Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

30/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Új szereplő az Isten áldjon, Esperanzaban

2016.06.28. 21:03

Ma szerepelt először az Isten áldjon, Esperanza című sorozatban az új szereplő, Nicolas. A Michel Noher által megformált karakter Tomás titkára lesz, aki nagyon sok bonyodalmat fog okozni, hiszen beleszeret Esperanzaba, ami miatt Tomás hamar féltékeny lesz. Kíváncsi vagyok, hogy nektek hogyan fog tetszeni, az biztos, hogy Nicolas alaposan megbolygatja mind a püspök, mind a novícia érzéseit. 

Lali Spanyolországban

2016.06.27. 15:12

Lali június 26-án, több, mint 14 órás repülés után érkezett meg Spanyolországba, a reptéren pedig már várták a rajongók, akik elképesztő lelkesedéssel fogadták az énekesnőt. Lali várhatóan június 30-ig marad az országban, addig is rengeteg műsorban fog szerepelni, interjúkat fog adni, találkozni fog a rajongóival és természetesen nápszerűsíteni fogja új lemezét, a "Soy"-t.

Az énekesnő Instagram oldalán tett közzé egy videót, amellyel köszöntötte a madridi rajongókat, ugyanis a fiatal tinibálvány első útja a spanyol fővárosba vezetett. "HELLÓ MADRID! Köszönöm mindenkinek az üdvözlő szeretetet!!! #España #promo #SOY-írta a videó alá.

 

 

HOLA MADRID❤🙏 gracias a todos por este recibimiento tan amoroso!!! #España #promo #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett videó, 8 PDT

 

Lali chilei fellépése

2016.06.27. 15:01

Képeket is hoztam neketek június 24-ről, amikor Lali Chilében lépett fel a Fifht Harmony csapat előzenekaraként. Az énekesnő egy fekete, rövid, egyrészes, csillogó ruhát viselt, fekete vastag talpú cipővel, haja pedig le volt engedve. 

Lali Chilében

2016.06.27. 14:43

Lali június 24-én pénteken Chilében lépett fel a Fifth Harmny csapat előzenekaraként a Movistar Arénában. Az énekesnő 2 dalt énekelt új lemezésről (Soy, Unicó), ami májusban jelent meg, illetve 5 dalt a régi lemezéről (A bailar, Asesina, Histeria, Del otro lado, Mil años lu). A show fergetegesre sikerült, Lali Instagram oldalán is közzétett egy fotót, alatta pedig megköszönte a rajongóknak az estét: "BOLDOG!! Köszönöm Chile! Köszönet minden energiáért! Imádtam a nyitóshowt @fifthharmony #SOY

 

FELIZ!! Gracias Chile Graciad a todos por su energia! Me encanto abrir el show de @fifthharmony #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

 

Június 25-én volt 7 éve, hogy a pop királya, Michael Jackson meghalt, az évfordulóról pedig természetesen Lali sem feledkezett meg, aki Instagramra fel is töltött róla egy fotót, alá pedig a komment: "7 év Michael Jackson nélkül 🙏🎶❤"

 

7 años sin Michael Jackson🙏🎶❤

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

Lali vicces története

2016.06.26. 15:17

Lali Peruban vendége volt a Wantan Night műsornak és elmesélt egy vicces történetet, ami az ex-barátjával, Benjamin Amadeoval történt néhány évvel ezelőtt.

Az énekesnő második lemezének, a „Soy”-nak a promotálása miatt utazott Peruba, ahol azonban nem csak a rajongókkal találkozott, hanem több műsorba is ellátogatott.

Lali nevetést generált a szórakoztató történetével, amiről egy másik alkalommal már beszámolt, de most mesélte el részletesen: „Egy étteremben ültem egy fiúval, és éppen szolgálták fel az ételt. Én nagyon ellentmondásosnak gondoltam őt, ezért amikor lerakták a tésztát az asztalra azt mondtam: Elnézést, mennem kell. Megragadtam a táskámat és elmentem, ott hagyva szegényt egyedül. Feladtam a vacsorát és mentem, hogy megtaláljam életem szerelmét, majd az utcára érve összetalálkoztam Benjaminnal. Öt szuper évig voltunk együtt, megérte (eljönni a randiról).” - zárta le a történetet a fiatal híresség.

Ha valakinek nem lenne világos a pontos történet, akkor itt van röviden: Lali éppen randizott egy sráccal, de rájött, hogy nem akar többet ilyen emberekkel randizni, végre megkeresi élete szerelmét. Amikor éppen kilépett arról a helyről, ahol volt, véletlenül összetalálkozott Benjaminnal. Lali szerint megérte eljönni a randiról, mert öt fantasztikus évig voltak egy pár.