Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

   

  

 

  

  

  

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com
Facebook oldalwww.facebook.com/laliespositoogportal.hu

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali egy új sorozat rendezője

A NATPE (Televíziós Programok Nemzeti Szövetsége) a televízió és a média szövetsége. Leginkább az éves NATPE Piac és Konferencia rendezvényéről ismert, ami a televíziós iparra irányul és az egyik legfőbb média és technológia konferencia. Az eseményen cégek, vállalatok, finanszírozók, hirdetők, producerek vesznek részt és különböző filmeket, sorozatokat, programokat mutatnak be. A NATPE 2019-ben Miamiban kerül megrendezésre január 22 és 24 között és Lali is részt fog venni rajta az új, „La suerte de Loli” (Loli szerencséje) című sorozatával, aminek ő rendezője és anyukája, Majo Riera a producere.

A minisorozat Loli történetét meséli el, aki sosem akart anya lenni, ám legjobb barátnője, Carolina meghal és ráhagyja gyerekeit. Lolinak meg kell tanulnia feldolgozni legjobb barátnője elvesztését, miközben megtanulja, hogyan legyen jó anya a mostohagyerekei számára.

2019.01.14. 17:30, Ali

Az év első koncertje

Argentínában, azon belül is Santa Cruz városában január 9 és 13 között zajlik a Nemzeti Cseresznye Fesztivál, ami mára már hagyománnyá vált. A rendezvény lényege, hogy a betakarítás után az emberek hálát adnak a természetnek a gyümölcsökért és ételekért. A cseresznye a terület egyik legfontosabb gyümölcsterméke és a régió fő termelési forrása, ezért a város a cseresznye nemzeti fővárosa. Az ünnepség több napig tart, híres művészek lépnek fel, lovasbemutatókat tartanak és az odalátogatók különféle versenyeken és programokon vehetnek részt.

Idén Lali is a meghívott előadók között volt, aki január 10-én este lépett színpadra a Brava turné keretein belül. Az argentin művésznő egy 1 órás koncertet adott, ami alatt elénekelte többek között Az OMG, A Bailar, Histeria, Irresistible, Soy, Besarte Mucho, Somos Amantes, Salvaje, Sin Querer Queriendo, Boomerang, Mi Religion, Mil Años Luz, Asesina, 100 grados, Tu Revolucion, Tu Novia, Mi Ultima Cancion, Una Na, Ego és Caliente számait az első, második és harmadik albumáról. Az egész koncertről van fent egy egész jó minőségű videó, most ezt hoztam el nektek.

További képek a facebook oldalon, ide kattintva!

2019.01.12. 19:07, Ali

Cosmopolitan fotózás

Lali az argentin Cosmopolitan magazin januári számának a címlapján szerepel, aminek alkalmából interjút és fotósorozatot is készítettek vele. Készült egy rövid összefoglaló videó arról, hogy hogyan zajlott a fotózás, most ezt hoztam el nektek.

 
2019.01.06. 16:45, Ali

Hírek Laliról

Először is szeretnék minden látogatónak boldog új évet kívánni! Kicsit le vagyok maradva a hírekkel, ezért a mostani cikkben összegyűjtöttem mindent, ami decemberben történt Lalival és mostantól kezdve ismét hozni fogom napi szinten a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről.

Lali december 22-én tette közzé Instagram oldalán, hogy részt fog venni a New York-i visszaszámláláson 2018. december 31-én, ami több mint 100 éves hagyomány Amerikában. New York városában minden évben több százezer ember gyűlik össze a világhírű Times Square-en az év utolsó napján, hogy együtt nézzék végig, ahogy az est fénypontjaként leengedik a híres Waterford-kristálygömböt, majd közösen számoljanak vissza az új év kezdetéig. Lali az este folyamán az argentin testvérpárral, Mauval és Rickyvel énekelte el a „Mi Mala” remixet és a „Sin querer queriendo” című dalukat a harmadik albumáról. Az újévi visszaszámláláson becslések szerint több, mint 1 millió ember vett részt és több, mint 1 milliárd ember nézte az eseményt a tévében világszerte, így ez hatalmas megtiszteltetés volt Lalinak. Instagram oldalán ezt írta követőinek: „Boldog új évet! Előadás New Yorkban! Nagyon hálás vagyok az életnek, az embereknek, a szeretett @mauyricky-nek és a zenének! Boldogság!”

Lali december 16-án Ria Gallegosban lépett színpadra a Brava Turné keretein belül. Ez volt Lali utolsó koncertje 2018-ban, de már több új, 2019-es koncert dátumát is közzé tette.

Lali december utolsó előtti hetén elutazott pihenni párjával, Santiago Mocorreaval, majd a karácsonyt a családja és a szerettei körében ünnepelte. Visszaemlékezve 2018-ra, az argentin színész-, énekesnő több képet és videót is megosztott a táncpróbákról, az Acusada című filmjéről, a Velencei Filmfesztiválról és több videoklip forgatásáról is. Rajongóinak még egy kis karácsonyi ajándékkal is kedveskedett, ugyanis felkerült Youtube csatornájára 3 újabb videó az augusztus 23-i első Brava turné keretein belül adott koncertről, így már az egész koncert megtalálható a legnagyobb videómegosztó webhelyen, ahol az argentin művésznek majdnem 1 millió feliratkozója van. A zenék menüpontban az egyes dalcímekre kattintva mind a 30 dal megtekinthető tökéletes minőségben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LALI (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés,

Lali szerepel a januári Cosmopolitan újság címlapján, illetve ő volt december harmadik hetén a New York-i „El Especialito” című spanyol nyelvű heti újság címlapján, amiben szintén olvasható egy interjú az argentin művésznővel.

Argentínában pár hete nagy port kavart, amikor a most 45 éves Thelma Fardin argentin színésznő vallott arról, hogy 16 éves korában Juan Darthes Nicaraguában megerőszakolta. December 11-én sajtótájékoztatót tartott az Articles Argentinas, ami egy olyan női művészekből álló csoport, akik különösen aktívak voltak az abortusz legalizálásért szóló viták során és ebben az ügyben is felszólaltak, Thelma mellé álltak és közösen kérvényezték Juan Darthes elítélését. A sajtótájékoztatón Lali is részt vett, aki elmondta, hogy bár soha nem volt szexuális bántalmazás áldozata, de fontosnak tarja, hogy nyilvánosságra kerüljenek ezek az ügyek és véget vessenek az ilyen eseteknek. Lali így nyilatkozott a konferencián és a sajtónak: „Thelma nagyon fiatal volt, amikor mindez történt. Foglalkoznunk kell a gyermekmunka kérdésével és át kell gondolnunk, hogy hogyan kezeljük az efféle helyzeteket. Amikor felnősz, sok dolgot felismersz. Tizenéves voltam, amikor már az országon kívül is dolgoztam. Érezzük, hogy elég és az ilyet nem szabad természetesnek venni. Meg kell változtatni dolgokat. Még sok munkát kell végeznünk, nem könnyű a helyzet. Mindig vannak történetek, megtudsz dolgokat. Thelma megnyílt és elmondta az övét. Ez bátorság volt és kinyitott ajtókat.”

Thelma Fardin bátorsága több nőt is arra ösztönzött, hogy megnyíljanak és elmeséljék a saját történetüket a témával kapcsolatban; ilyen volt Lali egyik legjobb barátnője, Mery del Cero is, aki 22 év után vallott a Showmatch című műsorban arról, hogy szexuálisan zaklatták. Lali Twitter oldalán fejezte ki támogatását és együttérzését, legjobb barátnőjének ezt írta: „Barátnőm @mery_delcerro, szeretlek, ölellek, kísérlek! Mindannyian!”, írta az első üzenetben, majd tovább folytatta: „Történelmet írunk. Nem állítanak meg többé. Elég. Most kérem az ország igazságszolgáltatását, a hatóságokat, az államot, a kormányt, mindenkit, hogy álljon a kezdeményezés oldalára, amit már nem lehet megállítani.”

2019.01.03. 20:00, Ali

Kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Minden kedves látogatónak békés, boldog karácsonyt kívánok! Köszönöm mindenkinek, aki idén is követte az oldalt, ami pár napja elérte a 100 ezer látogatót, ezért pedig nem tudok elég hálás lenni! A karácsony után ismét aktívan fogom hozni a legfrissebb híreket Laliról és 2019-ben is igyekszem a lehető legtartalmasabbá tenni az oldalt! Jó pihenést és kellemes ünnepeket!

2018.12.25. 21:00, Ali
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!