Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali Esposito: „Nem maradok barátságban az exeimmel, nem beszélünk Marianoval”

Címkék: fordítás
A színésznő beszélt a szerelemről, a Stoessel családdal való konfliktusáról és kiderült, hogy milyen helyzetbe került egy fanatikus rajongó miatt.
 
 
A 24 éves Lali Esposito igazi csillag lett már nemzetközi szinten is. Színész-, énekesnő, de mindenekelőtt spontán és vidám, a szép barnának nincs hiánya munkából. Elindította második szólóalbumát, a Soyt, következő filmje, a Permiditos pedig augusztus 4-én debütál a mozikban, ami élete első főszerepe mozifilmben.
 
Nazareno Caseroval való románcát homály fedi, Lali tisztázta hivatalos státuszát a Luz magazin által készített interjúban: „Ma egyedül vagyok és boldog. Kellett idő saját magamnak. Nem vagyok olyan ’éljük őrülten az életet’ típus. Nem mondanám magam puritánnak, de nem borulok ki, ha nem vagyok éppen kapcsolatban.” – mondta és beszélt a Mariano Martinezzel való kapcsolatáról és a szakításról.
 
 „Közös döntés volt, hogy elválunk. A média miatt eltűnt a kapcsolatunk meghittsége, nem külső dolog miatt váltunk el. A szerelemben az egyetlen valódi az, amikor meglátod magad a másikban. Az utolsó kapcsolatom hihetetlenül jó volt, és rossz is, ezért döntöttünk úgy, hogy külön folytatjuk. Nem azért amit mások mondtak, hanem mert így éreztem.” – mondta a barna.
 
Arra a kérdésre, hogy jóban van-e az exeivel, Lali nem hagyott kétséget. „Nem, de vannak jó hullámok. Benjamint (Amadeo) például imádom. Minden, amit hallok róla érdekel és boldog vagyok. Ő most a zenei projektjén dolgozik, ami boldoggá tesz. De ismétlem, nem vagyunk barátok. Marianoval sem. Minden szépet és jót kívánok neki, de nem beszélünk WhatsAppon, telefonon vagy bármilyen más módon.”
 
Egy másik kérdés tárgya volt a média által vélt rivalizálása Martina Stoessellel, aki Peter Lanzani, Lali sok évvel ezelőtti exének a barátnője. „Én ezt soha nem tápláltam, őrület. Nem tudom, honnan jött ez…áh, ha tudnám!” – kezdte Lali és beszélt a Stoessel családdal való kapcsolatáról. „Furcsa volt a családi kapcsolatainak a hozzáállása. Nem emlékszem pontosan, hogy egy tweet vagy egy üzenet volt-e, de ez teljesen abszurd összehasonlítás volt.” – mondta az énekesnő.
 
 „Nem vagyunk azonos korúak, nem vagyunk azonos típusú művészek, nem ugyanazt a közönséget célozzuk meg…nincs sok közünk egymáshoz, csak annyi, hogy mindketten a színpadon vagyunk. Amikor egy másik művésszel vagyok, az azért van, mert közös történetünk, múltunk van, mint például Alejandro Sergivel. Vele nincs ilyen hullámom.” – mondta habozás nélkül. 
 
Sőt, kiderült, hogy volt egy zavaró helyzete évekkel ezelőtt egy fanatikus rajongóval. „Volt egy zaklatásos esetem egyszer a színpadon a Teen Angelssel. 20 éves lehetett, mindenhova követett, a rögeszméjévé váltam. Az arcomat a hátára tetováltatta. Megnyertem ellene a távoltartási végzést. Mindezt tanulságnak vettem később. Szerencsére azóta nem történt ilyesmi.” – jutott erre a következtetésre a színésznő. 
2016.07.27. 20:09, Ali

Rövid hírek Laliról

Címkék: rövid hírek
Coca-Cola rendezvény Spanyolországban
 
Lali július 30-án Spanyolországban fog fellépni a Coca-Cola rendezvényen, amiről Instagram oldalán is tájékoztatta rajongóit.
 

#cocacolamusicexperience ON THE BEACH! 🔥🎉🎶

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

 
Amy Winehouse évfordulója
 
2016. július 23-án volt 5 éve, hogy a nagyszerű énekesnő, Amy Winehouse elhunyt. A szomorú évfordulóról természetesen Lali sem feledkezett meg, és egy képet tett közzé Instagram oldalán Amyről, így emlékezve meg az énekesnőről.
 

AMY

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

 
Új videó klip forgatás
 
Lali Mexikói tartózkodása után a rajongók legnagyobb meglepetésére nem Argentína, hanem Spanyolország felé vette az irányt, mégpedig azért, hogy leforgassák az egyik dala videó klipjét. Nagy az esély rá, hogy Lali július 30-ig nem is megy már haza, hiszen akkor lesz a fellépése a Coca-Cola rendezvényen. 
 

Grabanding 😎💞 #Madrid

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

2016.07.25. 19:00, Ali

Új fotósorozat Laliról

Lali a júliusi Luz magazin címlapján szerepel, aminek köszönhetően egy fantasztikus fotósorozat is készült vele, ennek a képeit tekinthetitek meg lentebb. Lali sminkjét Maru Venancio, haját Juan Manuel Cativa készítette, ruháinak márkája pedig Black Mamba.

2016.07.25. 18:35, Ali

Lali az egyedüllétről

Címkék: fordítás
Lali Esposito beszélt az egyedüllétről: „Van egy nagyon gyilkos profilom mostanában; nevetek.”
 
A színésznő, aki elnyerte és azóta el is veszítette Mariano Martinez szívét, beszélt a Clarin magazinnak.
 
 
Március végén ért véget Lali Esposito (24) és Mariano Martinez (37) kapcsolata, és azóta mindkettejük körül pletykák jelentek meg új románcokról.
 
Szerelem nélkül a láthatáron a színész-, énekesnő folytatta munkáját: kiadta második albumát, a Soyt és szerepelt a Permiditos (Engedélyezettek) című filmben Martin Piroyanskivel (29).
 
Lali beszélt a Clarin magazinnak Ariel Winograd filmjéről és néhány dolog is kiderült a Marianoval való szakításával kapcsolatban – ami egybe esett a forgatással. „Azt mondták, hogy állítólag hűtlen voltam Martinnal, az exemmel egy öltözőben. A vicces az, hogy mindent a szabadban forgattunk, így nem volt öltöző.” – mondta a barna, felidézve a korábbi pletykákat. 
 
Ezután nem kerülhette el a Nazareno Caseroval való kapcsolatáról szóló kérdéseket, akivel New Yorkban találkoztak: „Nagyon jóban vagyok vele, ismerem őt, és már vagy ezerszer találkoztunk. Mindketten egyedülállóak voltunk, de nem voltunk egyedül abban bárban Amerikában, mint ahogy azt mondták. Ha valami történik a magánéletemben, vagy vele, vagy valaki mással, az magánügy. De ez a történet egy hazugság."
 
Végül Lali nevetett, amikor Femme Fatalenek nyilvánították a nemrég megjelent szexi fotósorozata miatt, ami megmutatja az érzékiségét, és amiért van egy állítólagos szívtiprója: „Azt mondta, hogy lenne olyannal, mint én. Van egy nagyon gyilkos profilom mostanában. Ha valami őrület, nem tudom, nevetek. Nem adok neki sok labdát."
2016.07.24. 14:44, Ali

Soy a színfalak mögött

Címkék: soy bts videó

Megjelent az újabb rövid videó a "Soy a színfalak mögött" sorozatból, aminek új részei minden csütörtökön kerülnek fel Lali hivatalos Youtube csatornájára. Ezúttal egy kicsit több, mint 2 perces videót kaptunk szintén a lemez stúdió felvételéről. Ha az előző videókról lemaradtatok volna, kattintsatok ide, hogy megnézhessétek.

2016.07.23. 10:45, Ali
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!