Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

   

  

 

  

  

  

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com
Facebook oldalwww.facebook.com/laliespositoogportal.hu

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali az MTV Miaw díjátadó gálán

Címkék: MTV Miaw 2017

2017. június 4-én került megrendezésre a 2017-es MTV Miaw, amelyre Lali is hivatalos volt, hiszen a színész-, énekesnőt 4 kategóriában jelölték, illetve fel is lépett a díjátadó gálán.

Lali június 3-án lépett az MTV Miaw Pink Carpetre, Mexikóban, ahol gyönyörűen nézett ki. Ruháját Guevara Ocampo tervezte, haját Juan Manuel Cativa készítette, sminkjéért pedig ismét Maru Venancio felelt.

Június 4-én. vasárnap került megrendezésre a díjátadó, ahol Lali megkapta az Ego című daláért A Legjobb Videónak járó díjat, ezen kívül őt választották Az Év Argentin művészének is. Az este folyamán az énekesnő színpadra is lépett és előadta a Soy és a Boomerang című dalait. Ekkor egy Henry Cardozo által készített ruhát viselt egy Ricky Sarkany tervezte cipővel. Haját ismét Juan Manuel Cativa készítette, sminkjét pedig Maru Venancio.

 
2017.06.05. 23:30, Ali

Rövid hírek Laliról

Május 30-án került fel az internetre Lali új száma, ami a Cuando estoy con vos (Amikor veled vagyok) címet viseli és a 2017-es Showmatch műsorra készült. Mindenképpen hallgassátok meg az új számot, remélem elnyeri a tetszéseteket!

 

Lali június 2-án megérkezett Mexikóba, ugyanis június 4-én, vasárnap az MTV Miaw díjátadó gálán fog fellépni, ezenkívül pedig az énekesnő 4 kategóriában is jelölt. Ha valaki lemaradt volna erről a hírről, az itt elolvashatja.

 

Hola México ❤️🎶 #MtvMIAW2017

Lali (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés,

 
2017.06.03. 12:00, Ali

Lali Espósito és egy szuper szexi koreográfia, amely forradalmasította az Instagramot

Az énekesnő a táncosaival Chris Brown számra táncolt, aki szintén megosztotta a videót a közösségi hálón.

Lali Espósito imád táncolni. A színész-, énekesnő nem csak a színpadon ragyog koreográfiáival, hanem élvezettel osztja meg a közösségi hálókon legszexibb mozdulatait.

Ezúttal Lali egy videót vett fel koreográfusával és a táncosaival a Privacy Challenge-re, ami Chris Brown új száma, aki jelenleg az egyik leghíresebb énekes az Egyesült Államokban.

A képeken látható, hogy Espósito szuper szexi leggingsben, fehér felsőben és fekete topban táncol.

A videót nem csak 210 ezerszer tekintették meg az Instagramon, hanem Chris Brown maga is megosztotta a közösségi hálón: „Úgy tűnik, hogy tetszett a videó @chrisbrownofficial-nek! Menő!” - írta az énekenő, hogy milyen hatása van a posztnak.

 

Parece que le gusto nuestro video a @chrisbrownofficial 🙌😍🔥🎶 cool! #privacychallenge by @denisedelaroche ❤️

Lali (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés,

 
2017.06.02. 18:15, Ali

Lali Espósito romantikus üzenete Santiago Mocorreanak

A színész-, énekesnő kifejezte érzéseit a barátja irányába és az Instagram felrobbant a sok kedveléstől.

Miután kapcsolata véget ért Mariano Martínezzel (38), Lali Espósitora (25) ismét rátalált a szerelem a fiatal General Villegasi férfi, Santiago Mocorrea (32) személyében.

Vigyáz a magánéletére, néhány hónap múlva lesz 1 éve, hogy elkezdtek találkozgatni, ám a színész-, énekesnő nem szalasztotta el a lehetőséget, hogy kifejezze Santiagoval kapcsolatos érzéseit, és egy fotót osztott meg Instagramon, amin mindketten boldognak és szerelmesnek tűnnek.

„A barátom mosolygós és jóképű” - írta a fekete-fehér fotó mellé Lali, amin kevesebb mint 10 óra alatt 78 ezer kedvelés gyűlt össze. Mocorrea hamarosan viszonozta a szeretetteljes gesztust két hangulatjellel: egy szívvel és egy csókot dobó smileyval.

2017.05.31. 19:20, Ali

Lali Espósito: Nem érzem magam egy érinthetetlen csillagnak

Címkék: interjú fordítás

A fiatal énekesnő – akit a legnépszerűbb művésznek választottak a Viñan 2017-ben – beszél a fejlődésről és a közönséggel való kapcsolatáról. „Nem vagyok robot, és az emberek értékelik ezt.”- mondja.

Lali a sajtóval való találkozóra olyan egyszerűséggel jön, hogy az szinte furcsa. Annak ellenére, hogy rárakták a „tini pop jelenség” címkét, puszival köszönt mindenkit és elnézést kér a késésért.”Szerintem ez alap. Lehet valaki művész, ügyvéd, vagy bármi más, de vannak barátaim, akikkel együtt dogozom, és mindig eszembe jut, hogy mennyibe kerül nekünk, hogy az igazat mondjam. És a köszönés a minimum. Nem az a megdöbbentő, hogy az emberek köszönnek, a vicces az, hogy egyesek nem teszik.”- mondja az argentin - aki miután elsöprő sikert aratott a 2017-es Viña fesztiválon,- június 17-én ismét visszatér Chilébe a showjával.

„A Viña olyan valami volt, amit még mindig nem tudtam feldolgozni.” – mondja. „Azt mondják nekem, hogy ezerrel éljem meg az érzéseimet, de úgy érzem a dolgok megkétszereződtek. Egyszerűen összehasonlíthatatlan volt.” – mondja a színésznő, akik a különböző televíziós sorozatokat gyártó Chris Moréna által vált híressé Latin-Amerikában. A Csacska angyal, a Chiquitas és a Casi Ángeles is azok között a sorozatok között vannak, amelyek lehetővé tették, hogy belépjen a zenei világba és a legünnepeltebb  arca legyen, majd az Isten áldjon, Esperanza! sorozatban alakított egy hamis apácát. „Én általában nem vagyok ideges a show előtt, de a Quinta Vergaraban hidegrázás volt.” – mondja. „El tudtam érni egy olyan közönséget, akik nem ismertek engem. Tényleg egy nagy változás egy művész számára, hogy azon a színpadon állhat.”

- Adott egy lökést a karrierednek, hogy a legnépszerűbb művésznek választottak. Gondoltál arra, hogy sok ember most ismert meg?

Talán ez volt a legfontosabb dolog. Nyilvánvalóan rengeteg dolgot megtapasztaltam , sokat tanultam, minden nagyon jó volt, és a díj, amit a közönségtől kaptam, nagyon meghatározó nekem. Az első albumomat függetlenül adtam ki Argentínában, ami nem könnyű feladat, és minden, ami utána jött, az embereknek köszönhető. A zeném elkezdett megmozdulni, túlléptem azon, hogy sorozatokban vagy szappanoperákban szerepelek. Mégis az emberek elmondják, hogy jó-e, tetszik nekik vagy sem. Az, hogy én kaptam a díjat Viñaban, jó pont a karrieremben, felnőttem egy kicsit és most már úgy érzem, hogy kicsit biztosabban jövök Chilébe.

- Úgy tűnik, hogy a showidat a fiatalabbaknak szenteled, de az idősebbek is ünnepelnek.

A Soy albumnál különösen ez történt. Sok ember tisztán a zenei munkámat ismeri, és megmutatom nekik a showmat. Nézem a közönséget és látok 9 éves kislányokat, akik szeretnek beöltözni és játszani, 25 éves nézőket, akik barátaikkal, párjaikkal jönnek és nagymamákat, apukákat, akik kísérőként érkeznek. Ez egy nagyon széles, meglepő közönség, de szeretem, hiszen előadóművészként az a feladatom, hogy mindenkit szórakoztassak, aki eljön megnézni a showt.

- Hogyan érhető el ez a kapcsolat az emberekkel? Mennyit használod a közösségi hálót, hogy kapcsolatba lépj a rajongóiddal? Hogyan váltál jelenséggé?

Rengeteget tevékenykedem a közösségi hálón, de azt hiszem, valóságosabb vagyok, mint sok ember. Én arra használom, hogy a munkámról beszéljek, nem pedig arról, hogy „Nézd, spagettit eszem!” Az emberek megítélnek engem és mindig tudják, hogy hol vagyok. Nincs probléma azzal, ha nevetnek rajtam és nyíltam elmesélik a történetüket. Volt egy lány a külvárosi alsó középosztályból, akiről soha nem gondolták volna, hogy eljut erre a pontra. A szerencse, a sors, vagy hívják bárminek, elvitte Chris Morena szereplőválogatására, amely lehetővé tette számára a színészetet. Úgy érzem, nem lehetetlen, hogy nem csak gazdag emberekkel  történhet meg.

- Beszélnél a személyiségedről, a hatásodról?

Abszolút. Gyűjtöm a leveleket és a tweeteket, amiket kapok. Normálisan beszélek a rajongóimmal, mint egy ember, nem mint egy robot. Soha nem éreztem magam egy érinthetetlen csillagnak, az emberi részem mindig jelen van.

- Most jobban összpontosítasz a zenére. Mi a helyzet a színészettel?

Elegem van abból, hogy félre kell tennem, mert nincs időm felvenni egy teljes televíziós sorozatot. De részt veszek Sandro sorozatában, ahol egy olyan nőt fogok játszani, akinek kapcsolata lesz egy énekessel, illetve egy drámai sorozatban is szerepelni fogok, ami kihívást jelent a korábbi munkáimat tekintve.

2017.05.29. 19:50, Ali
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!