Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Soy a színfalak mögött

Címkék: hír videó

Tegnap újabb videó jelent meg Lali hivatalos Youtube csatornáján. Ezúttal egy 2 perces felvételt láthatunk az A Bailar turné keretében lezajló utolsó Luna parkban lévő koncertről. Ez a hatodik videó, ami a Soy lemez készítésének munkálatait mutatja be, ha az előzőekről lemaradtatok volna, akkor ide kattintva megnézhetitek őket.

2016.07.08. 09:36, Ali

Lali új tetoválása

Lali megosztott Instagramon egy képet új tetoválásáról, amit még hétfőn készített neki Marian Antonito, argentin tetováló művész. A népszerű színész-, énekesnő ezúttal egy kazetta szimbólumot tetováltatott a bal felkarjára. A kép alá a közösségi hálón ezt írta: " SOY ZENE 🎶❤ Üdvözlök mindenkit, minden oldalról, itt. #SOY"

 

SOY MUSICA 🎶❤ Saludo a todos de todos lados por aqui! #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

2016.07.07. 17:56, Ali

Lali Córdobában

Címkék: Córdoba képek

Tegnap Lali Córdobában járt, hogy népszerűsítse új lemezét, a Soyt, rajongókkal találkozzon és dedikálja a cd-ket. Az ott tartózkodásáról képek is megjelentek, ezeket lentebb megtekinthetitek. Természetesen Lalit több műsorba is meghívták, többek között vendég volt a Córdoba FM-nél, a Mitre rádiónál és a Cadene 3 műsorban is járt. Ezekről is megnézhetitek a megjelent képeket.

Ui: Már napokkal ezelőtt el szerettem volna kezdeni a Galéria létrehozását, mappák készítését és a képek feltöltését, de egyelőre ezzel kapcsolatban van egy nagy problémám, amit próbálok megoldani, addig is a türelmeteket kérem! Köszönöm! :)

Smink: Maru Venancio

Felső: Cid Kohan

Cipő: Miux Shoes

Műsorokban

(A bohóc Lali mellett a képen Piñon Fijo, argentin bohóc.)

2016.07.07. 09:11, Ali

Megemlékezés a 22 évvel ezelőtti bombázások áldozatairól

Címkék: fordítás
Az 1994. július 18-án történt zsidó közösség ellen irányuló terrortámadás 22 éves évfordulójára emlékeztek
 
 
100 zenei előadó énekelte együtt a La Memoria című dalt a Memoria AMIA nevű kezdeményezés keretében, ami azért jött létre, hogy igazságot szolgáltassanak az ügyben.
 
„A megemlékezés magában foglal egy videót és egy fotókiállítást is. A projekt keretében különböző műfajú zenészek és különböző generációk jöttek össze, hogy megértsük: Igazság nélkül nem áll fenn a jövő lehetősége.” - mondta a projekt szervezője.  
 
 
A dalhoz készült egy videó klip is, amelyben olyan művészek működnek közre, mint Valeria Lynch, Patricia Sosa, Abel Pintos, Nacha Guevara, Andrés Ciro Martínez, Lali Esposito, Karina La Princesita, Pedro Aznar, Natalia Oreiro, Ricardo Mollo, Axel, Leo García, Raúl Lavié, Luciano Pereyra és még sokan mások.

2016.07.06. 11:17, Ali

Interjú Lalival

Újabb spanyolországi interjú jelent meg, ez is nagyon hosszú, de megéri elolvasni!
 
 
- Nem lehet Laliról beszélni, mint énekesnő, amíg nem beszélünk Laliról, mint színésznőről. Hogyan emlékszel a Chris Morénás időkre, a kezdetekre?
 
"Nos, ennek két szakasza van, a kislány, amikor ez egy játék volt. Csakúgy, mint a futball, vagy a tenisz, mert cselekedni akartam. Számomra az volt a legviccesebb dolog a világon, hogy otthagyom az iskolát és képzelődöm. Egy csapat azonos korú gyerekkel találkoztam, olyan volt, mint az iskol és nagyon jó volt. Aztán a másik szakasz még serdülőkoromban, amikor rájöttem, hogy ez munka, nem csak fizetés, de élni is kell a lehetőségekkel. Láttam hatalmas sornyi fiúkat dolgozni velem, aztán 80 fokos fordulatot vettem és már nem csak a tévében, hanem a Grand Rex színházi előadásában is ott voltam. 14 évesen rájöttem, hogy én ennek akarom szentelni az életem."
 
- Már a karriered kezdetén dolgoztál Chris Morénával. De honnan tudtad, hogy ő az? Vajon véletlen volt vagy tudatos?
 
"Alkalmi dolog volt. Nagyon vicces történet. 10 éves voltam és egy olyan környéken éltünk, amihez semmi köze nem volt a gyártóknak, épp ellenkezőleg. Iskolába jártam, játszottam a házunk előtti járdán, táncoltam a tükör előtt, mint minden lány. Egy nap tévét néztem és láttam, hogy srácot keresnek egy castingra, és én mondtam, hogy szeretnék elmenni. Anyukám egész nap dolgozott, ezért nem tudott elvinni. Szerintem nem voltak nagy bizalommal felém. Aztán a húgom, Anita, aki akkor volt 15 éves, azt mondta, hogy elvisz. Vettünk egy buszjegyet, rengeteget utaztunk a castingra, aztán azt gondoltam, hogy anya meg fog ölni. Amikor megérkeztünk, láttuk, hogy egy sorban gyerekek várnak az anyukájukkal, és mindenkinél volt ajánlólevél. Aztán hirtelen ott volt a zsűri egy kamerával, megkérdezték, hogy honnan jöttem, én pedig azt mondtam, hogy otthonról. (Nevet) „Nem, nem! Melyik ügynökségtől?” Amire én azt válaszoltam: „Nem, én nem egy olyantól jöttem!” El tudják ezt képzelni? 10 éves voltam! „De ez privát!” Ezt válaszolták. „Láttam a tévében, hogy publikus.” Azt mondták: „Milyen tévében? Ez érthetetlen!” Én persze folytattam: „Láttam, hogy srácokat keresnek.” „Azt hiszem eltévedtél!”, mondta, én meg nem értettem semmit. (Nevet) „Nem színészkedhetek?” kérdeztem, mindezt kivilágított kamerák előtt. „Messziről jöttem, anyám nem tud semmit…” Egy egész előadást csináltam ott. Egy hét múlva hívtak, hogy Chris Morénánál vagyok. Voltam még két castingon, de szerencsés vagyok, hogy nála kezdhettem dolgozni."
 
- Amellett, hogy sorozatokban és szappanoperákban szerepelsz, néha egy-egy filmben is láthatunk. Az összes közül melyikre emlékszel vissza a legnagyobb szeretettel?
 
"Nos, két különleges karakter, az egyik a Teen Angels-ben Mar, mert sok évig tartott és szuper volt. Korban is pont megfelelő volt, nagyon vicces karaktert játszottam, szerettem, mert nagyon természetes volt a számomra. A másik karakter nagyon jellemez engem, tavaly volt egy sorozat Argentínában, amelyben főszerepet kaptam és nagyon fontos lépés volt számomra. Egy lány apácának álcázta magát, őt Esperanzanak hívták, az Isten, áldjon Esperanzaból, és szerelmi viszonyt folytatott a kolostor papjával. Egész Argentínában óriási feltűnést keltett, de hé, elképesztő volt és nagyon sokat dolgoztam a karakteren, nagyon fontos volt ez számomra, mint színésznő."
 
- A karriered szólóénekesként nagyon friss, de minden sorozatod, amelyben aktuálisan dolgozol, nagyon szorosan kapcsolódik a zenéhez és az énekléshez. Most, hogy Lali Espósito a színpadon van, láthatunk még tőle ilyen karaktert? 
 
"A zeném, a dalszövegem, a nevem, az arcom nagyon erősen van jelen mindenhol. Ahogy beszélek veled, beszélek a közönséggel, nagyon jó, hogy ez történik, ez nagyon természetes. A másik viszont, hogy a popban vannak elektronikus hatások, nagyon erősen hangzik a zenekarral és mi összeállítunk egy szexi karaktert, aki olyan ruhákat hord. Ott van a világkörüli pop, ebben a karakterben hiszek, és úgy gondolok ezekre a pillanatokra, mint egy játékra. De amikor a dal véget ér, az vagyok én."
 
- Beszéltél a ruhákról, amiket hordasz. Az erős esztétika és úttörő stílus jellemez téged. Mennyiben figyelsz erre, amikor létrehozod az öltözékedet?
 
"Nos, itt van Maru Venancio, a stylistom, aki mindent megtesz, ötletel, tervez, javasol. Bár együtt dolgozunk, barátnők is vagyunk és a kreatív pillanatok nagyon szépek. Dolgozunk vezető tervezőkkel, többnyire argentinokkal, összerakjuk a jelmezeket a showra, keresve valami mást, valami újat, mert az igazság az, hogy egy fiatal argentin nőre fontos, hogy úgy nézzenek, hogy érdekesnek találják."
 
- Vannak, akik összehasonlítják a stílusodat más művészekével. Figyelembe veszed ezeket, amikor öltözéket állítasz össze?
 
"Nem közvetlenül, de természetesen befolyásolnak azok, akiknek tetszik a megjelenése. Vannak művészek, akiknek tetszik a stílusa, de nem akarom közvetlenül másolni Jennifer Lopezt, vagy Beyoncét. Van egy női divat, amit természetesen követek. Ez szuper, a tervezőkkel szeretjük ezt követni. (Nevet)"
 
- Napvilágot látott a második szólóalbumod, a Soy. Mi tetszett a munkában? Mennyiben más, mint az előző?
 
"Ez a második lemezem, azonos a gyártó, mint az "A Bailar"-nál, ugyanazzal a csoporttal is dolgoztam, viszont ezzel az albummal csatlakoztam a Sonyhoz. Az "A Bailar" függetlenül volt Argentínában, ami elég nagy őrültség, de azt hiszem, ez akkoriban jó döntés volt, mert nehéz volt megérteni, hogy mit is akarok csinálni. Egy olyan popot, ami más, mint a hagyományos, romantikusabb, dallamosabb. Senki nem értette, hogy pontosan mi is fog ebből kisülni, de minden úgy sikerült, ahogy szerettem volna, ez jó volt erre. De most a Sonyhoz csatlakozhattam a stílusommal, az ötleteimmel, elmondhattam, hogy mit akarok. Azért érdekes, mert ez egy nagyon eredeti projekt, a második albumom nagyon jókor jött ki. Ellentétben az elsővel, ez sokkal többet jelent, a dalokat tudatosan, szabadabban írtam, korábban több félelemmel."
 
- Miért az a címe az albumnak, hogy Soy (Vagyok)?
 
"Egy nagyon személyes időben írtam, érezhető, hogy ez az első alkalom, hogy azt írtam, ami velem történt, ezért is nevezik Soynak. Önmagam vagyok, ami nem kis dolog ebben a világban, amiben élünk. Könnyebb menni az árral, mert teli vagyunk félelemmel, hogy mit szólnak, ha mások vagyunk. De én mindig elmondom a saját véleményemet. Ez egy album, ami arról beszél, hogy legyünk hitelesek és csináljuk azt, ami tetszik. Nagyon személyes, ezért hívják Soynak, ami még mindig én vagyok."
 
- Van benne egy dal, ami különösen tetszik?
 
"Nos, a "Soy" nagyon fontos nekem, mert arról szól, ahonnan jöttem, a gyökereimről és arról, amit öntudatlanul tettem, hogy elérjem, amit akarok. De a legkülönlegesebb az "Amor Es Presente", egészen más, mint a többi album, van egy erős evangélikus vonzata, a kórus, az elrendezése nagyon izgalmas és közvetlenül hozzám kapcsolódik. Ahhoz az időhöz, amikor rájöttem, hogy a szerelmet nem csak egy párkapcsolatban, egy személy mellett találhatjuk meg, hanem egy barát mellet is, aki velünk van… A szeretet itt és most van, nincs terve, a szeretet áramlik, erről szól ez a dal."
 
- Az imént a stílusról beszéltünk, de milyen zenék befolyásolják Lali Espósito életét?
 
"Az anyukám családja miatt Serrat, nagyon erős Serrat rajongás alakult ki nálunk. Játszottam a dalait, és anyukám ült velem és mesélt nekem ehhez kapcsolódó történeteket, érzéseket. Én nagyon fiatal voltam és a barátaim nem hallgattak ilyen zenét. Nagyon erős pillanat volt a számomra, amikor megkaptam az első lemezemet a Queen legnagyobb slágereivel, és amikor lejátszottam, az agyam nem tudta megérteni azt a csodát, ami Freddie akart lenni, de elszínészkedtem őt. Azt hiszem, hogy a Queen ébresztett rá arra, hogy a színpadon akarok lenni. A Queen volt a kedvencem gyerekkoromban. Aztán 12-13 évesen rátaláltam Michael Jacksonra és nagyon jó volt. Amikor rátaláltam, akkor értettem meg, hogy mi az, hogy bálvány és ő abszolút az volt."
 
- Olyan művészekkel énekeltél együtt, mint Ricky Martin és Serrat. Más művészekkel is szeretnél együttműködni?
 
"Nagyon érdekelne, hogy esetleg egy női művésszel énekeljek együtt. Ricky Martin és Serrat is egy nagy álom volt, de az lenne Beyoncé és Jennifer Lopez is, vagy Shakira, egy latin például. Nagyon erős a női mezőny, sok korombeli nő van, például Ariana Grande, Miley Cirus. De férfiakkal is fellépnék, nyitott vagyok mindenre."
 
- Mit vársz a spanyol piactól?
 
"Minden, ami most történik, elképzelni se tudtam volna. Most butának tűnhetek, mert őszintén meglepődöm minden alkalommal. Már akkor fogadtak, amikor megérkeztem a repülőtérre, interjúztak és lehetőséget kaptam, hogy az albumomról beszéljek, ami nagyon fontos nekem, hiszen Argentínából jöttem, az óceán másik oldaláról. Az az álmom, hogy élőben is jöhessek fellépni a turném keretein belül.  Mi készen állunk, hogy induljunk, nagyon szép lesz, vizuális, sok fantasztikus emberrel, és nagy álmom, hogy Spanyolországba is eljuttassuk."
 
- Nagyon szépen köszönöm, és sok szerencsét Lali.
 
"Köszönöm."
2016.07.05. 19:22, Ali
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!