Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

   

  

 

  

  

  

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com
Facebook oldalwww.facebook.com/laliespositoogportal.hu

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Interjú fordítás

Az Acusada című filmjének a bemutatása miatt Lali eléggé izgul. 26 éves kora ellenére sok mindent elért az életben: kiadta harmadik albumát, teltházas koncertjei vannak, egy tehetségkutató műsorban zsűri és várja új filmjének a premierjét, amit Gonzalo Tobal rendezett és olyan szereplőgárdával teli, akik Lalival együtt részt vettek a Velencei Fesztivál nemzetközi versenyén. Néhány napon belül a filmet a Torontó Nemzetközi Filmfesztiválon is be fogják mutatni.

„Azt a pillanatot, amikor „valami mást alkottam”, örömmel látom. És a döntésekben is, amiket hoztam, örömömet lelem. Ráleltem a bizalmamra Gonzalo-ban, a forgatás előtti gyakorlatokkor és az egész forgatás alatt is. Másként kellett gondolkoznom. Nem azt mondom, hogy egy vígjáték készítésekor könnyű koncentrálni, épp ellenkezőleg. Vígjátékot készíteni elég nehéz. De nem csak a nehézségekről van szó, hanem arról is, amikor valaki más bőrébe kell bújni.” - mondta az Acusada filmben lévő szerepéről.

Lali alakítja Dolores Dreier-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte legjobb barátnőjét. A helyzet miatt teljesen megromlik a kapcsolata a szüleivel és az öccsével. A bíróságon az ügyvédjével együtt szembesül azokkal a vádakkal, amiket az ügyész mond neki. „Mint néző fel fog merülni benned, hogy bűnös vagy ártatlan. Mikor látta, hogy meggyilkolják a barátnőjét? Hogyan történt mindez? A film közepén vagy végén az is felmerül majd benned, hogy te mit tennél ilyen helyzetben.”, mondta. 

„A mai világban veszélyes, hogy miként szivárognak ki a dolgok a médiába, hogyan terjed vírusként az információ az emberek magánéletről. A fiatalabbak úgy fogják érezni, mintha rájuk illenének ezek a dolgok.” – magyarázza Lali.

Lehetséges, hogy vitatéma lesz a film. Mi fordult meg először a fejedben a filmmel kapcsolatban?

Sokat dolgoztam Gonzalo-val, és saját módszereket kezdtem el keresni annak érdekében, hogy meg tudjam ítélni az embereket. Ezek kihívással teli napok voltak. Nemcsak Mariana-ként vagy Lali-ként ítéletet hozni erről a filmről, hanem egy fiatalabb lány bőrébe bújni, aki egy teljesen más világban él. Dolores rosszul érzi magát, amiért megvádolják, de valahogy minden irreálisnak tűnik. Azt akartam tudni, hogy miként tudok azonosulni Dolores karakterével, hogy megértsem az érzelmi állapotát ebben a helyzetben.

Valamilyen választ is kaptál erre vonatkozólag?

Igen, úgy gondolom. Valami hasonlót tapasztaltam én is. Úgy tele van a fejed, hogy már lelkiismereted lesz. Hónapokkal a forgatás előtt kezdtük el a munkát Gonzalo-val, azért, hogy megtaláljuk, milyen is legyen a szerepem: fizikailag, lelkileg, hogyan fejezze ki magát, hogyan reagáljon. Az a rengeteg energia, amit ebbe a karakterbe fektettem, elfeledtette velem, hogy hogyan fog szerepelni a film a nyilvánosság előtt és milyennek fogják találni az emberek, milyennek fogok tűnni.

Nagyon úgy tűnik, hogy a rajongóid ezt a filmet más szemszögből fogják látni. Mit kezdesz azokkal, akik elmennek megnézni téged, akik sokat várnak a filmtől, és talán kritizálni fognak? Hogyan birkózol meg ezzel?

Szeretek különcködni, merek változtatni. Remekül érzem magam, amikor másfajta dolgokat csinálok, mint amiket megszoktam. De a siker nem vette el az eszemet, nem vágyom rá minden alkalommal. Nagyon világosan látom, hogy milyen vagyok énekesnőként és színésznőként. Több személyiséggel rendelkező művész vagyok, de jó értelemben, persze.

Mit kért tőled először a rendező?

Azt mondta, hogy mutassam meg a valódi énemet és egy kicsit le is kellett fogynom a szerep miatt. Úgy álltam a forgatáshoz, hogy valami mást fogok belőle kihozni. Az embereknek természetes, hogy olyannak könyvelik el magunkat, amilyenek. De bennem van valami, amit gyerekkorom óta hozok és ez pont az ellenkezőjét mutatja. 10 évig dolgoztam együtt Chris Morenával, tizenévesen kezdtem és tartott 19-20 éves koromig. Amikor lezárult ez a korszak, színházdarab írással kezdtem el foglalkozni, a Salemi boszorkányokkal. Azt mondták nekem, hogy a darab bukásra van ítélve. De nem hallgattam a többiekre, hanem a saját utamat kezdtem el járni. Azokat az embereket szeretem, akik kimernek lépni a saját komfortzónájukból. Én ezért is választottam az Acusada című filmet.

Kivel akarsz a jövőben egy filmben szerepelni?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy bárkivel. De ugyanakkor nyilvánvaló, hogy Meryl Streep-pel, a sokoldalúsága lenyűgöző. Bárcsak hasonlítanék rá egy kicsit…A következő drámában vagy vígjátékban szívesen szerepelnék vele, és alig várom már, hogy ez megvalósuljon. De nem akarok másmilyen embernek tűnni, mint amilyen vagyok. Hiszek magamban. 

A Permitidos című filmed nagy sikert hozott számodra és Ariel Winograd, a rendező elmondta, hogy minden álma, hogy egy másik filmet is készítsen veled. Nagyon sokat emlegetett téged.

Láttad, hogy káromkodtam? A nagymamám látta a filmet, ott ült velem a film premierjén. Amikor megfordultam és megkérdeztem, hogy tetszett-e neki, azt válaszolta: „Milyen csúnyán beszélsz!”.

Az Acusada filmben egy másik oldaladról ismerhetünk meg téged.

Nagyon nehéz feladat elé állított Gonzalo, mert arckifejezéseket kellett gyakorolnom. Sokat tanultam ezekben a helyzetekben és a végén már ösztönösen jött. A legnehezebb az volt számomra, hogy nem mondhattam semmit se a szerepemről.

Mi lesz veled a film után?

Nyilvánvaló, hogy színészkedni fogok. Ha azt kérdezed tőlem, hogy mit várok a moziktól, azonnal azt vágnám rá, hogy egész életemben színészkedni szeretnék. De nagyon körültekintő vagyok ezen a téren. Sosem szerepeltem még olyan filmben, mint az Acusada, és ha holnap megkeresne engem Winograd vagy Gonzalo egy filmben való szereplés lehetőségével, abban a pillanatban igent mondanék. Sokat dolgozom, és nem kívülállóként tekintek erre. Mindig azt fogom csinálni, amihez kedvem van.

2018.09.12. 11:40, Ali Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!