Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

  

 

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com
Facebook oldalwww.facebook.com/laliespositoogportal.hu

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

„Aki hallja az albumomat, egy kicsit többet fog tudni rólam”

Argentin származású, de zenéjével az egész világot meghódítja. Lali Esposito bemutatta új lemezét, a Soyt. Több, mint 4 millió követője van Twitteren, és egy sereg rajongója a világon, de tény az is, hogy a művésznő azonosul széles mosolyával. A WePop volt olyan szerencsés, hogy a zseniális művésznővel beszélgethetett.
 
- Üdvözöllek Spanyolországban, Lali. Nagyon boldogok vagyunk, hogy hazánkban is bemutatod az új albumodat, a Soyt. Szeretnénk tudni: Ki az a Lali Esposito?
 
"Ez egy album, ami azon túl, hogy elmondja, hogy ki vagyok, azt is megmutatja, hogy milyen vagyok. Elmondja, hogy milyen dolgokat szeretek, milyen dolgok zavarnak, milyen dolgok rosszak nekem, vagy milyen dolgoktól vagyok nagyon jól. Például a Soy dal korántsem az egoizmust helyezi középpontba, hanem azt, hogy hol születtem, hol nőttem fel, és hogyan jutottam öntudatlanul oda, hogy elérjem az álmaimat. Tehát úgy gondolom, hogy aki hallja az albumomat, az egy kicsit többet fog tudni rólam."
 
- Május 20-án új projektet tettél közzé. Milyenek voltak az előkészületek?
 
"Az egész tavaly történt, nagy szabadsággal dolgoztunk. Csináltam egy televíziós sorozatot Buenos Airesben, emiatt egy kicsit korlátozottabb volt az időm, hiszen mennem kellett a stúdióba. Közben tovább folytattam az „A Bailar Tourt”, és ez sok utazásból ált Buenos Airesből oda-vissza. Hirtelen egy szállodában találtam magam a kiadómmal és azt mondták: „Nézd ezt az ötletet!” Ez néhány hónappal az anyag elkészülése előtt volt, aztán elmentem a stúdióba, ahol kemény munka várt rám, és elkészültek a dalok. Az elmúlt hónapok nagyon fontosan voltak."
 
- Mikor jelenik meg a Soy videó klip?
 
"Hamarosan! Amikor ezt az interjút olvassátok, valószínűleg már látható."

- Kivel szeretnél duettet csinálni?
 
"Készítenék egy dalt Ricky Martinnal. Vagy lennék megint Serrat meghívottja!"
 
- Tegnap 600-an vettek részt a lemez dedikáláson. Milyen érzés tölt el először, amikor látod, hogy ilyen sok ember jelenik meg és szentel időt a tehetségednek?
 
"Nem értem. (Nevet) Még mindig furcsa. Nagyon ritka dolog, hogy valakire hosszú órákat várnak, hogy láthassák. Ebben az esetben ez egy lemez, de sokan vannak, akik csak látni szeretnének egy pillanatra. Ez őrület, mert nem tudom, hogy a családom mit szól hozzá. (Nevet) Köszönöm, hogy ennyit foglalkoznak a népszerűsítéssel, hiszen bizonytalan, hogy mi fog történni egy új lemezzel és ez megadja az illúziót, hogy „igen, lehet, hogy vissza tudok jönni fellépni”. Minden gesztust értékelek. Úgy érzem, hogy nagyon közel állok azokhoz, akik követnek engem. Fontosnak tartom, hogy tudják, hogy egy normális ember vagyok, akit minden meglep, amit a rajongók csinálnak."
 
- Nagyon fiatalon kerültél ebbe a világba. Milyen tanácsot adnál a kis Marianának?
 
"Elmondanám neki, hogy maradjon önmaga, és, hogy ne keverje össze magát, azzal, amit mondanak róla."
 
- Mit szeretnél zeneileg csinálni egy 10 éves szólókarrier után?
 
"Mit tudom én! Argentin folklór. (Nevet) Remélem, sokat fejlődök, és olyan szintet érek el, hogy kísérletezhetek új albummal vagy rátalálok az utamra. 10 év hosszú idő, de ha azt nézzük, hogy két, három, négy év, mire egy lemez megjelenik, akkor nem is annyira hosszú."
 
- Amellett, hogy elmerültél a zene világában, szenvedélyes színésznő vagy. Ezen a nyáron fog megjelenni a Permitidos (Engedélyezettek) film, amiben Martinnal, Lizzel és Benjaminnal szerepelsz. Hogyan jellemeznéd a karaktered?
 
"Camila egy fiatal ügyvédnő. Az apja stúdiójában dolgozik, igazi apuci kicsi lánya, mert elveszítette az édesanyját, amikor még nagyon kicsi volt. Jó móka, de nagyon aranyos. Soha nem csalta meg a párját, és tiszta ügyvédnő. Együtt van Mateoval, aki Martin karaktere, ők a tökéletes pár. Öt éve vannak együtt, szuper barátaik vannak, és meghalnak a nevetéstől. A történet abból a kérdésből ered, amit Mateo tesz fel: „Ki lenne az engedélyezetted és mit tennél vele, ha kapnál egy esélyt?” A lány azt feleli: „Üdvözölném, ha kapnék egy esélyt.” Amíg ez a lehetséges plátói szerelem nem történik meg, addig minden rendben van, aztán ez megszűnik és kezdődik az őrület. Őrült bosszú indul, hogy vissza kapja a barátját, vagy az ex-barátját. Ez egy nagyon vicces komédia."
 
 
- Sok rajongó szeretné, hogy a film Spanyolországban is megjelenjen.
 
"Bárcsak! Már bejelentették, hogy Argentínán kívül több másik országban is megjelenik, jó lenne, ha Spanyolországba is jönne."
 
- A Soy Turné szeptemberben kezdődik. Mit ígérsz a rajongóidnak, akik elmennek a koncertre?
 
"A készülési fázisban vagyunk. Ez egy nagyon erős show lesz minden tekintetben. A vizualitásnak nagyobb szerepe lesz, mint valaha. Nagy jelentősége lesz a jelmezeknek, képernyőknek, zenészeknek. Ez a műsor értelmed ad a lemeznek, sokkal rockosabb lesz. Sokat számít, hogy mi történik a színpadon. Hosszú időnk volt felkészülni, szeptemberben elkezdjük. Amit az emberektől kapunk, az teljes eufória és jó móka."
 
 
- Mit tartogat a jövő Lali számára?
 
"Ez a promóció elképesztő volt. Minden országba eljutottunk: Ecuador, Peru, Chile, Mexikó, Spanyolország… Nagyon boldog vagyok, hogy megnyílt az út az albumom előtt, az az álmom, hogy eljuttassam mindenhova a showt. Ez a fő cél. "
 
Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezeket a szavakat, Lali! Sok sikert kívánunk az új munkádhoz és a kitűzött célok eléréséhez és reméljük, hogy hamarosan Spanyolországban találkozunk.
2016.07.10. 12:32, Ali

Függetlenség napja Argentínában

Argentínában tegnap volt a függetlenség napja, amit minden évben július 9-én ünnepelnek meg, annak emlékére, hogy az ország 1816-ban ezen a napon lett hivatalosan is független Spanyolországtól.

A jeles napról, ami idén a 200 éves évforduló volt, természetesen Lali sem feledkezett meg, és az Instagramon tett közzé egy képet az argentin zászlóról, ami alá ezt a szöveget írta: „Azokért, akiknek volt intelligenciája, bátorsága és ereje, hogy elérjék! #boldogfüggetlenségnapját #200évesévforduló 💧🌞💧"

2016.07.10. 09:15, Ali

Lemez népszerűsítés júliusban

Második lemeze, a Soy megjelenése óta Lali folyamatosan úton van, hogy minden rajongójához eljuttassa zenéjét. Járt már Mexikóban, Peruban, Chilében, Spanyolországban és Córdobában is, de ezután sem áll meg, és folytatja a turné előtti cd dedikálásokat. Július 11-én hétfőn Paraguayba, július 21-én csütörtökön pedig Mexikóba megy, hogy ott is találkozzon a rajongókkal, aláírja a cd-ket és interjúkat adjon.

2016.07.09. 12:34, Ali

Angela Torres reagált a kritikákra

Címkék: hír fordítás
Angela Torres fellépett a kritikák ellen és kifejtette távolságát Lali Espositoval: „Megpróbáltam a lehető legvilágosabb lenni, én vele a legjobban vagyok!
 
 
A színésznő azt mondta, hogy viszonyuk akkor változott meg, amikor Lali összejött Mariano Martinezzel és ezt megkérdőjelezték a közösségi hálókon.
 
A 17 éves Angela Torres nem csak azt bizonyította, hogy potenciális művész, de azt is világossá tette, hogy sok személyisége van és megy előre. Két nappal ezelőtti estén, amikor a Bailandoban lépett fel, megmagyarázott mindent: 
 
"Igaz, hogy rosszul végződött a kapcsolatod Lali Espositoval?" kérdezte Angel de Brito , utalva a változásra, amit a kapcsolatuk szenvedett el az Isten áldjon, Esperanza sorozat után, amiben közösen szerepeltek 2015-ben.
 
A fiatal színésznő nem habozott a válasszal: "Lali párkapcsolatba került és elsodródtunk egymástól, de természetes dolog az életben, hogy ez történik. Nem egy konfliktus, vagy bármi miatt. Talán nem ugyanolyan a barátságunk, mint korábban, mert egyszerűen hagytuk, hogy ez megtörténjen. Nem azért, mert akkoriban történt valami."
 
Angela nyilatkozatát nem fogadta jól a sok Lali rajongó, akik erős kritikával illették Torres-t. "Lali a királynő és maradj csöndben ", "Szegény, olyan szeretne lenni, mint ő, kár, hogy soha nem lesz", " Angela egocentrikus, aki nem tudja, hol a határ" és " Hogy füstölög! Az irigység, gőg és ego csúnya tulajdonságok" – ilyen kommenteket írtak neki Lali követői. 
 
A kritikák tudatában Angela is igénybe vette a virtuális világot és tömör magyarázatot adott. „Kár, hogy olyan dolgokat mondotok, amik nincsenek! Próbáltam egyértelmű lenni, amennyire lehetséges, én vele a legjobban vagyok! Csókok" – írta Lali rajongóinak a megjegyzésekre.
 
2016.07.08. 13:08, Ali

Angela Torres a Lali Espositoval való kapcsolatáról

Címkék: hír fordítás
Angela Torres beszélt a Lalival való kapcsolatáról a ShowMatchen: „Nem ugyanaz a barátságunk, mint korábban, ő párkapcsolatba került és eltávolodunk egymástól.”
 
 
A Bailando 2016-os résztvevője beszélt az énekesnővel való kapcsolatáról, akivel együtt szerepeltek az Isten áldjon, Esperanza című sorozatban.
 
Betört a ShowMatchre újszerű koreográfiájával, Nicki Minaj és Madonna zenéire, és nagy képernyőkön és ötletes effektekkel szerepelt. Ugyanakkor Angela Torres nagy figyelmet kapott, amikor megemlítette kapcsolatát Lali Espositoval, akivel tavaly együtt szerepeltek az Isten áldjon, Esperanza! sorozatban.
 
Az egész akkor kezdődött, amikor Lali visszatért Angel de Brito műsorába. Miután a fiatal lány beszélt a kirándulásáról, amin a barátaival vett részt, a riporter megkérdezte tőle:
 
Nem hívtad meg Lalit?
 
Nem.
 
Igaz, hogy rosszul végződött a kapcsolatotok Lalival?
 
Nem, egyáltalán nem. Először is, azt hiszem, nem kell senkit semmiről meggyőznöm. Másodszor pedig nem, egyáltalán nem. Ő egy olyan személy, aki sokat dolgozik, és hála Istennek, én is. Nem látjuk sokat egymást.
 
Azt mondták, hogy az elején jól indult a kapcsolatotok, barátok voltak, aztán egy időben ez megszűnt köztetek.
 
Nem. Egy ponton ő nyilván barátnő lett (utalva Mariano Martinezzel való kapcsolatára) és elsodródtunk egymástól, de ez természetes dolog az életben, hogy így történik. Nem egy konfliktus, vagy bármi miatt. Talán nem ugyanolyan a barátságunk, mint korábban, mert egyszerűen hagytuk, hogy ez megtörténjen. Nem azért, mert akkoriban történt valami.
 
Rendben. Mindenben Mariano martinez a hibás, mint mindig. Lali féltékenységgel vádolja... Ez nyilván elviselhetetlen volt, nehéz az élet. 
 
Nem tudom. Én addig tudtam a dolgokról, amíg összejöttek, utána a sorozatnak vége lett, eltávolodtunk és többé nem…
 
Milyen rossz lehet.
 
Rossz, ugye? Borzalmas.
2016.07.08. 12:06, Ali
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu