Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

30/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lemez népszerűsítés júliusban

2016.07.09. 12:34, Ali

Második lemeze, a Soy megjelenése óta Lali folyamatosan úton van, hogy minden rajongójához eljuttassa zenéjét. Járt már Mexikóban, Peruban, Chilében, Spanyolországban és Córdobában is, de ezután sem áll meg, és folytatja a turné előtti cd dedikálásokat. Július 11-én hétfőn Paraguayba, július 21-én csütörtökön pedig Mexikóba megy, hogy ott is találkozzon a rajongókkal, aláírja a cd-ket és interjúkat adjon.

Angela Torres reagált a kritikákra

2016.07.08. 13:08, Ali
Címkék: hír fordítás
Angela Torres fellépett a kritikák ellen és kifejtette távolságát Lali Espositoval: „Megpróbáltam a lehető legvilágosabb lenni, én vele a legjobban vagyok!
 
 
A színésznő azt mondta, hogy viszonyuk akkor változott meg, amikor Lali összejött Mariano Martinezzel és ezt megkérdőjelezték a közösségi hálókon.
 
A 17 éves Angela Torres nem csak azt bizonyította, hogy potenciális művész, de azt is világossá tette, hogy sok személyisége van és megy előre. Két nappal ezelőtti estén, amikor a Bailandoban lépett fel, megmagyarázott mindent: 
 
"Igaz, hogy rosszul végződött a kapcsolatod Lali Espositoval?" kérdezte Angel de Brito , utalva a változásra, amit a kapcsolatuk szenvedett el az Isten áldjon, Esperanza sorozat után, amiben közösen szerepeltek 2015-ben.
 
A fiatal színésznő nem habozott a válasszal: "Lali párkapcsolatba került és elsodródtunk egymástól, de természetes dolog az életben, hogy ez történik. Nem egy konfliktus, vagy bármi miatt. Talán nem ugyanolyan a barátságunk, mint korábban, mert egyszerűen hagytuk, hogy ez megtörténjen. Nem azért, mert akkoriban történt valami."
 
Angela nyilatkozatát nem fogadta jól a sok Lali rajongó, akik erős kritikával illették Torres-t. "Lali a királynő és maradj csöndben ", "Szegény, olyan szeretne lenni, mint ő, kár, hogy soha nem lesz", " Angela egocentrikus, aki nem tudja, hol a határ" és " Hogy füstölög! Az irigység, gőg és ego csúnya tulajdonságok" – ilyen kommenteket írtak neki Lali követői. 
 
A kritikák tudatában Angela is igénybe vette a virtuális világot és tömör magyarázatot adott. „Kár, hogy olyan dolgokat mondotok, amik nincsenek! Próbáltam egyértelmű lenni, amennyire lehetséges, én vele a legjobban vagyok! Csókok" – írta Lali rajongóinak a megjegyzésekre.
 

Angela Torres a Lali Espositoval való kapcsolatáról

2016.07.08. 12:06, Ali
Címkék: hír fordítás
Angela Torres beszélt a Lalival való kapcsolatáról a ShowMatchen: „Nem ugyanaz a barátságunk, mint korábban, ő párkapcsolatba került és eltávolodunk egymástól.”
 
 
A Bailando 2016-os résztvevője beszélt az énekesnővel való kapcsolatáról, akivel együtt szerepeltek az Isten áldjon, Esperanza című sorozatban.
 
Betört a ShowMatchre újszerű koreográfiájával, Nicki Minaj és Madonna zenéire, és nagy képernyőkön és ötletes effektekkel szerepelt. Ugyanakkor Angela Torres nagy figyelmet kapott, amikor megemlítette kapcsolatát Lali Espositoval, akivel tavaly együtt szerepeltek az Isten áldjon, Esperanza! sorozatban.
 
Az egész akkor kezdődött, amikor Lali visszatért Angel de Brito műsorába. Miután a fiatal lány beszélt a kirándulásáról, amin a barátaival vett részt, a riporter megkérdezte tőle:
 
Nem hívtad meg Lalit?
 
Nem.
 
Igaz, hogy rosszul végződött a kapcsolatotok Lalival?
 
Nem, egyáltalán nem. Először is, azt hiszem, nem kell senkit semmiről meggyőznöm. Másodszor pedig nem, egyáltalán nem. Ő egy olyan személy, aki sokat dolgozik, és hála Istennek, én is. Nem látjuk sokat egymást.
 
Azt mondták, hogy az elején jól indult a kapcsolatotok, barátok voltak, aztán egy időben ez megszűnt köztetek.
 
Nem. Egy ponton ő nyilván barátnő lett (utalva Mariano Martinezzel való kapcsolatára) és elsodródtunk egymástól, de ez természetes dolog az életben, hogy így történik. Nem egy konfliktus, vagy bármi miatt. Talán nem ugyanolyan a barátságunk, mint korábban, mert egyszerűen hagytuk, hogy ez megtörténjen. Nem azért, mert akkoriban történt valami.
 
Rendben. Mindenben Mariano martinez a hibás, mint mindig. Lali féltékenységgel vádolja... Ez nyilván elviselhetetlen volt, nehéz az élet. 
 
Nem tudom. Én addig tudtam a dolgokról, amíg összejöttek, utána a sorozatnak vége lett, eltávolodtunk és többé nem…
 
Milyen rossz lehet.
 
Rossz, ugye? Borzalmas.

Soy a színfalak mögött

2016.07.08. 09:36, Ali
Címkék: hír videó

Tegnap újabb videó jelent meg Lali hivatalos Youtube csatornáján. Ezúttal egy 2 perces felvételt láthatunk az A Bailar turné keretében lezajló utolsó Luna parkban lévő koncertről. Ez a hatodik videó, ami a Soy lemez készítésének munkálatait mutatja be, ha az előzőekről lemaradtatok volna, akkor ide kattintva megnézhetitek őket.

Lali új tetoválása

2016.07.07. 17:56, Ali

Lali megosztott Instagramon egy képet új tetoválásáról, amit még hétfőn készített neki Marian Antonito, argentin tetováló művész. A népszerű színész-, énekesnő ezúttal egy kazetta szimbólumot tetováltatott a bal felkarjára. A kép alá a közösségi hálón ezt írta: " SOY ZENE 🎶❤ Üdvözlök mindenkit, minden oldalról, itt. #SOY"

 

SOY MUSICA 🎶❤ Saludo a todos de todos lados por aqui! #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,