Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com
Facebook oldalwww.facebook.com/laliespositoogportal.hu

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali az Év argentin művésze

Tegnap este lezajlott a latin-amerikai díjátadó, az MTV Miaw, aminek keretében díjazták az év legjobb előadóit a zenei kultúrában. 26 különböző kategóriában jelölték a legjobbakat, és nem meglepő módon, ezen a listán-több kategóriában-kedvencünk neve is szerepelt. Lali versenyzett a „Legjobb alakítás egy alkalmazásban”, az „Instacrush”, a „Az év pop robbanása” és az „Év argentin művésze” díjért, utóbbit meg is nyerte az énekesnő. Még nincsenek információk arról, hogy vajon Lali részt vett-e a díjátadón, de Instagramra posztolt egy képet, egyfajta köszönet képen a rajongóinak a szavazatokért, alá pedig ezt írta: "Köszönet a szavazatokért! <3 #AzÉvArgentinMűvésze #MTVmiaw

Az MTV is közétett egy képet Twitteren, amihez ezt írták: "A szeretett @laliespos megnyerte "Az év argentin művésze" díjat! :') #MTVMIAW

Ezuton is Gratulálunk Lalinak, abszolút megérdemelte ezt a díjat! ;) <3

2016.06.13. 14:33

Lali a Morfi műsorban

Pár nappal korábban, június 10-én Lali meghívást kapott a Morfi műsorban és tekintve a korábbi pletykákat, miszerint összejött barátjával, Nazareno Caseroval, nem csoda, hogy nagyon sokan várták az estét, és Lali reakcióját a hírekre.

Bár már korábban nyilatkozott és elmondta, hogy mi is történt pontosan, várható volt, hogy kérdezik Nazarenohoz fűződő kapcsolatáról. Az énekesnő azonban világossá tette, hogy nagyon távol állnak attól, hogy hivatalosan is egy pár legyenek.

Ezután Gerardo Rozín megkérdezte, hogy mi a feltétele annak, hogy egy srácnak esélye legyen Lalinál: „Ha nincs humorérzéke, akkor nem fog sokáig tartani. Nevessen a vicceimen, akkor is, ha rossz. Az élet egy vicc, amit néha elnyomnak a rossz dolgok, ezért kell bele humort vinni. Humort kell vinni az életbe, különben nem lehet élni. Ha a srác humortalan, akkor 15 percnél tovább nem megy, mert ha nincs humor, akkor az furcsa."

Ezután a műsorvezető megjegyezte: „Egyedül élsz”, mire Lali hangosan el kezdett nevetni és ezt mondta: „Erről nagyon sok mindent lehet gondolni…Nagyon átlátszó vagyok, ez az én problémám, de boldog vagyok egyedül.”

Később legyőzte a szégyenérzetét és bevallotta, hogy mi fontos egy férfinál: „Én a száj és a csók kombót dicsérem.” Aztán Lali elmondta, hogy hogyan viselkedik az első randin: „Mindig javasolom, hogy fele-felében fizessünk, mert megsértődnek, ha nem engedem, hogy meghívjanak.” Végül az énekesnő konstatálta személyes helyzetét: "Nem vagyok egyedül, nem érzem magam egyedül, minden jó, így azt csinálhatom, ami jó nekem…”

2016.06.12. 23:04

Lali az "állítólagos" új románcról

Miután Lali hazaért New Yorkból, a sajtó rögtön el kezdte őt faggatni az állítólagos új románcról. Korábban már megjelentek a hírek, miszerint Nazareno Caseroval East Villageben történt csókjáról fotó is készült, ám amikor erre rákérdeztek, Lali így válaszolt: „Á, vannak fotók is? Én nem láttam őket , és ez egyébként is magánügy.” Az újságírók és tévések azonban nem hagyták annyiban a dolgot és tudni akarták, hogy pontosan mi történt a Nagy Almában. Az énekesnő készségesen válaszolt a kérdésekre, így többet is megtudhattunk a rejtélyes éjszakáról.

Voltak pletykák arról, hogy láttak téged Nazareno Caseroval New Yorkban, ez igaz?

 „Igen, persze, találkoztam vele. A barátaimmal elmentünk megnézni egy bandát, és ő is ott volt. Velünk volt, ez igaz, de nem egyedül voltunk."

Állítólag vannak képek is a csókjaitokról.

"Nos, én nem láttam semmilyen fotót, de ez a mi dolgunk. Azt hiszem, én vagyok az egyetlen, aki ezt mondhatja. De hazugság az, hogy egyedül voltunk."

De barátok vagytok?

„Igen, ismerjük egymást egy ideje, van pár közös barátunk."

De korábban bekövetted őt Twitteren.

"Igazából azért kezdtem követni Instagramon, mert szeretem a munkáját, a  Historia de un clant. Egyszer még az egyik részt is megosztottam, mert rajongója vagyok a műsornak és nagyon jónak tartom. Ezután kezdtem követni, nincs ebben semmi furcsa."

Több van köztetek, mint barátság?

„Nem, ismerjük egymást és ebben a pillanatban nagyon jól kijövünk egymással."

Nem fogjuk látni címlapon két hónap múlva, hogy randiztok?

„Annyira siettek ezekkel a dolgokkal.”

De megtörténhet?

"Nem, nem. Mi jól kijövünk egymással, mint bárki, akit ismerünk. Egy országban élünk, de mások a terveink. Semmi különös nem történik." 

2016.06.12. 22:45

Lali Beyoncé koncertjén

Lali június 10-én ért vissza New Yorkból, ahol néhány napig tartózkodott barátnőjével, Maru Venancioval és nővérével, Ana Laurával. Az argentin csillagnak egy nagy álma is valóra vált az utazás során, hiszen részt vett Beyoncé koncertjén, és köztudott, hogy Lali az egyik példaképének tartja a világhírű énekesnőt. A „Queen B”-nek is becézett híresség a Citifield Mets Stadionban lépett fel a Formation nevű turnéja keretében, amire a három barátnő is ellátogatott. Lali Instagramra egy fotót is posztolt, tudatva rajongóival, hogy milyen jól szórakozik.

2016.06.12. 22:42

Lali véletlen találkozása Marianoval

Lali Esposito és Mariano Martinez hat hónapnyi együtt járás után jelentették be a közösségi oldalukon, hogy véget ér a kapcsolatuk. Szakításuk okát azóta is rejtély övezi, ám a rajongók nem titkolt szándéka, hogy a két híresség ismét együtt legyen. Mióta elváltak útjaik, a sok munka miatt nem nagyon találkoztak, így pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy összefutottak egy étteremben, ahová mind a ketten baráti társasággal érkeztek. Információk szerint véletlenül találkoztak június 2-án egy vízparti étteremben, ahová sok híresség jár enni. Lali a barátnőivel és a húgával, míg Mariano a barátaival érkezett. Az este folyamán a színésznő levegőzni indult, ott találkoztak, majd körülbelül 3 percig beszélgettek, ami a szemtanúk szerint jó hangulatban telt. A rajongók remélik, hogy olvad a jég a páros között és hamarosan újból együtt lesznek.

2016.06.12. 22:38
 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |