Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali a párkapcsolatáról beszélt

A mindig jókedvű Lali Espósito beszélt 2 éve tartó párkapcsolatáról és bizalmas információt árult el barátjáról.

A színész-, énekesnő szerepelt Cortá Por Lazano műsorában, hogy bemutassa Acuada című filmjét és a párkapcsolatáról is szó esett.

Félek a kutyáktól, mert amikor 14 éves voltam, megharapott egy kutya. És Santi-nak 12 kutyája van, mindegyik nagy, kint vannak a mezőn, de kettő bent is alszik.” – kezdte Lali.

Ekkor a műsorvezető rákérdezett arra, hogy az intim pillanatokkor is ott vannak-e a kutyák, mire Lali nevetve így válaszolt: „Jajj, dehogy! Milyen rondán néznek, haha! Ilyenkor azt mondom nekik: „Srácok….”

„Amikor odamegyek, ő dolgozik és van, hogy egyedül maradok. Amikor mate teát iszom és csak néhány métert kéne megtennem, 39-szer meg kell gondolnom, hogy átmegyek-e a füvöm, mert 12 kutya van, én pedig egyedül vagyok. Santi 1,93 centi magas, ő vissza tudja fogni őket, de engem megesznek! Ilyenkor szépeket és jókat kell nekik mondanom. Ehhez hozzá kell szoknom.” – tette hozzá jókedvűen.

2018.09.15. 14:45, Ali

Interjú fordítás

Lali Espósito-nak van egy olyan tulajdonsága, amire sok sztár vágyik, de soha nem fogja megkapni, az angyali természete. Vonzó, karizmatikus, profi, tehetséges, és mindezek ellenére sem veszítette el az alázatosságot. Az elmúlt években a csillaga sokkal jobban ragyogott és úgy tűnik, számára nincs akadály.

Szerinte mindig is művész akart lenni és soha nem hagyta, hogy bárki vagy bármi hátráltassa őt az álmai elérésében. 2003 óta rengeteg filmben és sorozatban szerepelt, ezzel párhuzamosan hat albumot szerkesztett a Teen Angels bandával, 2013-ban pedig elindította önálló karrierjét.

Két évvel ezelőtt Lali a „Permiditos” (2016) című filmben kiemelkedő szerepet kapott a moziban, pár nappal ezelőtt pedig a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén vonult végig.

Lalinak ez a legintenzívebb éve: kiadta harmadik albumát, a Brava-t, a múlt hónapban két koncertet adtak a Luna Park, zsűri a Talento Fox új tehetségkutató műsorában és tegnap voltaz „Acusada” című filmjének a premierje, ami jelenleg a Torontói Filmfesztiválon versenyzik a fődíjért.

A művésznő beszélgetett velünk többek között a film megvalósításáról, a zenei karrierjéről, és hogy hogyan éli meg ezt a nagy pillanatot.

Nem sok bírósági film van Argentínában. Milyen volt az Acusada című film előkészítése? 

Azt mondanám, hogy mozgalmas. A legvalóságosabban kellett játszani benne, tudván, hogy nincsen az országunkban erre vonatkozólag annyi információ. Hosszasan beszélgettem erről a filmről a rendezővel. 

A Permitidos című filmben szerepeltél egy vígjátékban, amelyben az extrovertált oldaladat láthattuk, míg az Acusada című filmedben éppen ellenkezőleg. Nehéz volt szerepet cserélni?

És ezenkívül grimaszolnom is kellett (nevet). Nagyon sokat dolgoztunk a rendezővel,a filmforgatás előtt, a casting-tól kezdve az első megbeszélésekig. Sok improvációs feladatot csináltam és a hosszú betanult szövegeket olvastam fel neki. És meg kellett értenem, hogy ez egy drámai film. Színészként tudni kellett, hogy a gesztusok hogyan épülnek egymásra, de ez a karakter másmilyen volt. El kellett mesélnem a történetét, úgy, hogy a néző ne vegye észre, hogy tulajdonképpen mi is történik valójában. Elég nehéz volt.  

Kerestél információkat arra vonatkozólag, hogy ebben a filmben szerepelhess?

Igen. Sok interjút olvastam az ilyen emberekről, még dokumentumfilmeket is láttam. Arra figyeltem, hogy hogyan tudósítanak, hogyan beszélnek, hogyan irányítják az újságírókat, hogyan válaszolnak. Sok olyan emberrel is beszélgettem, akik ártatlanul ültek börtönben.

Felkészültél jól erre a szerepre?

Van egy pszichológus barátom és vele sokat beszélgettem. Megpróbáltam megérteni, hogyan bánnak egy olyan emberrel, aki érzelmi sokkon esett át, amiből nem derülhet ki, hogy ártatlan vagy bűnös. Sokat dolgoztam olyan emberrel is, aki valóban egy traumán esett át, és 2 éve ő is egy ilyen helyzetbe került. Csak erre összpontosítottam. Arra fókuszáltam, hogy a karakterem ebben a helyzetben mit is tegyen. Nem tudja, hogy hogyan másszon ki ebből, és csak a meggyilkolt barátnője képe lebeg előtte. Az a színésznek ilyenkor a dolga, hogy ezt ne mutassa ki.

Ez valóban megtörtént. Lucila Frend-et meggyanúsították, hogy megölte barátnőjét Solange Grabenheimer-t. Sok egybeesés van a filmben és ez az ügy között.

Nem! A valóságban ez másképp történik, a család például ebbe nem avatkozik bele semmilyen módon. Ebben az ügyben, arról van szó, hogy ők egy pár voltak, akik egy férfin osztozkodtak. De sosem erre az ügyre épült a film. És sosem utaltunk rá.

Az énekesi karriered egyre sikeresebb lesz, de ugyanakkor a filmezést sem hagyod abba. Nem gondoltál még bele, hogy újra mindkét szerepben lássunk téged?

Tudod, hogy mi történt velem? Ma reggel épp a konyhát festettem, szakácskönyvet fogok majd venni és ezzel is még jobban megismerem magam. Nagyon határozott nő vagyok, tudom, hogy mit csinálok. Nem szoktam sokat töprengeni azon, hogyan látnak az emberek, vagy hogyan kritizálnak az énekesi karrieremtől kezdve a drámai film elkészítéséig. A különböző teendőimet két részre (énekesi és filmkészítési) tudom szedni, és ugyanúgy mind a kettőnél el tudom mesélni a tapasztalataimat. Erre különböző módszerek vannak. Például nem ugyanaz történik akkor, amikor rendezel valamit, vagy ha épp benne vagy a munkában.

A két munkád közül melyiket szereted jobban?

A művészetben nem tudok választani. Tudok egy műsort vezetni vagy reggel azt mondani, hogy „most kedvem támadt szerepelni egy filmben”. Ebben a percben inkább a mozifilmet választanám, de imádok színészkedni. És a zene egy nagyon személyes dolog részemről, nem tudnám abbahagyni, az biztos.

Ki akarsz lépni a komfortzónádból?

Igen, ki. Nem akarom ugyanazt a dolgot csinálni minden egyes nap. Például az „Esperanza Mía” eléggé sikeres lett, miközben mi színészként ezt másképp gondoltuk. Adrián Suar és Canal 13 azt akarta, hogy még egy évadot fusson, ami nem jött be. De nem akarom ugyanazt és ugyanazt csinálni, mert elunom magam. Semmi sem rosszabb annál, mint mindig ugyanazt adni az embereknek. Most ötletet kaptam arra, hogyan kerüljek ki ebből. (Nevet) Úgy értem, hogy kívülről úgy tűnök, mintha bolond lennék és látnom kell, hogy ez így megvalósul vagy sem, de remélem és tudom, hogy az emberek szeretik, ha különböző dolgokat csinálok.

Ki szeretnél próbálni mást is?

Szeretnék dokumentumfilmben szerepelni. Nagyon vízuális típusú vagyok. Egy képből vagy álomból szülöm mindig a dalaimat és a videó klipjeimet. Mindig is így volt, gyerekkoromtól kezdve. Mindenki képes bármire, csak hinnie kell magában.

Kiadtad az új albumodat, a „Brava”-t, a legújabb filmedet mutatod be és a „Talento Fox” műsorában is szerepelsz. Nem akarsz pihenni is valamikor?

Vagy van munka, vagy nincs. Most ebben az évben sok dolog történt velem, de szerencsére minden egyes dologra tudtam időt szánni, amire akartam. Ami szeretek a „Talento Fox” műsorában, hogy ott megmutathatod, hogy ki is vagy valójában, a zenei vagy művészi oldaladat. Vannak olyan új, érdekes emberek, akik nagyon tetszenek nekem.

Szerinted mit gondolhat erről az egészről a Parque Patricios-i Lali?

Most büszke vagyok magamra, mert sosem hagytam, hogy mások döntsenek helyettem. Sosem gondolkoztam el ezen. Egy picit egoista is vagyok. (Nevet) Amikor kislány voltam, azt gondoltam, hogy „Ezt miért nem tudom megcsinálni?”, mert néha ezek az akadályok legyőzhetők lettek volna, de akkor még más valaki csinálta meg helyettem. Velem egyidősökkel dolgoztam sokat és mindig azt láttam, hogy a sok nézeteltérésük volt a szüleikkel. A szülők néha megszabják a gyerekek álmait, ami persze zavarja őket és ezt nem akarják.

Pedig amíg idáig nem jutottál, te is így gondoltad.

Emlékszem a Parque Patricios-i lányra, és emlékszem, hogy nem érdekelt abszolút semmi sem, és az sem érdekelt, hogy valamit kezdjek-e magammal később. Sosem tettem ezt. És sokat teszek azért, hogy minél sikeresebb legyek.

Néhányszor már jártál Mendozába, milyen volt ott lenni?

Turistaként rengetegszer fordultam meg ott, de természetesen munka miatt is. A barátaimmal is utaztam oda és nagyon jól éreztem magam. És persze szombaton újból megyek. A rajongók azok, akik leghamarabb észreveszik ezt, és minden egyes koncertemen csodálkozom ezen. És nem tudom elhinni, hogy nem hagynak befejezni egy mondatot se, mindig lehet hallani, hogy valaki bekiabál.

2018.09.14. 10:15, Ali

Rövid hírek Laliról

Argentínában tegnap, szeptember 12-én volt Lali új filmjének, az Acusada-nak a premierje, amin természetesen a film főszereplőjeként az argentin színésznő is jelen volt. Lali a film többi szereplőjével és a stábtagokkal együtt vonult végig a vörös szőnyegen, fotózkodott, kérdésekre válaszolt és láthatóan nagyon jól érezte magát. A film egyébként mától látható az argentin mozikban.

Smink & Stylist: Maru Venancio

Haj: Juan Manuel Cativa

Ruha: Natalia Antolin

Fülbevaló: Maria y Mariola Torres

Körmök: Esto es las Uñas

Lali szerepel a Gente magazin címlapján, aminek köszönhetően egy nagyon jó fotósorozatot és egy interjút is készítettek vele, amik hamarosan fent lesznek az oldalon.

A Talento Fox tehetségkutató műsornak tegnap este volt az új része, ami ismét tartogatott megható pillanatokat. A versenyre érkezett Carla Romañuk, akit 4 évvel ezelőtt mellrákkal diagnosztizáltak. A 44 éves nő számára most egy új élet kezdődik, ezért is jött el a műsorba, ahol a 4 gyereke figyelte az előadását. Miután előadta Norah Jones-tól a „Don’t know why” című számot, Lali megölelte Carlat és a könnyeivel küzdve a következőket mondta: „Ez a Talento Fox. Az élet olyan látványos, olyan ritka és olyan nehéz...Nem tudom megmondani, hogy mi az élet. De te itt vagy és élvezd! Adj bele mindet!”

 
2018.09.13. 15:00, Ali

Interjú fordítás

Az Acusada című filmjének a bemutatása miatt Lali eléggé izgul. 26 éves kora ellenére sok mindent elért az életben: kiadta harmadik albumát, teltházas koncertjei vannak, egy tehetségkutató műsorban zsűri és várja új filmjének a premierjét, amit Gonzalo Tobal rendezett és olyan szereplőgárdával teli, akik Lalival együtt részt vettek a Velencei Fesztivál nemzetközi versenyén. Néhány napon belül a filmet a Torontó Nemzetközi Filmfesztiválon is be fogják mutatni.

„Azt a pillanatot, amikor „valami mást alkottam”, örömmel látom. És a döntésekben is, amiket hoztam, örömömet lelem. Ráleltem a bizalmamra Gonzalo-ban, a forgatás előtti gyakorlatokkor és az egész forgatás alatt is. Másként kellett gondolkoznom. Nem azt mondom, hogy egy vígjáték készítésekor könnyű koncentrálni, épp ellenkezőleg. Vígjátékot készíteni elég nehéz. De nem csak a nehézségekről van szó, hanem arról is, amikor valaki más bőrébe kell bújni.” - mondta az Acusada filmben lévő szerepéről.

Lali alakítja Dolores Dreier-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte legjobb barátnőjét. A helyzet miatt teljesen megromlik a kapcsolata a szüleivel és az öccsével. A bíróságon az ügyvédjével együtt szembesül azokkal a vádakkal, amiket az ügyész mond neki. „Mint néző fel fog merülni benned, hogy bűnös vagy ártatlan. Mikor látta, hogy meggyilkolják a barátnőjét? Hogyan történt mindez? A film közepén vagy végén az is felmerül majd benned, hogy te mit tennél ilyen helyzetben.”, mondta. 

„A mai világban veszélyes, hogy miként szivárognak ki a dolgok a médiába, hogyan terjed vírusként az információ az emberek magánéletről. A fiatalabbak úgy fogják érezni, mintha rájuk illenének ezek a dolgok.” – magyarázza Lali.

Lehetséges, hogy vitatéma lesz a film. Mi fordult meg először a fejedben a filmmel kapcsolatban?

Sokat dolgoztam Gonzalo-val, és saját módszereket kezdtem el keresni annak érdekében, hogy meg tudjam ítélni az embereket. Ezek kihívással teli napok voltak. Nemcsak Mariana-ként vagy Lali-ként ítéletet hozni erről a filmről, hanem egy fiatalabb lány bőrébe bújni, aki egy teljesen más világban él. Dolores rosszul érzi magát, amiért megvádolják, de valahogy minden irreálisnak tűnik. Azt akartam tudni, hogy miként tudok azonosulni Dolores karakterével, hogy megértsem az érzelmi állapotát ebben a helyzetben.

Valamilyen választ is kaptál erre vonatkozólag?

Igen, úgy gondolom. Valami hasonlót tapasztaltam én is. Úgy tele van a fejed, hogy már lelkiismereted lesz. Hónapokkal a forgatás előtt kezdtük el a munkát Gonzalo-val, azért, hogy megtaláljuk, milyen is legyen a szerepem: fizikailag, lelkileg, hogyan fejezze ki magát, hogyan reagáljon. Az a rengeteg energia, amit ebbe a karakterbe fektettem, elfeledtette velem, hogy hogyan fog szerepelni a film a nyilvánosság előtt és milyennek fogják találni az emberek, milyennek fogok tűnni.

Nagyon úgy tűnik, hogy a rajongóid ezt a filmet más szemszögből fogják látni. Mit kezdesz azokkal, akik elmennek megnézni téged, akik sokat várnak a filmtől, és talán kritizálni fognak? Hogyan birkózol meg ezzel?

Szeretek különcködni, merek változtatni. Remekül érzem magam, amikor másfajta dolgokat csinálok, mint amiket megszoktam. De a siker nem vette el az eszemet, nem vágyom rá minden alkalommal. Nagyon világosan látom, hogy milyen vagyok énekesnőként és színésznőként. Több személyiséggel rendelkező művész vagyok, de jó értelemben, persze.

Mit kért tőled először a rendező?

Azt mondta, hogy mutassam meg a valódi énemet és egy kicsit le is kellett fogynom a szerep miatt. Úgy álltam a forgatáshoz, hogy valami mást fogok belőle kihozni. Az embereknek természetes, hogy olyannak könyvelik el magunkat, amilyenek. De bennem van valami, amit gyerekkorom óta hozok és ez pont az ellenkezőjét mutatja. 10 évig dolgoztam együtt Chris Morenával, tizenévesen kezdtem és tartott 19-20 éves koromig. Amikor lezárult ez a korszak, színházdarab írással kezdtem el foglalkozni, a Salemi boszorkányokkal. Azt mondták nekem, hogy a darab bukásra van ítélve. De nem hallgattam a többiekre, hanem a saját utamat kezdtem el járni. Azokat az embereket szeretem, akik kimernek lépni a saját komfortzónájukból. Én ezért is választottam az Acusada című filmet.

Kivel akarsz a jövőben egy filmben szerepelni?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy bárkivel. De ugyanakkor nyilvánvaló, hogy Meryl Streep-pel, a sokoldalúsága lenyűgöző. Bárcsak hasonlítanék rá egy kicsit…A következő drámában vagy vígjátékban szívesen szerepelnék vele, és alig várom már, hogy ez megvalósuljon. De nem akarok másmilyen embernek tűnni, mint amilyen vagyok. Hiszek magamban. 

A Permitidos című filmed nagy sikert hozott számodra és Ariel Winograd, a rendező elmondta, hogy minden álma, hogy egy másik filmet is készítsen veled. Nagyon sokat emlegetett téged.

Láttad, hogy káromkodtam? A nagymamám látta a filmet, ott ült velem a film premierjén. Amikor megfordultam és megkérdeztem, hogy tetszett-e neki, azt válaszolta: „Milyen csúnyán beszélsz!”.

Az Acusada filmben egy másik oldaladról ismerhetünk meg téged.

Nagyon nehéz feladat elé állított Gonzalo, mert arckifejezéseket kellett gyakorolnom. Sokat tanultam ezekben a helyzetekben és a végén már ösztönösen jött. A legnehezebb az volt számomra, hogy nem mondhattam semmit se a szerepemről.

Mi lesz veled a film után?

Nyilvánvaló, hogy színészkedni fogok. Ha azt kérdezed tőlem, hogy mit várok a moziktól, azonnal azt vágnám rá, hogy egész életemben színészkedni szeretnék. De nagyon körültekintő vagyok ezen a téren. Sosem szerepeltem még olyan filmben, mint az Acusada, és ha holnap megkeresne engem Winograd vagy Gonzalo egy filmben való szereplés lehetőségével, abban a pillanatban igent mondanék. Sokat dolgozom, és nem kívülállóként tekintek erre. Mindig azt fogom csinálni, amihez kedvem van.

2018.09.12. 11:40, Ali

Brava turnéállomások

Lali szeptember 8-án Santa Fe-ben, szeptember 9-én pedig Rafaelaban adott koncertet Argentínában a Brava turné keretein belül. A turnésorozat következő, 7. állomása San Juan-ban lesz szeptember 13-án. Most csak egy kis részletet hoztam az „Único” című dalból, azonban, ha valakit érdekel, hogy milyen a teljes koncert, akkor ide kattintva megnézheti az argentin énekesnő Luna Park-i 2 órás koncertjét, amit egy korábbi bejegyzésben már megosztottam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lali (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés,

 
2018.09.11. 20:00, Ali
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!