Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

  

35/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Gente magazin interjú

2017.08.10. 23:35, Ali

Az énekesnő beszélt a Gentenek a volt párkapcsolatairól, Santiago Mocorreaval való boldogságáról és jelenlegi helyzetéről, amit megél.

Távol a képernyőtől, Lali Espósito (25) idén minden energiáját a filmjére és a zenéjére összpontosította. De úgy döntött, hogy jöhet a szerelem: 7 hónapja kezdett randizni Santiago Mocorreaval (32), azzal a fiatalemberrel, akivel együtt dolgozott egy Ricky Martin shown.

„Néhány évvel ezelőtt úgy éreztem, hogy megvilágosodtam, teljes időben dolgozom, örülök a családomnak és boldog lehetek a barátommal.” – mondta a színész-, énekesnő, aki úgy tűnik, hogy jelenleg verhetetlen.

Lali őszintén beszélt a híres ex barátairól: Peter Lanzani (26), Benjamín Amadeo (33) és Mariano Martínez (38), akivel nem a legjobb módon fejezték be a kapcsolatukat.

„Pit (Lanzani) kinyitotta az ajtót az egészséges szeretet felé. Benja (Amadeo) az érett szeretet felé. Vele nőttem fel. Intelligens, nagyon művelt és érdekes dolgokról lehetett vele beszélgetni. Marianoval egyrészt a prioritást tanultam meg, másrészt kísérni. Még soha nem voltam olyan férfi barátnője, akinek már voltak nagyobb korú gyerekei. Néztek engem és megkérdezték: „Te vagy a papa barátnője?” Jó volt önzőnek lenni. És ő ezt értékelte. Nagyon jó barátnő voltam.” – mondta a volt párkapcsolatairól.

Lali bevallotta, hogy mielőtt elkezdett Santiago Mocorreaval randizni, titkos viszonya volt egy fontos személlyel, de nem akarta felfedni a szóban forgó úriember nevét: „Nagyon fontos, ismert valakivel voltam együtt. Remekül kijöttem vele. Észre fogod venni, hogy ez nagyon rövid ideig tartott, de szinte elkerülhetetlen volt, hogy megtudtátok volna. De ne legyenek illúziók: a részletek velem halnak meg."

Mocorrea leírásakor a sikeres lány nem tudja elrejteni, hogy mennyire szerelmes: „Santi egészséges típus, nemes, egyszerű. Jött, hogy meggyógyítsa a szívemet, amikor kimerült voltam és magam alatt. Azt az érzést hozta, hogy ő az én emberem. Ez az első alkalom, hogy azt érzem, hogy valakivel az egész életemet meg fogom osztani.”

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.