Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

 

21/3 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali Spanyolországban

2016.06.29. 12:27

Lali pár napja Spanyolországban tartózkodik, ahol új lemezét, a "Soy"-t népszerűsíti. Az énekesnő nem csak rajongókkal találkozik, hanem természetesen különböző műsorokba is ellátogat,. Lali június 26-án az El Hub (Non stop people = Megállíthatatlan emberek) elnevezésű műsorban vendégeskedett, majd 27-én ellátogatott a Que! reggeli rádiós műsorban. Illetve, szintén 26-án az énekesnő egy Internet Chaten is részt vett, ahol készségesen válaszolt a rajongók kérdéseire. Mindhárom eseményről találhattok képeket.

El Hub

 

Que!

 

Internet Chat

Lali megjelent a Billboard magazin zenei listáján

2016.06.28. 21:17

Lali karrierje elképesztő módon szárnyal, az énekesnő nem csak hazájában, Argentínában, de nemzetközi szinten is egyre elismertebb. Karrierje most újabb mérföldkőhöz érkezett.

Lali megjelent a Billboard Social 50 ranglistáján, ami az amerikai zenére szakosodott magazin.  Az énekesnő az előkelő 34. helyet tudhatja magáénak, ezzel pedig olyan művészeket utasított maga mögé, mint Adele, One Direction, Shakira és Justin Timberlake. A lista magában foglalja a legnépszerűbb művészeket, és olyan szempontokat is figyelembe vesznek, mint a követők száma, hogy mennyire aktívak Instagramon, Facebookon vagy Twitteren, illetve a zenei videók, mint például a Youtube vagy a Vevo nézettségét. Rihanna volt az első művész, aki elérte az első helyet 2010-ben. Lali, aki a 2016-os MTV Miaw díjkiosztó gálán megkapta az Év argentin művésze díjat, az első argentin, aki megjelent ezen a listán. Ezúton is gratulálunk neki!

Lali Instagram oldalán is megosztotta rajongóival az örömhírt, és egy fotót is feltöltött, alá pedig ezt a kommentet fűzte: „Ez hihetetlen! KÖSZÖNÖM! 🙏❤🎶 #SOY

 

Esto es increible! GRACIAS 🙏❤🎶 #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

Ui: Azóta Lali már előrébb került a listán, az énekesnő immáron a 32. helyen szerepel, de várhatóan még előrébb fog kerülni, ami hihetetlenül nagy szó! Gratulálunk! ;)

Új szereplő az Isten áldjon, Esperanzaban

2016.06.28. 21:03

Ma szerepelt először az Isten áldjon, Esperanza című sorozatban az új szereplő, Nicolas. A Michel Noher által megformált karakter Tomás titkára lesz, aki nagyon sok bonyodalmat fog okozni, hiszen beleszeret Esperanzaba, ami miatt Tomás hamar féltékeny lesz. Kíváncsi vagyok, hogy nektek hogyan fog tetszeni, az biztos, hogy Nicolas alaposan megbolygatja mind a püspök, mind a novícia érzéseit. 

Lali Spanyolországban

2016.06.27. 15:12

Lali június 26-án, több, mint 14 órás repülés után érkezett meg Spanyolországba, a reptéren pedig már várták a rajongók, akik elképesztő lelkesedéssel fogadták az énekesnőt. Lali várhatóan június 30-ig marad az országban, addig is rengeteg műsorban fog szerepelni, interjúkat fog adni, találkozni fog a rajongóival és természetesen nápszerűsíteni fogja új lemezét, a "Soy"-t.

Az énekesnő Instagram oldalán tett közzé egy videót, amellyel köszöntötte a madridi rajongókat, ugyanis a fiatal tinibálvány első útja a spanyol fővárosba vezetett. "HELLÓ MADRID! Köszönöm mindenkinek az üdvözlő szeretetet!!! #España #promo #SOY-írta a videó alá.

 

 

HOLA MADRID❤🙏 gracias a todos por este recibimiento tan amoroso!!! #España #promo #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett videó, 8 PDT

 

Lali chilei fellépése

2016.06.27. 15:01

Képeket is hoztam neketek június 24-ről, amikor Lali Chilében lépett fel a Fifht Harmony csapat előzenekaraként. Az énekesnő egy fekete, rövid, egyrészes, csillogó ruhát viselt, fekete vastag talpú cipővel, haja pedig le volt engedve.