Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

   

  

 

  

  

  

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com
Facebook oldalwww.facebook.com/laliespositoogportal.hu

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali kiírása erőteljes kijelentése után: „A hangsúly mindig a felesleges dolgokon van."

Címkék: Fordítás Twitter

Ez az interjú trágár szavakat tartalmaz! Mindenkitől elnézést kérek, a fordítás szó szerinti, valóban így nyilatkozott Lali, az argentin sajtóban is kicsillagozva jelent meg.

A színész-, énekesnő interjút adott a Clarín magazinnak, amiben nyíltan beszélt az intimitásról, de dühös volt szavai kiemelésére.

Mindig világos és őszinte, Lali Espósito (25) az interjúkban kertelés nélkül beszél. Ugyanakkor több alkalommal kellett tisztázni magát kijelentései miatt. Még némi bosszúságot is mutatott, amikor meglátta az állításait.

„Én egy olyan ember vagyok, aki imádja az örömöket. Totálisan: imádok zabálni, imádok b@szni, imádok mindent. Amennyire szeretem az örömöket, annyira kényelmetlenül érzem magam, amikor nem csinálom.” – mondta a színész-, énekesnő a Clarín magazinnak adott interjúban.

Lali hamarosan kifejezte haragját, látva szavai hatását: „Spontaneitás” – írta a Twitterre egy vállat vonó lány emojival, anélkül, hogy megmagyarázná kommentje célját. Azután közvetlenebbé vált: „A hangsúly mindig a felesleges dolgokon van.” - írta Lali, miután pikáns kijelentései megjelentek.

 
2017.09.19. 12:45, Ali

Lali Espósito kertelés nélkül: „Én egy olyan ember vagyok, aki élvezi és imádja az örömöket."

Ez az interjú trágár szavakat tartalmaz! Mindenkitől elnézést kérek, a fordítás szó szerinti, valóban így nyilatkozott Lali, az argentin sajtóban is kicsillagozva jelent meg.

A színész-, énekesnő nyíltan beszélt életéről, Santiago Mocorreával való szerelméről és másról.

25 éves korára Lali Espósito lenyűgöző karriert épített televízióban, filmben, színházban és színpadon énekesként.

Munkamániás nő és önfenntartó, hosszú interjú adott, melyben kendőzetlenül beszélt az életéről, Santiago Mocorreáról és a Mariano Martínezzel való múltbéli kapcsolatáról is.

„Én egy olyan ember vagyok, aki élvezi imádja az örömöket. Totálisan: imádok zabálni, imádok b@szni, imádok mindent. Amennyire szeretem az örömöket, annyira kényelmetlenül érzem magam, amikor nem csinálom. Mindig nagyon természetes voltam, soha nem éreztem, hogy olyan lettem volna, amilyennek mások akarnak látni. Nagyon valóságos vagyok ebben a műanyag világban.” – mondta a személyiségéről.

Lali szerelmesen beszélt az őt kísérő férfiről; az első barátjáról, aki nem színész: „A jelenlegi párom, Santiago Mocorrea (34 éves, producer) más dologgal foglalkozik, szerencsére. Soha nem tapasztaltam olyan helyzetet, hogy egy beszélgetés során ne tudtunk volna magunkról vagy a munkánkról beszélni. Ez látványos.” – mondta.

Ráadásul a művész rámutatott a Mariano Martínezzel való viharos kapcsolatára is: „Az utolsó kapcsolatomban, a jelenlegi előtt, először éreztem magam felnőttnek egy párban. És megtanultam valamit: nem vagyok senki megmentője. Rájöttem, hogy megérdemeltem volna, hogy kapjak. Nagyon jó volt, jól telt, de tanultam és tanulnom kellett a következőre.” 

2017.09.19. 11:45, Ali

Fellépés Corrientesben

Lali tegnap este koncertet adott a Corrientesben az Estrellas en la Calle nonprofit szervezet rendezvényén, ahol elénekelte többek között a Soy, a Boomerang, az Ego, az Una Na, az A Bailar, a Mil Años Luz és a Tu Revolutión című számait. A koncertről hoztam képeket, illetve egy videót is, ami sajnos nem a legjobb minőségű.

Haj: Juan Manuel Cativa

Smink & stylist: Maru Venancio & Anita Esposito

Nadrág: Alen

Felső: Naif

Körmök: Esto es las uñas

2017.09.18. 15:00, Ali

Clarín magazin fotósorozata

A Clarín magazin készített egy interjút Lalival, emellé pedig természetesen egy fotósorozatot is készítettek róla, most ezeket a képeket tekinthetitek meg.

Más: Elkezdtem lefordítani a dalszövegeket, folyamatosan dolgozom rajta, hamarosan a készek felkerülnek egy új modulba. :)

2017.09.13. 14:45, Ali

Una Na fordítás

Már másfél hónap eltelt azóta, hogy megjelent Lali új száma, ami az "Una Na" címet, és most jutottam el odáig, hogy elhozzam a szöveg fordítását. Az énekesnő azóta sokszor nyilatkozott már a dalról, most egy rövid összefoglalót is hoztam ezekről. A fordításban való segítségért köszönet Áginak! :)

- Az új dalodat, az „Una Na”-t promotálod. Mit jelent a cím és hogyan mutattad meg az embereknek?

„A beszéddel nincsenek problémáim. (Nevet.) Amikor meghallják a zenémet, akkor azonnal észre lehet venni, hogy fülbemászó. Játszottunk az „una na y otra vez”-zel, kitaláltuk neki a címet, azért ezt, mert nem akartam olyat, ami már sok más dal címe is. Ez rövid, szép és más. Minden zenecímem ilyen, és ebben az esetben ez élvezetesnek és édesnek tűnt, ugyanúgy, mint a dal. A klip néhány hét múlva fog megjelenni, már könyörögve kérik tőlem. Ez a dal sok meglepetést okozott nekem. Vannak olyan emberek, akik azt mondják, hogy soha nem hallgatták a zenémet, és amikor elkezdték hallgatni az „Una Na”-t, az milyen jó volt. Ebből látom, hogy egy új rajongói tábor alakult ki.”

- Hogyan írnád le ezt az új dalt?

„Erősen hatást gyakorol rá a latin hangzás, ami valószínűleg nem volt még az eddigi dalaimban és ez dallamot ad (nekem): úgy lehet érezni, mintha ez egy új hang lenne. Valójában ezen a dalon dolgoztunk Miamiban kubai zeneszerzővel és a producereimmel.”

- Egy szerelmi történetet mesél el?

„Igen. Valójában arról szól, amikor veled olyasmi történik, amely már első pillantásra megfog, akkor nagyon nehéz visszamenni és elfelejteni. Mivel a mélységekbe akarsz menni ezzel a történettel.”

- A barátodnak, Santiago Mocorreanak (34) szenteled?

„Igazából nem Santinak szenteltem, ez egy dal, ami a szerelemről szól, mindenhol vannak benne erre utalások. Ez a történet nem csak az enyém, arra utal, ahogyan ma érzem magam. Amit ez a dal ki szeretne fejezni, az az, hogy milyen szép az, amit érzek. Tulajdonképpen a dal képe egy mező a szabad ég alatt, ami az öröm érzése, a nap, a levegő, ezt akartam közvetíteni a dalszöveggel. Elkezdtem dolgozni ezen és nyílván ennek köze van az érzelmi állapotomhoz, és ahhoz, hogy mi történik a barátommal.”

 

 

Te, csakis Te
Érthetsz meg így
És itt vagyok én, a pajzsod, én
Aki mindig vigyázni fog rád
 
Élvezzük a pillanatot
Hagyjuk, hogy az idő döntsön
Minden, amink maradt, az emlékek, hogy éljünk
Ha az, amit érzek, megéget téged
Az azért van, mert hasonló történik veled is
Csak mondj nekem igent
 
Így én újra akarlak majd látni
Mond miért nem jöttem rá soha, eh
Melyik volt az a pillanat, amikor szerelmes lettem
Így én újra akarlak majd látni
Mond miért nem jöttem rá soha, eh
Melyik volt az a pillanat, amikor szerelmes lettem
Van valami a csókjaidban, amit szeretek
Újra és újra, eh
Újra és újra, eh
Van valami a csókjaidban, amit szeretek
Újra és újra, eh
Újra és újra, eh
Van valami a csókjaidban, amit szeretek
 
Te, csakis Te
Tudtad meggyógyítani a szívem
És itt vagyok én, a nevetésed, én
Aki azt akarja, hogy örökké maradj
2017.09.08. 18:50, Ali
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!