Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

30/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Soy a színfalak mögött

2016.07.23. 10:45, Ali
Címkék: soy bts videó

Megjelent az újabb rövid videó a "Soy a színfalak mögött" sorozatból, aminek új részei minden csütörtökön kerülnek fel Lali hivatalos Youtube csatornájára. Ezúttal egy kicsit több, mint 2 perces videót kaptunk szintén a lemez stúdió felvételéről. Ha az előző videókról lemaradtatok volna, kattintsatok ide, hogy megnézhessétek.

A mexikói rajongók meglepték Lalit

2016.07.23. 10:37, Ali
Címkék: fordítás Mexikó
A bálvány éppen népszerűsíti új lemezét az azték földön és a közösségi oldalán megosztotta rajongói váratlan gesztusát.
 
 
Lali Esposito minden idejét a Soy album megjelenésének szenteli: egy igazi világjáró, hiszen bemutatta új lemezét Spanyolországban, Peruban és Chilében is. Most a mexikóiakon volt a sor és az aztékok boldogok voltak…nagyon boldogok!
 
Amerre Lali megy, ott kivétel nélkül sikere van, és így volt ez Mexikóban is. Sőt, a rajongók egy váratlan gesztussal okoztak meglepetést Mariano Martinez ex-barátnőjének.
 
Míg a tini bálvány dedikálta a cd-ket, belépett egy mariachi zenekar és egy dalt kezdtek énekelni Lalinak. „Meglepetés a csodás mexikói rajongótól a lemezek aláírása közepette! Éljen Mexikó! Köszönöm!” – írta Lali az Instagramon megosztott két videó alá, ahol nagyon izgatottnak tűnik.
 
Úgy néz ki a mexikói rajongók igazán meglepték Lali Espositot!
 
 

Sorpresa del fandom Mexicano hermoso en medio de la firma de discos!!! Viva mexico! GRACIAS🙏💞

Lali (@laliespositoo) által közzétett videó,

 

Son lo mas!!! Gracias #LaliEnMexico #firmadediscos #sorpresa 🎶💞👍

Lali (@laliespositoo) által közzétett videó,

Lali Mexikóban

2016.07.22. 12:14, Ali
Címkék: hír Mexikó

Lali még mindig Mexikóban tartózkodik, ahol különböző műsorokban vendégeskedik és interjúkat ad. Tegnap előtt a CNN Mexikó és a Hoy MISMO című műsorokban szerepelt, ezekről hoztam képeket.

Az énekesnő fehér ruhájának márkája IT Market, sminkét ismét barátnője és egyben stylistja, Maru Venancio készítette, cipője pedig Ricky Sarkany remekműve.

Pedro Alfonso vicces mémet küldött Lalinak

2016.07.22. 11:41, Ali
Pedro Alfonso egy vicces mémet szentelt Lalinak, az énekesnő pedig válaszolt.
 
 
Cinkosságot és jó hangulatot generált Pedro Alfonso Lali Espositoval az Isten áldjon, Esperanza sorozat alatt és ma egy szellemes képet osztott meg a közösségi hálón.
 
Kevesebb, mint 24 óra telt el a barátság napja óta és Paula Chaves férje kreativitását bizonyítja, hogy egy vicces mémet készített a Barátom, az óriás című kalandfilmről, aminek a rendezője Steven Spielberg. A főszereplők arcát kicserélte a színésznő és Pedro képére. A vicc a kettejük közötti magasságkülönbség.
 
Látva Pedro képét, Lali gyorsan egy szeretetteljes és csibész megjegyzéssel válaszolt: „Haha, idióta! Szeretlek Pepin!!!” – írta az Instagramon.
 

Lali szexi esti kinézete

2016.07.20. 10:05, Ali
Címkék: fordítás
Mexikóban, ahol Lali éppen bemutatja a Soy lemezt, a tini bálvány meglepte rajongóit Instagramon egy szuper szexi képpel.
 
 
Azon kívül, hogy rajongóit ámulatba ejti hangjával és tehetségével, Lali Esposito sóhajokat idéz elő az Instagramon közzétett személyes fotóival. Ő egy szépség, aki felkelti a tömeg szenvedélyét, és a tini bálvány most megmutatta esti kinézetét. 
 
 „Jó éjszakát!  💋🎶 #SOY #mexico" – írta a művész a szociális hálón, Mexikóban, ahol népszerűsíti legújabb albumát, a Soyt. Mellette a kép, amelyen úgy néz ki, hogy egy szexi fekete hálóinget visel.
 
A képen látni legújabb tetoválását is, egy kazettát, amit Mariano Antonio, argentin tetováló művész készített neki a bal karjára.
 
A jelentős szimbólum képviselteti magát Lali videó klipében is, aminek a lemez is viseli a címét, és amiben egy kislány egy rózsaszín kazettát tart a kezében, beteszi a magnóba és elkezd táncolni.
 
Lali Esposito egy istennő, aki meghatározza a divatot!
 
 

Buenas Noches! 💋🎶 #SOY #mexico

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,