumot írtam, többnek láttam, mert én nagyon kritikus vagyok a dalaimmal."
 
- Spanyolországot eléri a zenéd, de emellett minden híred visszhangot generál. Hogyan viseled, hogy ott vagy mindenki ajkán?
 
"Ha ezek hazugságok, akkor megpróbálok nem figyelni rájuk, mert ez nem az, amit én csinálok. Pihenek és hagyom, hogy megtörténjen, ha nem komoly dolog. Nem szeretem, hogy mindenki a szájára veszi azokat a dolgok, amelyek nem közvetlenül a munkámhoz kapcsolódnak, de ez része a szakmának, és így fogom fel. Fantasztikus kapcsolatom van a sajtóval, így soha nem látnak engem dühösnek velük."
 
- Láttuk, hogy egy flamenco shown voltál itt, Madridban. Vonz ez a spanyol műfaj?
 
"Elmentünk a Casa Patasba és kiakadtam. Paradicsommal dobálnának a színpadon, ez nem az én világom, de meg kell tanulni egy kicsit mindent, és persze, vonz minden, különösen, ha a tánchoz van köze."
 
- 7 éves korod óta a kamerák előtt vagy. Úgy érzed, hogy elvesztettél fontos dolgokat a munka miatt?
 
"Igen, természetesen elvesztettem dolgokat abból az életkorból, de átéltem más nagyon érdekes dolgokat. 13 évesen már tudtam, hogy mivel fogom tölteni az életemet, és a barátaimmal sem voltak közös ötleteink, mert éppen serdülőkorban voltunk. Ha arról az időről beszélünk, soha nem voltam osztálykiránduláson, nem volt szabad délutánom iskola után, mert mennem kellett forgatni, de volt egy normális iskolai életem. Azok, akik újonnan jöttek az iskolába, először néztek rám és sugdolóztak, de két hónap elteltével már megnyugodtak és még csak nem is köszöntek nekem."
 
- Spanyolországban mindenki a ’Casi Angeles’ sorozat és a ’Teen Angels’ csapat kapcsán ismert meg. Megmaradt benned Marianella Rinaldi?
 
"Marianella Rinaldi volt a teljes neve. Emlékszem rá, mert ez hosszú idő volt, de ez egy szép emlék, sok évünk volt közösen, négy sorozat és közel 3 csapat."
 
- Még mindig tartod a kapcsolatot a fiúkkal a bandából?
 
"Néhányukkal igen, másokkal nem, de mindig szeretettel gondolok rájuk. Például, amikor Madridba jöttem, akkor elküldtem nekik egy fotót a szálloda ablakából, mert a ’Teen Angels’ jutott eszembe, amikor itt voltunk turnén, és nagy örömmel válaszoltak. Van egy csoportunk WhatsAppon, amit úgy nevezünk, hogy ’Teen’, de sokat beszélgetünk külön-külön is. Az emberek azt képzelték, hogy elválaszthatatlanok leszünk örökre, de az igazság az, hogy nem, különbözőek a barátaink, különböző az életünk. Sokan még mindig a televízióban vannak, Peter betört a nemzetközi mozifilmek világába, Roci nemrég szült…A „tinik” is felnőttek."
 
- Azt olvastam, hogy ezt nyilatkoztad a Billboard Argentínának: „Nem énekelek jól, szemtelen vagyok.”
 
"Nekem van egy problémám, hogy ha tréfából mondok valamit, azt gyakran komolyan veszik. Természetesen nem vagyok egy Celine Dion, de énekelek és felkészülök. Szeretek énekelni, a sajátomnak érzem, énekesnek tartom magam, és ezt megvédem."
 
- Van néhány tetoválás a testeden, ezek mit jelentenek neked?
 
"Az első dolog, amit magamra tetováltattam, az egy japán jel volt a nyakamra, ami a művészetet jelenti. Azért tettem, mert szeretek táncolni, és ez a tinédzser lázadás egyik jele is volt. Van egy „Hapiness” felirat a jobb oldalamon, mert szeretem ezt a szót. Nemrég az új albumom (Soy) neve került a karomra, illetve egy szitakötő a csípőmre, ami a jó szerencsét, megvilágosodást jelenti. Azt olvastam, hogy a szamurájoknak a szitakötő jelképe a harcot és a védelmet jelenti, szeretem is."
 
- Argentína elvesztette a Copa America döntőjét Chile ellen.
 
"Emlékszem! Ez mindannyiunknak nagyon rossz. Nem tudom ez hogyan lehetséges. Az interjú címének annak kéne lennie, hogy „Lali levert”, mert ez végzetes."
 
- És ami még rosszabb, mit gondolsz, Messi betartja a fenyegetéseit és elhagyja a csapatot?
 
"Nem hiszem. Szörnyű és én tudom, mert én is rosszul érzem magam, amikor elkezdenek kitalálni dolgokat… Messinek kell érezni, akkor is, ha mindenki megmondja, hogy mit tegyen! Mivel argentin, remélem rájön, hogy mit a legjobb neki, mert az 1-es a száma. Megérdemli, hogy boldog legyen, és nem éri meg, hogy azt gyászoljuk, amit a minap láttunk és rossz volt. Ezen túlmenően ő egy nagyon művelt ember, aki mindig ott marad a sorban…Elképesztő, hogy mi történik vele, ő egy úriember."
 
- Madridba jöttél, pont, amikor meleg felvonulás van. Úgy gondolod, hogy érvényesíteni kéne a jogaikat? Milyen a kapcsolatod a meleg közösséggel?
 
"Igen, de az emberek nem szeretnek senkinek se szabadságot adni. Van egy nagy meleg közösség, akik eljönnek a showjaimra és követnek a szociális hálókon. Egy részük táncol a klubokban a dalaimra, és tudom, hogy amikor meghallják a dalaimat, akkor felrobbannak és rengeteget táncolnak."
 
- Minden fotó, amit feltöltesz az Instagramra, sok lájkot kap és nagyon forróak. Szerinted ez egy nagyon szexi pillanat az életedben?
 
"A következő kép meztelen lesz, figyelmeztelek! Úgy érzem, 24 évesen olyan pillanatban vagyok, amikor sokkal érettebb, nőiesebb vagyok… Nem vagyok tini és szeretném, hogy ezt minden szempontból tükrözze az életem. Az album is rólam szól, hogy önmagam vagyok, ezért hívják Soynak."
 
- Mi a trükköd, hogy ilyen szexi vagy?
 
"Mit tudom én! Kérdezd meg Angelina Joliet! Azt hiszem, a hitelesség szexi. Amikor valaki nagyon túlreagálós, ott valami nem stimmel, az nem tetszik."
 
(Azokat a részeket, amiket még tegnap  fordítottam le nektek az interjúból, nem írtam bele ebbe megint, de el tudjátok lentebb olvasni.)
 

Lali tetováltat

2016.07.04. 21:14, Ali

Lali Instagramon osztott meg egy fotót arról, hogy éppen tetováltat. "Tervez a bőrömre @american_tattoo #marian"- írta a képe alá. Korábban állítólag az énekesnő azt mondta a rajongóinak, hogy az "Amor es presente" (a szerelem jelen van) kifejezést szeretné magára tetováltatni, ami egyben az új abuma, a Soy egyik dala is. A Mariali rajongók, akik még mindig hisznek Lali és Mariano szerelmében, úgy gondolják, ha valóban ezt tetováltatná magára, az egy egyértelmű jele lenne annak, hogy még még mindig szereti Marianot. Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezúttal mit tetováltata magára! Nemsokára kiderül! :)

 

Creando para mi piel @american_tattoo #marian

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,