Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

30/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Mariano Martínez nyilatkozata Lalival való kapcsolatáról

2017.08.24. 12:00, Ali

Mariano Marínz, miután Lali Espósito „viharosnak” nevezte a kapcsolatukat: „A jó és a nem jó pillanatokat, amiket megéltem, megtartom magamnak.”

Másfél évvel a szakítás után a színész nyilatkozott exbarátnője erős állításairól a Gente magazinnak.

2016 márciusában ért véget Mariano Martínez (38) és Lali Espósito (25) kapcsolata. De az eredmény nem volt éppen a legjobb.

Mindkettőjüknek van valaki az oldalán és boldogok jelenlegi partnereikkel, de a színész-, énekesnő tett egy erős kijelentést a Gente magazinban a férfivel való kapcsolatáról: „Nagyon megütöttek a szerelemben. Ez egy viharos kapcsolat volt. Nem ugyanazt szerettük.” – mondta Lali és szavai nem voltak észrevétlenek.

Mariano, anélkül, hogy vitatkozott volna, válaszolt az Intrusos riporterének a kérdéseire, de a téma elől kitért. „Lali egy viharos kapcsolatról beszélt. Meglepett, amit mondott?” – kérdezte a riporter. És Martínez válaszolt: „Őszintén, nem olvastam az interjút. Ez az, amit ő gondol, és szerette volna nyilvánosan kifejteni. Tökéletes. Én úgy döntök, nem. Eltelt 1,5 év, hogy befejeztük a kapcsolatot, megtartom magamnak a jó és a nem jó emlékeket. Az álláspontomat és azt, amit megéltem, megtartom magamnak. Tiszteletben tartom, amit mondott ebben a magazinban. Ez, ami vele történt, ezt érezte.” – mondta a színész néhány méterrel arrébb barátnőjétől, Camila Cavallotól.

Mivel nem értett egyet a nyilatkozatával, ezért a riporter visszakérdezett: „Hasonlóan élted meg?”. De Mariano nem adott további magyarázatot a Lalival való kapcsolatának a végéről: „Nem, nem, és megtartom magamnak, amit megéltem. Megtartom magamnak és tiszteletben tartom. Nincs mit mondanom. Tisztelem. Ennyi.”

Még nincs hozzászólás.