Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali nyaralásai

Lali évek óta megállás nélkül dolgozik, ha nem éppen turnézik, vagy új lemezén dolgozik, akkor forgat, hiszen 2016-ban több filmben is láthatják majd őt az argentin nézők. Természetesen a sok munka mellett Lalinak is szüksége van néha pihenésre. Az alábbi cikkben, hogy folytassam a Lalival kapcsolatos események összegyűjtését, megosztom veletek, hogy merre nyaralt Lali az elmúlt pár hónapban. A leírást a régiektől kezdem, a cikk végén található a legújabb nyaralása.


Miamiban Marianoval

Néhány héttel a szakításuk előtt még semmi nem utalt arra, hogy a pár kapcsolata nem működik rendesen. Boldogan osztották meg szerelmüket a közösségi oldalakon, és rengeteg közös programon vettek részt. A pár januárjába Miamiba utazott, hogy közösen pihenjenek és a képek alapján nagyon jól érezték magukat. 

 

Miami

Néhány nappal azután, hogy bejelentették, hogy Mariano Martinezzel külön válnak útjaik, Lali énekesi karrierje miatt Miamiba utazott, hogy ott vegyék fel új lemezének dalait. Természetesen Lali nem csak munkával töltötte az idejét, hanem pihent is egy kicsit és a strandra is eljutott. 

 

Izrael

2016 április 25-én és 26-án adott Lali két koncertet Izraelben, amivel lezárta a több, mint két éve tartó turnéját, A Bailar Tourt. A színésznő azonban kihasználta a lehetőséget, hogy Izraelben tartózkodik és sminkesével, illetve testvérével felfedezték a várost. A csapat a koncert után Jeruzsálembe is ellátogatott, és a képek alapján nagyon jól érezték magukat.

 

London, Párizs, Velence, Madrid

Miután túlvan két teltházas koncerten Izraelben, Lali sminkesével (és egyben barátnőjével), Maru Venancioval, illetve testvérével, Loli Venancioval Londonba utazott. Pár napot a városban maradtak, vásároltak, szórakoztak, pihentek, majd tovább utaztak Párizsba, amivel a színésznőnek egy álma vált valóra. A kis csapat már nem tartózkodik a francia fővárosban, ugyanis Olaszországba utaztak, ahol felfedezték Velencét, de itt sem maradtak sokáig, hiszen nemsokkal később már Spanyolország felé vették az irányt, ahol a gyönyörű spanyol fővárost, Madridot csodálták meg.  Az eredeti terv alapján május 11-én érkeztek vissz Argentínába, Lali azóta is nagyon keményen dolgozik. 

2016.05.18. 19:25

A Bailar Tour

Még mindig folytatom a korábbi események feltöltését Lalival kapcsolatban és arra gondoltam, hogy összefoglalnám, hogy mi minden történt a színésznővel A Bailar Tour alatt, ami 2014-2016-ig tartott, és aminek köszönhetően Lali olyan országokban is felléphetett, mint Spanyolország, Olaszország, Puerto Rico, Chile és Izrael. A rajongók mindegyik országban hatalmas lelkesedéssel fogadták az énekesnőt, aki nem okozott csalódást nekik és fergeteges koncerteket adott. Most a legfontosabb helyszíneket és fellépéseket gyűjtöttem össze, képekkel színesítve, hogy egy kicsit átfogóbban is láthassuk, milyen fantasztikus karriert fut be már ilyen fiatalon is a 24 éves Lali.

 

Argentína

Több, mint 2 éven keresztül tartotta A Bailar Tour, aminek keretében Lali fellépett Argentínában, saját hazájában és több másik országban is. Az énekesnő több évig tartó turnéját Argentínában zárta le egy fergeteges búcsúkoncerttel március 18-19-én a Luna Parkban, azonban ezután sem állt le, és A Bailar Tour keretei között az ország határain túl is fellépett, mindenhol óriási sikert aratva.

 

 

Puerto Rico, Chile, Uruguay

Április 13-án Lali a Sony rendezésében Puerto Ricóban adott egy kisebb koncertet, azonban másnap már utazott is tovább Chilébe, hogy ott is felléphessen a Bailar Tourral. Mind a Puerto Ricói, mind a Chilei koncert remekült sikerült, az énekesnő nagyon szexi öltözékeket viselt, és fergeteges hangulatot teremtett.

 

 

Izrael

A Bailar Tour utolsó állomása Izrael volt, ahol az énekesnő két koncertet is adott (április 24-én és 25-én) mintegy 12 000 embernek, mindkettő fantasztikusan sikerült. Ez volt egyben turnéjának utolsó állomása, de ezután is folytatja énekesi karrierjét és gőzerővel dolgozik új lemezén, ami május 27-én fog megjelenni.

 

 

2016.05.18. 18:27

Az oldal nyitása

Köszöntök mindenkit az oldalon! ;)

 

Már korábban is kacérkodtam a gondolattal, hogy létrehozok egy rajongói oldalt, de nem tudtam, hogy ki legyen a középpontban. Nos, február közepén találtam rá az Isten áldjon, Esperanza című sorozatra, amibe rögtön beleszerettem. Lali Espositot, a főszereplőt alakító színésznőt is hamar megkedveltem, így amikor pár napja végleg eldöntöttem, hogy elindítom az oldalt, már nem volt kérdés, hogy kiről fog szólni. Természetesen nehéz csak úgy belevágni egy oldal készítésébe úgy, hogy közben Lalival folyamatosan történik valami, de igyekszem pótolni és hamar belejönni ebbe az egész folyamatba. Remélem, az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogtok napi szinten ellátogatni ide, hogy információkat szerezhessetek erről a csodás színész-, énekesnőről. ;)

Mivel még csak most kezdtem az oldal szerkesztését, úgy gondoltam, hogy nektek is és nekem is könnyebb lenne, ha egy kicsit visszamenve az időben kezdeném leírni, hogy mi minden történt/történik Lalival. Így mindannyiunk számára könnyebb az oldalra való ráhangolódás! Jó olvasást kívánok! ;)

 

Színésznői karrier:

Mariana Elizabeth Espósito Herrera (Lali) 1991. október 10-én látta mega napvilágot Buenos Airesben. Mindig is arról álmodott, hogy színésznő lesz, és ez teljesülni látszott, amikor 2004-ben megkapta a Csacska Angyalban Roberta szerepét, ami a világ számos országában híressé tette. Az igazi siker 2007-ben jött el Lali számára, amikor főszerepet kapott a Casí Angelesben, ami világszerte hatalmas siker lett.  2013-ban szerepet kapott Natalia Oreiro mellett a Solamente vos című tele novellában, ekkor kezdett bele önálló, énekesi karrierjébe is. 2014-ben debütált a Pol-ka című sorozat, amiben Lali is szerepet kapott, majd még ugyanebben az évben szerepelt a Los 40 című filmben is. 2015-ben kezdtek bele az Esperanza mia sorozatba, ahol Lali játszotta a főszerepet. A sorozat már az elején óriási sikert aratott, azóta már olyan országokba is bemutatták, mint Uruguay vagy Izrael, illetve 2016. február óta a magyar nézők is nyomon követhetik a sorozatot az RTL Klubon. 2016-ban a Permitidos című filmben lesz látható, aminek a forgatását már el is kezdték.

 

Énekesnői karrier:

A 2007-ben induló Casi Angeles sikerei hatására megalakult a Teen Angels nevű banda, akinek a tagjai között volt Lali Esposito is, és bár a banda 2012 feloszlott, nem sokkal később, egész pontosan 2013-ban kezdett bele önálló énekesi karrierjébe.  2014-ben megjelent első lemeze A Balair néven, majd kezdetét vette 2 éves turnéja, a Balair Tour, ami 2014-től 2016-ig tartott, és aminek a keretében olyan országokban is felléphetett, mint Spanyolország, Olaszország, Puerto Rico, Chile és Izrael. A turné befejezése után sem állt le, most is gőzerővel dolgozik új CD-jén, ami a „Soy” címet viseli és május 27-én fog megjelenni.

 

Párkapcsolatok:

2006-ban megkapta Agustina Ross szerepét a Chiquititas sin finben. Sorozatbeli partnere Juan Pedro Lanzani volt, akivel nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is egymásba szerettek. A pár 2010-ben szakított. 2011-ben megkapta Milagros szerepét a Cuando me sonreisben, ahol együtt játszott Benjamin Rojassal és egy szerelmespárt alakítottak. Több pletyka is szárnyra kapott, miszerint Lali összejött Benjamin Amdeoval. Kezdetben próbálták titkolni kapcsolatukat, végül azonban felvállalták. 2015-ben kezdődött az Esperanza Mia sorozat, amiben a főszereplő lányt, Juliat alakítja Mariano Martinez oldalán. Novemberben bejelentették, hogy a sorozatbeli partnerével a valóságban is együtt jártak. A férfi több, mint 10 évvel idősebb Lalinál, ennek ellenére a kapcsolatuk jól működött. Éppen ezért bombaként robbant a hír 2016 márciusában, hogy szakítottak. A szomorú hírt először a színésznő osztotta meg rajongóival, ám az okok máig ismeretlenek, ezért természetesen rengeteg pletyka kap szárnyra a pár szakításával kapcsolatban. 

 

2016.05.08. 16:40
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!