Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017 november 3-án fog bemutatni a Luna Parkban.

 
Isten áldjon, Esperanza

A következő részben: Tomás megkéri Esperanza kezét, a lány repes a boldogságtól. Jorge folyamatosan próbálja rávenni Clarát arra, hogy pótolják be az elveszett húsz évet, ám ő, bármennyire szereti Jorgét, mégis vonakodik, mert úgy érzi, még mindig apáca, noha kilépett a zárdából. Máximo Tomásra és Esperanzára való tekintettel elmegy az irodába, és ott találja Gatót. Mindketten ott alszanak, és Gato előadja új ötleteit az együttest illetően.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

21/3 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali találkozása egy beteg rajongójával

2016.06.15. 17:55

Lali Espositonak nem véletlen van 4,1 millió követője Twitteren, 2,5 millió követője Instagramon és figyeli a fél világ az énekesnő minden lépését. Lali kedves, vicces, nyitott és nem utolsó sorban hatalmas szíve van. Soha nem szalaszt el egyetlen lehetőséget sem, hogy kifejezze rajongóinak, hogy milyen sokat jelentenek számára, és próbál mindig a kedvükben járni.

A fiatal híresség most sem hazudtolta meg magát, és egy 12 éves rajongójának váltotta valóra az álmát. Melody egy rákos kislány, akinek minden vágya volt, hogy találkozhasson Lalival. Az édesanyja kapcsolatba lépett az énekesnő édesanyjával, María José Rierával, ezt követően Lali jelentkezett Melody családjánál, és kezdetét vehette a meglepetés megszervezése

Lali végül június 13-án hétfőn találkozott Melodyval és több közös kép is készült róluk. Az egyiken a művésznő együtt tartja a zászlót a beteg kislánnyal, ami a gyógyulását támogatja, a másikon pedig együtt fotózkodnak.

Ez a történet is azt mutatja, hogy mekkora szíve van Lalinak, és milyen gonddal viseltetetik a rajongói iránt. Reméljük, hogy ez a tett erőt ad Melodynak a rák elleni küzdelemhez, és kívánunk neki mihamarabbi gyógyulást! Kitartás Melody! <3

Lali az Év argentin művésze

2016.06.13. 14:33

Tegnap este lezajlott a latin-amerikai díjátadó, az MTV Miaw, aminek keretében díjazták az év legjobb előadóit a zenei kultúrában. 26 különböző kategóriában jelölték a legjobbakat, és nem meglepő módon, ezen a listán-több kategóriában-kedvencünk neve is szerepelt. Lali versenyzett a „Legjobb alakítás egy alkalmazásban”, az „Instacrush”, a „Az év pop robbanása” és az „Év argentin művésze” díjért, utóbbit meg is nyerte az énekesnő. Még nincsenek információk arról, hogy vajon Lali részt vett-e a díjátadón, de Instagramra posztolt egy képet, egyfajta köszönet képen a rajongóinak a szavazatokért, alá pedig ezt írta: "Köszönet a szavazatokért! <3 #AzÉvArgentinMűvésze #MTVmiaw

Az MTV is közétett egy képet Twitteren, amihez ezt írták: "A szeretett @laliespos megnyerte "Az év argentin művésze" díjat! :') #MTVMIAW

Ezuton is Gratulálunk Lalinak, abszolút megérdemelte ezt a díjat! ;) <3

Lali a Morfi műsorban

2016.06.12. 23:04

Pár nappal korábban, június 10-én Lali meghívást kapott a Morfi műsorban és tekintve a korábbi pletykákat, miszerint összejött barátjával, Nazareno Caseroval, nem csoda, hogy nagyon sokan várták az estét, és Lali reakcióját a hírekre.

Bár már korábban nyilatkozott és elmondta, hogy mi is történt pontosan, várható volt, hogy kérdezik Nazarenohoz fűződő kapcsolatáról. Az énekesnő azonban világossá tette, hogy nagyon távol állnak attól, hogy hivatalosan is egy pár legyenek.

Ezután Gerardo Rozín megkérdezte, hogy mi a feltétele annak, hogy egy srácnak esélye legyen Lalinál: „Ha nincs humorérzéke, akkor nem fog sokáig tartani. Nevessen a vicceimen, akkor is, ha rossz. Az élet egy vicc, amit néha elnyomnak a rossz dolgok, ezért kell bele humort vinni. Humort kell vinni az életbe, különben nem lehet élni. Ha a srác humortalan, akkor 15 percnél tovább nem megy, mert ha nincs humor, akkor az furcsa."

Ezután a műsorvezető megjegyezte: „Egyedül élsz”, mire Lali hangosan el kezdett nevetni és ezt mondta: „Erről nagyon sok mindent lehet gondolni…Nagyon átlátszó vagyok, ez az én problémám, de boldog vagyok egyedül.”

Később legyőzte a szégyenérzetét és bevallotta, hogy mi fontos egy férfinál: „Én a száj és a csók kombót dicsérem.” Aztán Lali elmondta, hogy hogyan viselkedik az első randin: „Mindig javasolom, hogy fele-felében fizessünk, mert megsértődnek, ha nem engedem, hogy meghívjanak.” Végül az énekesnő konstatálta személyes helyzetét: "Nem vagyok egyedül, nem érzem magam egyedül, minden jó, így azt csinálhatom, ami jó nekem…”

Lali az "állítólagos" új románcról

2016.06.12. 22:45

Miután Lali hazaért New Yorkból, a sajtó rögtön el kezdte őt faggatni az állítólagos új románcról. Korábban már megjelentek a hírek, miszerint Nazareno Caseroval East Villageben történt csókjáról fotó is készült, ám amikor erre rákérdeztek, Lali így válaszolt: „Á, vannak fotók is? Én nem láttam őket , és ez egyébként is magánügy.” Az újságírók és tévések azonban nem hagyták annyiban a dolgot és tudni akarták, hogy pontosan mi történt a Nagy Almában. Az énekesnő készségesen válaszolt a kérdésekre, így többet is megtudhattunk a rejtélyes éjszakáról.

Voltak pletykák arról, hogy láttak téged Nazareno Caseroval New Yorkban, ez igaz?

 „Igen, persze, találkoztam vele. A barátaimmal elmentünk megnézni egy bandát, és ő is ott volt. Velünk volt, ez igaz, de nem egyedül voltunk."

Állítólag vannak képek is a csókjaitokról.

"Nos, én nem láttam semmilyen fotót, de ez a mi dolgunk. Azt hiszem, én vagyok az egyetlen, aki ezt mondhatja. De hazugság az, hogy egyedül voltunk."

De barátok vagytok?

„Igen, ismerjük egymást egy ideje, van pár közös barátunk."

De korábban bekövetted őt Twitteren.

"Igazából azért kezdtem követni Instagramon, mert szeretem a munkáját, a  Historia de un clant. Egyszer még az egyik részt is megosztottam, mert rajongója vagyok a műsornak és nagyon jónak tartom. Ezután kezdtem követni, nincs ebben semmi furcsa."

Több van köztetek, mint barátság?

„Nem, ismerjük egymást és ebben a pillanatban nagyon jól kijövünk egymással."

Nem fogjuk látni címlapon két hónap múlva, hogy randiztok?

„Annyira siettek ezekkel a dolgokkal.”

De megtörténhet?

"Nem, nem. Mi jól kijövünk egymással, mint bárki, akit ismerünk. Egy országban élünk, de mások a terveink. Semmi különös nem történik." 

Lali Beyoncé koncertjén

2016.06.12. 22:42

Lali június 10-én ért vissza New Yorkból, ahol néhány napig tartózkodott barátnőjével, Maru Venancioval és nővérével, Ana Laurával. Az argentin csillagnak egy nagy álma is valóra vált az utazás során, hiszen részt vett Beyoncé koncertjén, és köztudott, hogy Lali az egyik példaképének tartja a világhírű énekesnőt. A „Queen B”-nek is becézett híresség a Citifield Mets Stadionban lépett fel a Formation nevű turnéja keretében, amire a három barátnő is ellátogatott. Lali Instagramra egy fotót is posztolt, tudatva rajongóival, hogy milyen jól szórakozik.

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!