Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Interjú Lalival

Megjelent egy nagyon hosszú interjú, amit Spanyolországban készítettek Lalival. Most csak egy nagyon érdekes részletet hoztam belőle, de később lefordítom az egészet.

- „Kérlek, nézz a szemeimbe, nincs senki más…” Így szól a Cree en Mí (Higgy bennem) dal, ami egy szomorú, kemény ballada… Van valaki különleges címzettje?

"Az életben mindennek van címzettje. Én még soha nem voltam olyan helyzetben a párkapcsolatomban, hogy a páromban féltékenység uralkodott volna. 24 évesen ez is teljesült. Kevés barátom volt, nincs sok tapasztalatom, de ez volt az első alkalom, hogy egy kapcsolatomban azt kellett kérnem valakitől, hogy higgyen bennem, átlátszó vagyok. Ez a kétségbeesés és szeretet is megjelenik a Cree en Mí-ben."

- Néhány nappal ezelőtt azt olvashattuk az Instagram oldaladon, hogy „Hazugságokkal messzire lehet menni, de nem lehet visszatérni”. Mit jelentenek ezek a szavak a számodra? Mi az a hazugság, ami a legtöbb kárt tette benned?

"Tetszett a kifejezés, mert vannak olyan helyzetek, amikor minden bejut egy kapcsolatba. A legrosszabb hazugság az, hogy volt egy harmadik fél a kapcsolatomban vagy megcsalás tötént. Tudom, hogy ez nagyon gyakori, és előfordult több híres barátommal, de nem tudom, hogy miért kell ezt mondani."

- Most két nagy tini bálvány van Argentínában: Tini Stoessel és te. Egységben az erő, esetleg várható egy közös duett?

"Nem tervezem, mert én tényleg úgy gondolom, hogy nagyon különbözőek vagyunk. Először is korban, stílusban és ő még mindig a Disney-nél van, én már ott hagytam. Ő valójában fiatalabb, mint én, de egy nagy énekes, ő tette őrületessé az egész ’Violetta’ jelenséget."

2016.07.04. 09:00, Ali

Argentin rekord

 
Hét nappal ezelőtt Lali felkerült az amerikai Billboard Social 50 listájára, ami azt veszi figyelembe, hogy a hírességek mekkora hatást gyakorolnak a társadalomra a közösségi oldalak által. Az énekesnő ez idő alatt a 34. helyről a 32. helyre került előre, megelőzve ezzel a listán olyan művészeket, mint Lady Gaga (33.), Ellie Goulding (34.), Shakira (37.), Halsey (42), Red Hot Chili Peppers (38.), Meghan Trainor (40.) és Justin Timberlake (41.). „Ez hihetetlen. Gyerünk még!” - ujjongott Lali, akinek 2,6 millió követője van Instagramon és 4,16 millió követője Twitteren.
 
 
Az elmúlt hetekben Lali turnézott, hogy népszerűsítse második lemezét, a „Soy”-t, méghozzá Mexikóban, Ecuadorban, Peruban, Chilében és Spanyolországban. Az összes állomáson több száz rajongó és lemezkiadó várta a repülőtéren, hogy megérkezzen és aláírja a cd-ket. „Meglepődtem azon, ami Guayaguilban történt. Rengetegen voltak, a dalaimat énekelték és zászlókkal a kezükben sírtak. Nem vártam ezt.” – osztotta meg a Billboarddal Lali.
 
 
Júniusban egy álom címlap készült az Argentin Billboard számára. Ezen kívül megnyerte a legjobb argentin művész díját a Miaw MTV-on, és meghívták Chilébe, hogy megnyissa a Fifht Harmony showját. Közben aláírja a szerződést, ami biztosítja a turnéját, hogy a világ több országában is bemutassa második lemezét, illetve ezekben a napokban jelent meg a Soy-nak a videó klipje, ami egy azon dalok közül, amelyek ugyanezt a címet viselő albumon szerepelnek. Ezek az okok, amik megerősítik, hogy Lali nagyon jó a szórakoztatásban.
 
2016.07.03. 11:27, Ali

A Soy videoklipje

Tegnap megjelent Lali új lemezéről a Soy című számnak a videoklipje. Bár először csak Argentínában volt látható, nem kellett sokat várni és mindenhol elérhetővé vált. Lali korábban is nyilatkozta, hogy csakúgy, mint a dal, illetve az egész album, a videoklip is nagyon személyes lesz. 

2016.07.02. 06:47

Mariano Martinez nyilatkozott a magánéletéről

Bár az interjú még hétfőn készült Marianoval, olvassátok el mindenképpen, hiszen nagyon érdekes!

Jó a hangulat, és szeretek beszélni, mondta Mariano Martinez a sajtónak hétfő este a Teatro Colónban, amikor egy jótékonysági gálán vett részt, ami a Cooperative Association Gyermekkórház részére volt megrendezve.

Mariano nagyon barátságosan válaszolt a szerelmi életével kapcsolatos kérdésekre, illetve a modell, Belu Bergagnához fűződő állítólagos viszonyáról és a pletykákról, amik az exe, Lali Esposito és Nazareno Casero új románcáról szólnak.

Hogy van a szíved? Mi a helyzet Belénnel?

Belu egy barátom, tudom, hogy ez nem sok. Hogy a barátnőm? Nem.

 

Azt mondta, hogy dögös vagy.

Ő is az, mit jelent ez? Mi nagyon jó barátok vagyunk, semmi több.

 

Küldött neked egy szív jelet Instagramon.

Mert szeret engem, ahogy én is őt. A barátaim is küldenek nekem szívet és mondják, hogy „szeretlek”. Van barátok közötti szerelem is.

 

Történhet köztetek valami?

Nem, én nem gondolok most kapcsolatra, ő egy barátom, akit nagyon szeretek. Semmi több.

 

Mit gondolsz Laliról és Nazarénóról? Úgy tűnik, hogy van románc van köztük.

Nem, nem beszélek a saját életemről, nem fogok a máséról sem beszélni. Soha, soha. Nazarenoval jó a kapcsolatom, nem a barátom, és még mindig jóban vagyunk. És nem fogok többet mondani, mert nem kell többet mondanom ezzel kapcsolatban.

 

Nem bánnád, ha felvállalnák a románcot?

Először is, nem. És esküszöm, hogy nem akarok mások életéről beszélni. Nem akarok mások életéről beszélni, ha a sajátomról sem beszélek.

 

Beszéltek Lalival?

Nem, nem beszélünk.

 

Láttad, hogy szexi fotók jelentek meg Laliról?

Ragaszkodom ahhoz, hogy nem akarok beszélni mások életéről. Ő mindig ilyen volt, így ez nem újdonság.

 

De most máshogy szexi és többet mutat…

Egyre szexibb az évek során, nem tudom, hogy láttad-e az instagramot…(nevet)

2016.07.01. 22:15

Rövid videók a Soy lemez készítéséről

Címkék: soy bts videók

Pár héttel korábban került fel az első rövid videó Lali hivatalos Youtube csatornájára, és azóta minden csütörtökön újabb videó jelenik meg, ami 2-3 percben bemutatja, hogy hogyan készült a Soy lemez. Bepillantást enged a dalok felvételébe, a fotózásba és egyéb munkálatokba, amik a színfalak mögött zajlanak. Most összegyűjtöttem nektek az eddig megjelent videókat, hogy Ti is megnézhessétek! Véleményem szerint nagyon érdekesek a felvételek, hiszen így láthatjuk, hogy hogyan is zajlik egy új lemez készítése.

Az első videóban a Soy lemezzel kapcsolatos januári megbeszélés látható.

 

A mini sorozat második részében az Unicó című dal stúdiófelvételeiből láthatunk egy rövid részletet.

 

A haramdik videó a Soy album fotózásáról készült.

 

A negyedik részben szintén az album fozózásáról láthattunk egy rövid videót.

 

A mini sorozat ötödik részében ismét a fotózásról kaptunk egy rövid videót.

 

A hatodik videóban az A Bailar Tour Luna park-i búcsúkoncertjének kulisszái mögé nyerhetünk betekintést.

 

A mini sorozat hetedik részében a stúdió felvételekről kaptunk egy rövid videót.

 

A sorozat nyolcadik videója is a lemez stúdiófelvételeiről készült.

 

A mini sorozat kilencedik részében annak a pillanatnak lemetünk szemtanúi, amikor Lali először a kezébe fogja az elkészült Soy lemezt.

A kilencedik videóban a promóciós turnékról láthattunk egy rövid összefoglalót, azon belül is azokról a napokról, amikor Lali Peruban, Chilében és Ecuadorban népszerűsítette új albumát.

2016.07.01. 09:16, Ali
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!