Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

 

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Fotózás

Címkék: fotózás

Lali az utóbbi napokban több fotózáson is részt vett. Június 13-án a Luz magazin, június 14-én pedig a Watt magazin készített róla egy fotósorozatot. Ezen kívül még Paraguayban készítettek róla csodás képeket a Vos magazinba. 

Luz Magazin

Watt magazin

Vos magazin

2016.07.17. 20:28, Ali

Lali nővére csapatában focizott

Címkék: fordítás
Lali Esposito meglepetést okozott és nővére csapatában focizott.
 
A tini bálvány csatlakozott Uspallata csapatához, aminek a csapatkapitánya nővére, Ana Laura és tagja Leticia Siciliani-t is.
 
Ki mondta, hogy a foci csak a férfiak dolga? A River szurkolóját, Lali Espositot nővére ösztönözte arra, hogy élvezze a legnépszerűbb sportot belülről. Június 10-én vasárnap délután, kihasználva, hogy a nagysikerű második lemezének, a Soynak a promóciós turnéja éppen szünetel, Lali elment a barátaival együtt játszani.
 
 
A tini bálvány (akit már láttunk játékosként az Isten, áldjon Esperaza sorozatban) az Uspallata csapat színeit viselte, melynek csapatkapitánya Ana Laura Esposito, és tagja Laticia Sacialiani és nővére, Griselda is.
 
 
Az erőfeszítések ellenére végül egy barátságos 5-4-es vereségben egyeztek meg a felek. A képeken látható, hogy Lali a mezén a 6-os számot viselte. 
 
2016.07.13. 14:25, Ali

Lali Paraguayban

Lali tegnap Paraguayba utazott, hogy találkozzon a rajongókkal, dedikálja a cd-ket és interjúkat adjon. Vendégeskedett pár műsorban, ezekről hoztam el képeket, és mivel még mindig nem oldódott meg a galéria probléma, ezért csak itt tekinthetitek meg.

2016.07.12. 09:32, Ali

„Aki hallja az albumomat, egy kicsit többet fog tudni rólam”

Argentin származású, de zenéjével az egész világot meghódítja. Lali Esposito bemutatta új lemezét, a Soyt. Több, mint 4 millió követője van Twitteren, és egy sereg rajongója a világon, de tény az is, hogy a művésznő azonosul széles mosolyával. A WePop volt olyan szerencsés, hogy a zseniális művésznővel beszélgethetett.
 
- Üdvözöllek Spanyolországban, Lali. Nagyon boldogok vagyunk, hogy hazánkban is bemutatod az új albumodat, a Soyt. Szeretnénk tudni: Ki az a Lali Esposito?
 
"Ez egy album, ami azon túl, hogy elmondja, hogy ki vagyok, azt is megmutatja, hogy milyen vagyok. Elmondja, hogy milyen dolgokat szeretek, milyen dolgok zavarnak, milyen dolgok rosszak nekem, vagy milyen dolgoktól vagyok nagyon jól. Például a Soy dal korántsem az egoizmust helyezi középpontba, hanem azt, hogy hol születtem, hol nőttem fel, és hogyan jutottam öntudatlanul oda, hogy elérjem az álmaimat. Tehát úgy gondolom, hogy aki hallja az albumomat, az egy kicsit többet fog tudni rólam."
 
- Május 20-án új projektet tettél közzé. Milyenek voltak az előkészületek?
 
"Az egész tavaly történt, nagy szabadsággal dolgoztunk. Csináltam egy televíziós sorozatot Buenos Airesben, emiatt egy kicsit korlátozottabb volt az időm, hiszen mennem kellett a stúdióba. Közben tovább folytattam az „A Bailar Tourt”, és ez sok utazásból ált Buenos Airesből oda-vissza. Hirtelen egy szállodában találtam magam a kiadómmal és azt mondták: „Nézd ezt az ötletet!” Ez néhány hónappal az anyag elkészülése előtt volt, aztán elmentem a stúdióba, ahol kemény munka várt rám, és elkészültek a dalok. Az elmúlt hónapok nagyon fontosan voltak."
 
- Mikor jelenik meg a Soy videó klip?
 
"Hamarosan! Amikor ezt az interjút olvassátok, valószínűleg már látható."

- Kivel szeretnél duettet csinálni?
 
"Készítenék egy dalt Ricky Martinnal. Vagy lennék megint Serrat meghívottja!"
 
- Tegnap 600-an vettek részt a lemez dedikáláson. Milyen érzés tölt el először, amikor látod, hogy ilyen sok ember jelenik meg és szentel időt a tehetségednek?
 
"Nem értem. (Nevet) Még mindig furcsa. Nagyon ritka dolog, hogy valakire hosszú órákat várnak, hogy láthassák. Ebben az esetben ez egy lemez, de sokan vannak, akik csak látni szeretnének egy pillanatra. Ez őrület, mert nem tudom, hogy a családom mit szól hozzá. (Nevet) Köszönöm, hogy ennyit foglalkoznak a népszerűsítéssel, hiszen bizonytalan, hogy mi fog történni egy új lemezzel és ez megadja az illúziót, hogy „igen, lehet, hogy vissza tudok jönni fellépni”. Minden gesztust értékelek. Úgy érzem, hogy nagyon közel állok azokhoz, akik követnek engem. Fontosnak tartom, hogy tudják, hogy egy normális ember vagyok, akit minden meglep, amit a rajongók csinálnak."
 
- Nagyon fiatalon kerültél ebbe a világba. Milyen tanácsot adnál a kis Marianának?
 
"Elmondanám neki, hogy maradjon önmaga, és, hogy ne keverje össze magát, azzal, amit mondanak róla."
 
- Mit szeretnél zeneileg csinálni egy 10 éves szólókarrier után?
 
"Mit tudom én! Argentin folklór. (Nevet) Remélem, sokat fejlődök, és olyan szintet érek el, hogy kísérletezhetek új albummal vagy rátalálok az utamra. 10 év hosszú idő, de ha azt nézzük, hogy két, három, négy év, mire egy lemez megjelenik, akkor nem is annyira hosszú."
 
- Amellett, hogy elmerültél a zene világában, szenvedélyes színésznő vagy. Ezen a nyáron fog megjelenni a Permitidos (Engedélyezettek) film, amiben Martinnal, Lizzel és Benjaminnal szerepelsz. Hogyan jellemeznéd a karaktered?
 
"Camila egy fiatal ügyvédnő. Az apja stúdiójában dolgozik, igazi apuci kicsi lánya, mert elveszítette az édesanyját, amikor még nagyon kicsi volt. Jó móka, de nagyon aranyos. Soha nem csalta meg a párját, és tiszta ügyvédnő. Együtt van Mateoval, aki Martin karaktere, ők a tökéletes pár. Öt éve vannak együtt, szuper barátaik vannak, és meghalnak a nevetéstől. A történet abból a kérdésből ered, amit Mateo tesz fel: „Ki lenne az engedélyezetted és mit tennél vele, ha kapnál egy esélyt?” A lány azt feleli: „Üdvözölném, ha kapnék egy esélyt.” Amíg ez a lehetséges plátói szerelem nem történik meg, addig minden rendben van, aztán ez megszűnik és kezdődik az őrület. Őrült bosszú indul, hogy vissza kapja a barátját, vagy az ex-barátját. Ez egy nagyon vicces komédia."
 
 
- Sok rajongó szeretné, hogy a film Spanyolországban is megjelenjen.
 
"Bárcsak! Már bejelentették, hogy Argentínán kívül több másik országban is megjelenik, jó lenne, ha Spanyolországba is jönne."
 
- A Soy Turné szeptemberben kezdődik. Mit ígérsz a rajongóidnak, akik elmennek a koncertre?
 
"A készülési fázisban vagyunk. Ez egy nagyon erős show lesz minden tekintetben. A vizualitásnak nagyobb szerepe lesz, mint valaha. Nagy jelentősége lesz a jelmezeknek, képernyőknek, zenészeknek. Ez a műsor értelmed ad a lemeznek, sokkal rockosabb lesz. Sokat számít, hogy mi történik a színpadon. Hosszú időnk volt felkészülni, szeptemberben elkezdjük. Amit az emberektől kapunk, az teljes eufória és jó móka."
 
 
- Mit tartogat a jövő Lali számára?
 
"Ez a promóció elképesztő volt. Minden országba eljutottunk: Ecuador, Peru, Chile, Mexikó, Spanyolország… Nagyon boldog vagyok, hogy megnyílt az út az albumom előtt, az az álmom, hogy eljuttassam mindenhova a showt. Ez a fő cél. "
 
Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezeket a szavakat, Lali! Sok sikert kívánunk az új munkádhoz és a kitűzött célok eléréséhez és reméljük, hogy hamarosan Spanyolországban találkozunk.
2016.07.10. 12:32, Ali

Függetlenség napja Argentínában

Argentínában tegnap volt a függetlenség napja, amit minden évben július 9-én ünnepelnek meg, annak emlékére, hogy az ország 1816-ban ezen a napon lett hivatalosan is független Spanyolországtól.

A jeles napról, ami idén a 200 éves évforduló volt, természetesen Lali sem feledkezett meg, és az Instagramon tett közzé egy képet az argentin zászlóról, ami alá ezt a szöveget írta: „Azokért, akiknek volt intelligenciája, bátorsága és ereje, hogy elérjék! #boldogfüggetlenségnapját #200évesévforduló 💧🌞💧"

2016.07.10. 09:15, Ali
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!