Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

  

35/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Martin Fierro díjátadó

2016.05.21. 20:10

Május 15-én vasárnap, magyar idő szerint május 16-án, kedd hajnalban megrendezésre került Argentínában a Martin Fierro díjátadó, ami az egyik legjobban várt díjkiosztó rendezvény az országban. A sajtó és a rajongók is izgatottan várták az eseményt, hiszen itt találkozott először a márciusi szakításuk óta Lali Esposito és Mariano Martinez. Mindkettőjüket jelölték díjra is, illtve az Esperanza mia (Isten áldjon, Esperanza) sorozatot is, amiben együtt játszották a főszerepet. Ezen kívül több szereplőt is jelöltek a nemcsak Argentínában, de a határokon túl is óriási sikert aratott sorozatból. Lali és Mariano teljesen hétköznapian kezelték a helyzetet, de azért látni lehetett rajtuk, hogy még szeretik egymást.  A rajongók legnagyobb bánatára sem Lali, sem Mariano nem vehették át a díjat, de az Esperanza mia elnyerte a legjobb sorozatnak járó Martin Fierro díjat. Az este folyamán több interjú is készült a párossal, és bár nem látszódott, hogy újra közeledni kezdenének egymás felé, a sajtó azóta sem állt le és újabb és újabb cikkeket szánnak a díjátadós találkozásuknak és a kapcsolatuknak.

A díjátadón Lali nem hazudtolta meg magát és fantasztikusan nézett ki. Ruháját Izraelben Julie Vino tervezte. Sminkjét Maru Venancio, haját Juan Manuel Cativa készítette. Nem meglepő tehát, hogy a rajongók őt választották az este legjobban öltözött sztárjának.

 

Lali ruhája

 

Lali és Mariano találkozása a díjátadón

 

Az Esperanza mia csapata a díj átvételekor

Lali nyaralásai

2016.05.18. 19:25

Lali évek óta megállás nélkül dolgozik, ha nem éppen turnézik, vagy új lemezén dolgozik, akkor forgat, hiszen 2016-ban több filmben is láthatják majd őt az argentin nézők. Természetesen a sok munka mellett Lalinak is szüksége van néha pihenésre. Az alábbi cikkben, hogy folytassam a Lalival kapcsolatos események összegyűjtését, megosztom veletek, hogy merre nyaralt Lali az elmúlt pár hónapban. A leírást a régiektől kezdem, a cikk végén található a legújabb nyaralása.


Miamiban Marianoval

Néhány héttel a szakításuk előtt még semmi nem utalt arra, hogy a pár kapcsolata nem működik rendesen. Boldogan osztották meg szerelmüket a közösségi oldalakon, és rengeteg közös programon vettek részt. A pár januárjába Miamiba utazott, hogy közösen pihenjenek és a képek alapján nagyon jól érezték magukat. 

 

Miami

Néhány nappal azután, hogy bejelentették, hogy Mariano Martinezzel külön válnak útjaik, Lali énekesi karrierje miatt Miamiba utazott, hogy ott vegyék fel új lemezének dalait. Természetesen Lali nem csak munkával töltötte az idejét, hanem pihent is egy kicsit és a strandra is eljutott. 

 

Izrael

2016 április 25-én és 26-án adott Lali két koncertet Izraelben, amivel lezárta a több, mint két éve tartó turnéját, A Bailar Tourt. A színésznő azonban kihasználta a lehetőséget, hogy Izraelben tartózkodik és sminkesével, illetve testvérével felfedezték a várost. A csapat a koncert után Jeruzsálembe is ellátogatott, és a képek alapján nagyon jól érezték magukat.

 

London, Párizs, Velence, Madrid

Miután túlvan két teltházas koncerten Izraelben, Lali sminkesével (és egyben barátnőjével), Maru Venancioval, illetve testvérével, Loli Venancioval Londonba utazott. Pár napot a városban maradtak, vásároltak, szórakoztak, pihentek, majd tovább utaztak Párizsba, amivel a színésznőnek egy álma vált valóra. A kis csapat már nem tartózkodik a francia fővárosban, ugyanis Olaszországba utaztak, ahol felfedezték Velencét, de itt sem maradtak sokáig, hiszen nemsokkal később már Spanyolország felé vették az irányt, ahol a gyönyörű spanyol fővárost, Madridot csodálták meg.  Az eredeti terv alapján május 11-én érkeztek vissz Argentínába, Lali azóta is nagyon keményen dolgozik. 

A Bailar Tour

2016.05.18. 18:27

Még mindig folytatom a korábbi események feltöltését Lalival kapcsolatban és arra gondoltam, hogy összefoglalnám, hogy mi minden történt a színésznővel A Bailar Tour alatt, ami 2014-2016-ig tartott, és aminek köszönhetően Lali olyan országokban is felléphetett, mint Spanyolország, Olaszország, Puerto Rico, Chile és Izrael. A rajongók mindegyik országban hatalmas lelkesedéssel fogadták az énekesnőt, aki nem okozott csalódást nekik és fergeteges koncerteket adott. Most a legfontosabb helyszíneket és fellépéseket gyűjtöttem össze, képekkel színesítve, hogy egy kicsit átfogóbban is láthassuk, milyen fantasztikus karriert fut be már ilyen fiatalon is a 24 éves Lali.

 

Argentína

Több, mint 2 éven keresztül tartotta A Bailar Tour, aminek keretében Lali fellépett Argentínában, saját hazájában és több másik országban is. Az énekesnő több évig tartó turnéját Argentínában zárta le egy fergeteges búcsúkoncerttel március 18-19-én a Luna Parkban, azonban ezután sem állt le, és A Bailar Tour keretei között az ország határain túl is fellépett, mindenhol óriási sikert aratva.

 

 

Puerto Rico, Chile, Uruguay

Április 13-án Lali a Sony rendezésében Puerto Ricóban adott egy kisebb koncertet, azonban másnap már utazott is tovább Chilébe, hogy ott is felléphessen a Bailar Tourral. Mind a Puerto Ricói, mind a Chilei koncert remekült sikerült, az énekesnő nagyon szexi öltözékeket viselt, és fergeteges hangulatot teremtett.

 

 

Izrael

A Bailar Tour utolsó állomása Izrael volt, ahol az énekesnő két koncertet is adott (április 24-én és 25-én) mintegy 12 000 embernek, mindkettő fantasztikusan sikerült. Ez volt egyben turnéjának utolsó állomása, de ezután is folytatja énekesi karrierjét és gőzerővel dolgozik új lemezén, ami május 27-én fog megjelenni.

 

 

Az oldal nyitása

2016.05.08. 16:40

Köszöntök mindenkit az oldalon! ;)

 

Már korábban is kacérkodtam a gondolattal, hogy létrehozok egy rajongói oldalt, de nem tudtam, hogy ki legyen a középpontban. Nos, február közepén találtam rá az Isten áldjon, Esperanza című sorozatra, amibe rögtön beleszerettem. Lali Espositot, a főszereplőt alakító színésznőt is hamar megkedveltem, így amikor pár napja végleg eldöntöttem, hogy elindítom az oldalt, már nem volt kérdés, hogy kiről fog szólni. Természetesen nehéz csak úgy belevágni egy oldal készítésébe úgy, hogy közben Lalival folyamatosan történik valami, de igyekszem pótolni és hamar belejönni ebbe az egész folyamatba. Remélem, az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogtok napi szinten ellátogatni ide, hogy információkat szerezhessetek erről a csodás színész-, énekesnőről. ;)

Mivel még csak most kezdtem az oldal szerkesztését, úgy gondoltam, hogy nektek is és nekem is könnyebb lenne, ha egy kicsit visszamenve az időben kezdeném leírni, hogy mi minden történt/történik Lalival. Így mindannyiunk számára könnyebb az oldalra való ráhangolódás! Jó olvasást kívánok! ;)

 

Színésznői karrier:

Mariana Elizabeth Espósito Herrera (Lali) 1991. október 10-én látta mega napvilágot Buenos Airesben. Mindig is arról álmodott, hogy színésznő lesz, és ez teljesülni látszott, amikor 2004-ben megkapta a Csacska Angyalban Roberta szerepét, ami a világ számos országában híressé tette. Az igazi siker 2007-ben jött el Lali számára, amikor főszerepet kapott a Casí Angelesben, ami világszerte hatalmas siker lett.  2013-ban szerepet kapott Natalia Oreiro mellett a Solamente vos című tele novellában, ekkor kezdett bele önálló, énekesi karrierjébe is. 2014-ben debütált a Pol-ka című sorozat, amiben Lali is szerepet kapott, majd még ugyanebben az évben szerepelt a Los 40 című filmben is. 2015-ben kezdtek bele az Esperanza mia sorozatba, ahol Lali játszotta a főszerepet. A sorozat már az elején óriási sikert aratott, azóta már olyan országokba is bemutatták, mint Uruguay vagy Izrael, illetve 2016. február óta a magyar nézők is nyomon követhetik a sorozatot az RTL Klubon. 2016-ban a Permitidos című filmben lesz látható, aminek a forgatását már el is kezdték.

 

Énekesnői karrier:

A 2007-ben induló Casi Angeles sikerei hatására megalakult a Teen Angels nevű banda, akinek a tagjai között volt Lali Esposito is, és bár a banda 2012 feloszlott, nem sokkal később, egész pontosan 2013-ban kezdett bele önálló énekesi karrierjébe.  2014-ben megjelent első lemeze A Balair néven, majd kezdetét vette 2 éves turnéja, a Balair Tour, ami 2014-től 2016-ig tartott, és aminek a keretében olyan országokban is felléphetett, mint Spanyolország, Olaszország, Puerto Rico, Chile és Izrael. A turné befejezése után sem állt le, most is gőzerővel dolgozik új CD-jén, ami a „Soy” címet viseli és május 27-én fog megjelenni.

 

Párkapcsolatok:

2006-ban megkapta Agustina Ross szerepét a Chiquititas sin finben. Sorozatbeli partnere Juan Pedro Lanzani volt, akivel nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is egymásba szerettek. A pár 2010-ben szakított. 2011-ben megkapta Milagros szerepét a Cuando me sonreisben, ahol együtt játszott Benjamin Rojassal és egy szerelmespárt alakítottak. Több pletyka is szárnyra kapott, miszerint Lali összejött Benjamin Amdeoval. Kezdetben próbálták titkolni kapcsolatukat, végül azonban felvállalták. 2015-ben kezdődött az Esperanza Mia sorozat, amiben a főszereplő lányt, Juliat alakítja Mariano Martinez oldalán. Novemberben bejelentették, hogy a sorozatbeli partnerével a valóságban is együtt jártak. A férfi több, mint 10 évvel idősebb Lalinál, ennek ellenére a kapcsolatuk jól működött. Éppen ezért bombaként robbant a hír 2016 márciusában, hogy szakítottak. A szomorú hírt először a színésznő osztotta meg rajongóival, ám az okok máig ismeretlenek, ezért természetesen rengeteg pletyka kap szárnyra a pár szakításával kapcsolatban. 

 

 

Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND