Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com
Facebook oldalwww.facebook.com/laliespositoogportal.hu

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Premios Quiero 2018 jelölések

A Premios Quiero egy olyan zenei díjkiosztó gála, ahol a legjobb spanyol nyelvű zenéket és énekeseket díjazzák. Idén Lali három kategóriában is versenybe száll a díjért, jelölték többek között a „Legjobb videó” női kategóriájában az Una Na című számával, a 100 grados dalával „Az év videója” díjra pályázhat, ezenkívül ő az egyike jelölt „Az év zenei Instagramere” kategóriában is. Az argentin színész-, énekesnő 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban is nyert már ezen a díjátadó gálán, összesen 5-ször, többek között az A Bailar, Asesina, Del Otro Lado, Soy és Boomerang dalaival.

A képre kattintva elérhető az oldal, ahol lehet szavazni.

2018.11.08. 15:21, Ali

Lali nyitotta meg Camila Cabello koncertjét

Október 20-án, szombaton volt Camila Cabello kubai énekesnő "Never Be The Same" turnéjának egyik állomása Argentína fővárosában, Buenos Airesben. A világhírű énekesnő koncertjét Lali nyitotta meg saját dalaival, az argentin művésznő elénekelte többek között az OMG, Caliente, Sin Querer Queriendo, 100 grados, Una Na, Tu Novia, Besarte Mucho, A Bailar, Histeria, Irresistible és a Soy dalokat. A koncert a Directv Arénában volt, ami egy szórakoztató központ Buenos Airesben és amely körülbelül 15 ezer ember befogadására képes. Lali számára ez egy hatalmas megtiszteltetés volt, amiről Instagram oldalán ezt írta: "Milyen szép este! Öröm volt megnyitni Camila Cabello showját a szeretett városomban, Buenos Airesben! És ti...milyen bátrak vagytok! Köszönöm, hogy így énekeltétek a dalaimat és megmutattátok minden szereteteteket és támogatásotokat! Köszönöm DF Entertainment, hogy rám gondoltatok és bíztatok bennem!" Sajnos jó minőségű felvétel nincsen a koncertről, de a facebook oldalon (ide kattintva) rengeteg képet lehet megtekinteni.

Smink & Stylist: Maru Venancio

Haj: Juan Manuel Cativa

Ruha: Aloud

Cipő: 47 street

Körmök: Esto Es Las Unas

2018.11.08. 11:30, Ali

MIPCOM rendezvény

Először is elnézést szeretnék kérni mindenkitől, hogy majdnem 1 hónapja nem működik az oldal, az egyik cikk írása közben valami hiba történt, ezért tűnt el az összes bejegyzés. A webmester segítségét kellett kérnem, és mivel egy elég nehéz problémát kellett elhárítani, ez mostanra sikerült, de a lényeg, hogy visszatértem és szeretnék minden hírt bepótolni, mert nagyon fontos dolgok történtek Lalival, amíg nem tudtam hozni az információkat. Úgyhogy naponta több bejegyzést is fogok írni az oldalra, így remélem 1-2 napon belül utol tudom magam érni és a legfrissebb híreket tudom majd hozni. Az oldalnak már van facebook elérhetősége, ahol a képeket, rövid híreket lehet megtekinteni.

Lali október 15-én egy 17 órás repülőút után érkezett meg a franciaországi Cannes-ba, hogy részt vegyen a MIPCOM éves rendezvényényen a Talento Fox műsornak köszönhetően. A MIPCOM (Kommunikációs Programok Nemzetközi Piaca) egy éves szakmai kiállítás a francia városban, ami hagyományosan októberben kerül megrendezésre és 4 napig fut. Ez idén sem volt másképp, az október 15 és 18 között zajló esemény a televíziós iparra irányul, célja, hogy a televíziós stúdiók és műsorszolgáltatók új programokat adjanak és vegyenek a piacon, újakat hozzanak nemzetközi forgalomba, valamint hírességeket mutassanak be. Lali a hazájában futó tehetségkutató műsornak, a Talento Fox-nak köszönhetően vett részt az eseményen, ahol Adrian Suar is jelen volt, aki rendezte többek között az Esperenza Mia (Isten áldjon, Espereanza) című sorozatot is, ami Lali főszereplésével készült és hatalmas sikert aratott Argentínában. A MIPCOM-on való részvétel az argentin színész-, énekesnő számára hatalmas megtiszteltetés volt, így nem meglepő, hogy gyönyörűen nézett ki.

Smink & Stylist: Maru Venancio

Haj: Stephane Forlay

Ruha: Guevara Ocampo

Cipő: Carmen Steffens Argentina

Ékszerek & Táska: Gabriella Capucci

Körmök: Esto Es Las Unas

Franciaországi tartózkodása során az argentin színész-, énekesnőről egy nagyon jó fotósorozatot is készítettek, a facebook oldalon, ide kattintva elérhető az összes kép.

Smink & Stylist: Maru Venancio

Haj: Stephane Forlay

Ruha: Aloud

Cipő: Carmen Steffens Argentina

Ékszerek: Vadeka

Körmök: Esto Es Las Unas

A képekre kattintva elérhető a facebook oldal!

2018.11.07. 12:20, Ali

Rövid hírek Laliról

Lali születésnapján, október 10-én barátai társaságában ünnepelt Buenos Airesben egy Afrika nevezetű éjszakai klubban, ahol nagyon sok híres barátja jelen volt, például a Csacska Angyal sorozat tagjai is, akik 8 évvel a sorozat befejezése után együtt buliztak Lali születésnapján. Az argentin színész-, énekesnőnek több tortája is volt, az egyik egy piros szájat formázott, amit a harmadik albumának borítóképe ihletett. Az este folyamán Lali egy fekete bőr nadrágot viselt egy rövid fehér felsővel és nagyon jól érezte magát.

Még ugyanazon a napon, október 10-én került megrendezésre a 2018-as Youtube Pulse a Tattersall rendezvényközpontban, Buenos Airesben. A privát eseményen Lali elénekelte többek között a Sin Querer Queriendo, Una Na, 100 grados és a Besarte Mucho dalait a harmadik albumáról.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lali Espósito (@lalita_argentinaa) által megosztott bejegyzés,

Szintén október 10-én adta le a Fox csatorna a tehetségkutató műsornak a 7. része, amely ismét tartogatott megható és vicces pillanatokat egyaránt.

Smink & Stylist: Meru Venancio

Haj: Juan Manuel Cativa

Ruha: Maria Vazquez

Körmök: Esto es las Uñas

Szolárium: Lite Brush

Sminktermék: Dior

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lali (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés,

 

Szintén október 10-én adta le a Fox csatorna a tehetségkutató műsornak a 7. része, amely ismét tartogatott megható és vicces pillanatokat egyaránt.

Smink & Stylist: Meru Venancio

Haj: Juan Manuel Cativa

Ruha: Maria Vazquez

Körmök: Esto es las Uñas

Szolárium: Lite Brush

Sminktermék: Dior

2018.10.12. 19:25, Ali

Lali születésnapja és 2 zenei hír

Lali ma, október 10-én ünnepelte a 27. születésnapját. Az argentin színész-, énekesnő tegnap este barátai és családtagjai társaságában ellátogatott a Nicky New York Sushi nevezetű sushi étterembe Buenos Airesben, ahol a születésnapi tortáján lévő gyertyákat pontban éjfélkor fújta el, így kezdődött a születésnapja. Instagram oldalára ezt írta követőinek: „...és még egy évvel öregebben ébredtem fel. Köszönöm a rengeteg szeretetteljes üzenetet. Ez túl nőtt rajtam és nem tudom szavakba önteni! Köszönöm!” Közösségi oldalán egy videót is közzétett, amin a szerelmével látható, alá pedig ezt írta: „Így kezdődött tegnap éjfélkor a születésnapom….a szerelem vett körül!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lali (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés,

Lali ma jelentette be Instagram oldalán a nagyszerű hírt, miszerint október 20-án fel fog lépni Camila Cabello showja előtt a Directv Arénában. A világhírű kubai énekesnő a „Never be the same” turné keretein belül érkezik Argentínába, ahol idén Lali fogja megnyitni a koncertjét. „Köszönöm, hogy meghívtál királynő! Ott leszek a zenémmel a fantasztikus showd előtt!” – írta az argentin színész-, énekesnő Instagram oldalán.

Ezenkívül egy újabb hír lett megerősítve, ugyanis a többszörös díjnyertes mexikói színész-, énekesnőnek, Thaliának november 9-én megjelenő második albumán lesz egy szám, ami a „Lindo Pero Bruto” (Szép, de nyers) címet viseli és a dal Lali közreműködésével készült.

A képekre kattintva elérhető a honlap facebook oldala, ahol a legfrisebb híreket és képeket is megtaláljátok!

2018.10.10. 23:00, Ali
 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |