Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Ego videoklip

Még december 14-én jelent meg a Lali második szólólemezén lévő Ego című dal videoklipje, ami azután született, hogy kapcsolata véget ért az argentin színésszel, Mariano Martinezzel. A videoklip forgatásáról az énekesnő így nyilatkozott a Billboard Argentínának: „Villa la Angostura-ban forgattunk, és ez nagyon jó dolog volt, mert én nem ismertem a helyet. Izgatott vagyok amiatt, hogy megmutathatom a világnak az argentin tájat. Igen, meghaltam a hidegtől. Két napig forgattunk, mindenki rendesen fel volt öltözve, én meg futottam az erdőn át a ruhámban." A klip egy történetet mutat be, amiben Lali a nyilak elől menekül – ami valószínűleg mások szavait jelképezi –majd elér egy hídhoz, ami egy jobb helyre vezeti őt. "Ez egy nagyon mély üzenet. Sokat jelent számomra, hogy beszélhetek az egoizmusról; arról, hogyan befolyásolja életmódunkat, hogyan válik támadássá. Egy nagyon ilyen évem volt, sok erdővel, sok nyíllal, de hirtelen találtam egy szép hidat. Mindig van kiút, és mindig lesz jobb." A végén Lali áthalad a hídon egy jobb élet felé, majd megjelenik a dal és a videoklip üzenete: "Bár a világ gyötrődik a büszkeség, a kapzsiság és az egó miatt, mindig van egy híd, ahol uralkodik a szeretet, az igazság és a FÉNY. Kelj át rajta szentimentális bátorsággal." A videót 4 hónap alatt több, mint 8 milliószor nézték meg, illetve egy backstage videó is felkerült januárban, amiben a videoklip forgatását láthatjuk pár percben. Nézzétek meg mind a kettőt, szerintem nagyon jók a videók! 

 
2017.05.04. 13:40, Ali

Lali kapcsolata Santiago Mocorreával

Miután 7 hónap együtt járás után Lali kapcsolata véget ért a 38 éves argentin színésszel, Mariano Martinezzel, a színész-, énekesnő állítólagos új románcaival volt tele a sajtó. Összehozták többek között az exeivel, Benjamin Amadeoval és Mariano Martinezzel, de rengeteget cikkeztek a színésszel, Nazareno Caseroval való kapcsolatáról is, illetve hírbe hozták a kolumbiai énekessel, Malumával is, ám Lali mindent cáfolt. Még december közepén kezdtek cikkezni az újságok arról, hogy a 25 éves hírességnek új párja van, a 32 éves Santiago Mocorrea, aki hangmérnökként dolgozik. Lali először tagadta a kapcsolatot, január végén azonban megerősítette - miután titokban lefotózták őket, ahogy a nyaralásukkor a medencénél ölelkeznek -, hogy egy párt alkotnak Santiagoval. Kapcsolatuk megerősítése után pár héttel, március 9-én jelentek meg először együtt egy nyilvános rendezvényen, mégpedig a Septimo Dia bemutatásán, ami egy új Cirque du Soleil show, az előadás után pedig vacsorázni mentek egy közeli étterembe, amit a lesifotósok meg is örökítettek. Azóta a színésznő többször is nyilatkozott a kapcsolatukról, illetve a közösségi médián is kifejezte szeretetét a férfi iránt. Lali április 28-án meghívott vendég volt a Morfi műsorban, ahol így nyilatkozott Santiagoról: „Gyorsan szerelembe estem, mert egy nagyon ritka személlyel találkoztam. Megismerkedtem valakivel, aki igazi férfi. Ez nem történik meg mindig. Szerelmes lettem erőfeszítés, keresés nélkül, mert nem akartam szerelmes lenni. Jól éreztem magam egyedül, ahogy ő is. Ez tehát egy mágikus találkozás volt, mert egyikünk sem számított rá. Ő egy igazi férfi minden értelemben. Nagyon magabiztos, aki tudja, hogy ő egy olyan nő barátja, aki sokat utazik, és akit mindenki meg akar hódítani. Számomra ez sokat jelent, így tudok békében élni. Amikor azon kapom magam, hogy féltékeny vagyok, az nem tetszik, nagyon fura hely, az a bizonytalanság helye. Mindannyian bizonytalanok vagyunk kicsit, de tudni kell kezelni, és nem szabad a másik életén lógni.”

2017.05.02. 18:05, Ali

Lali a Viña del Mar fesztiválon februárban

Címkék: vina del mar 2017

A Viña del Mar Nemzetközi Dalfesztivál egy zenei rendezvény, amit minden évben február harmadik hetén tartanak Viña del Marban, Chilében. Először 1960-ban rendezték meg és azóta is ez a legnagyobb és leghíresebb fesztivál Latin-Amerikában. Az eseménynek a  Quinta Vergara színház ad otthont, ami 15 000 néző befogadására képes. A fesztivált élőben közvetíti a rádió, több televíziós csatorna, és rendszeresen nézettségi rekordokat döntöget.

2017-ben február 20 és 25 között ismét megrendezésre került a fesztivál, amin idén először Lali is részt vett, nem is akárhogy! A színész-, énekesnő meghívott zsűrije volt a rendezvénynek, amiről egy interjúban így nyilatkozott: "Nagyon boldog vagyok, ez az első alkalom, hogy részt veszek ezen a fesztiválon. A zeném sokat növekszik, és ez egy nagy lépés az életemben."

Számára már február 18-án elkezdődött a rendezvény, amikor is a vörös szőnyegen vonult végig.

Körmök: Esto es las Unas

Smink: Maru Venancio

Haj: Juan Manuel Cativa

Ruha: Julie Vino

Cipő: Ricky Sarkany

Ezután a Viña del Mar Vecinal Gáláján jelent meg, ahol a zsűritagok mutatkoznak be.

               Smink: Maru Venancio

               Haj: Juan Manuel Cativa

               Ruha: Maria Gorof

               Cipő: Valdez

Február 19-én sajtótájékoztatót tartottak, ahol minden zsűri – így természetesen Lali is – jelent volt.

               Smink: Maru Venancio

               Haj: Juan Manuel Cativa

               Ékszerek: Gabriella Capucci

               Ruha: China by Antolin

               Cipő: Valdez

Az ezt követő pár napban az énekesnő interjúkat adott és sajtótájékoztatót tartott és mindig fantasztikusan nézett ki. 

A fesztivál utolsó napja volt Lali számára az egész rendezvény csúcspontja, hiszen ekkor lépett fel a Soy turnéval 15 000 ember előtt. A show körülbelül 40 perces volt, rengeteg tánccal és remek hangulattal.

A látványos előadás után nem meglepő módon Lali elnyerte az arany sirályt és az ezüst sirályt is, ami a legjobb előadónak járó díj. A fergeteges előadás után az énekesnő így nyilatkozott: „Igaz az, amikor azt mondják, hogy nagyon különböző energiák vannak itt Viña-ban. Itt hagytam az életem és a lelkem egy darabkáját ebben a felejthetetlen pillanatban, nem tudok többet mondani. Ez minden bizonnyal életem egyik legemlékezetesebb éjszakája. Köszönöm minden embernek."

 
 

Lali (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés, r 26., 11:53 PST

 
2017.04.30. 14:19, Ali

Új videóklipek

Címkék: videóklipek

Lalival az elmúlt 8 hónapban rengeteg dolog történt, nem csak Argentína szerte, hanem Európában és Izraelben is fellépett a Soy turné keretein belül. Az énekesnő azonban nem csak saját dalait írja és adja elő, hanem más énekesekkel is együttműködik és az ilyen közös munkából az elmúlt hónapokban 3 új dal is született. Most ezeket hoztam el nektek, remélem elnyeri a tetszéseteket, szerintem mindegyik nagyon jól sikerült.

 

Baby K – Roma -Bangkok ft. Lali

Az énekesnő még tavaly készített egy közös dalt Baby K olasz származású rapper-énekesnővel. A dal két hónapja került fel az internetre, azóta már közösen fel is léptek a Soy turné keretein belül.

 

Abraham Mateo – Mueve ft. Lali

Még 2016 szeptemberében került fel az internetre Lali közös dala a spanyol énekessel, Abraham Mateoval, aki mindössze 18 éves. Természetesen a közös szerzeményt a Soy turnén is előadták Chilében.

 

Lali Esposito – Taste The Feeling

Lali még március végéin osztotta meg sejtelmesen követőivel, hogy valamit forgat Madridban, pár nappal később pedig ki is derült, hogy a Coca-Coca dalához, a Taste the Feelinghez készítettek egy spanyol verziót, amit Lali énekel és a videóban is ő szerepel.

 
2017.04.30. 10:58, Ali

MTV Miaw jelölések

Kiderültek az idei év jelöltjei a latin-amerikai díjátadónak, az MTV Miaw-nak, aminek keretében díjazni fogják az év legjobb előadóit a zenei kultúrában. 31 különböző kategóriában jelölték a legjobbakat, és nem meglepő módon, ezen a listán – több kategóriában – Lali neve is szerepelt. Kedvencünk többek között „Az év videoklipje: Ego”, „Az év pop robbanása”, „Az év művésze Argentínában” és „A legjobb argentin Instagramer” díjakért is versenybe száll. Lali az Instagramján is megosztott egy képet ezzel kapcsolatban, aki szavazni szeretne rá, az ide kattintva megteheti.

 

#MIAW2017

Lali (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés,

 
2017.04.29. 10:56, Ali
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!