Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

  

35/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali szerepet kapott egy sorozatban

2017.05.07. 10:08, Ali

 A Telefe jelentette be, hogy Lali ismét a színészkedés felé fordul, ugyanis szerepet kapott Sandro de América új minisorozatában, ahol olyan nevek mellett fog játszani, mint China Suarez, Calu Rivero és Isabel Macedo. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy Lali egy színésznőt fog alakítani, aki egy Gitano nevű férfival fog viszonyt folytatni.

Ego videoklip

2017.05.04. 13:40, Ali

Még december 14-én jelent meg a Lali második szólólemezén lévő Ego című dal videoklipje, ami azután született, hogy kapcsolata véget ért az argentin színésszel, Mariano Martinezzel. A videoklip forgatásáról az énekesnő így nyilatkozott a Billboard Argentínának: „Villa la Angostura-ban forgattunk, és ez nagyon jó dolog volt, mert én nem ismertem a helyet. Izgatott vagyok amiatt, hogy megmutathatom a világnak az argentin tájat. Igen, meghaltam a hidegtől. Két napig forgattunk, mindenki rendesen fel volt öltözve, én meg futottam az erdőn át a ruhámban." A klip egy történetet mutat be, amiben Lali a nyilak elől menekül – ami valószínűleg mások szavait jelképezi –majd elér egy hídhoz, ami egy jobb helyre vezeti őt. "Ez egy nagyon mély üzenet. Sokat jelent számomra, hogy beszélhetek az egoizmusról; arról, hogyan befolyásolja életmódunkat, hogyan válik támadássá. Egy nagyon ilyen évem volt, sok erdővel, sok nyíllal, de hirtelen találtam egy szép hidat. Mindig van kiút, és mindig lesz jobb." A végén Lali áthalad a hídon egy jobb élet felé, majd megjelenik a dal és a videoklip üzenete: "Bár a világ gyötrődik a büszkeség, a kapzsiság és az egó miatt, mindig van egy híd, ahol uralkodik a szeretet, az igazság és a FÉNY. Kelj át rajta szentimentális bátorsággal." A videót 4 hónap alatt több, mint 8 milliószor nézték meg, illetve egy backstage videó is felkerült januárban, amiben a videoklip forgatását láthatjuk pár percben. Nézzétek meg mind a kettőt, szerintem nagyon jók a videók! 

 

Lali kapcsolata Santiago Mocorreával

2017.05.02. 18:05, Ali

Miután 7 hónap együtt járás után Lali kapcsolata véget ért a 38 éves argentin színésszel, Mariano Martinezzel, a színész-, énekesnő állítólagos új románcaival volt tele a sajtó. Összehozták többek között az exeivel, Benjamin Amadeoval és Mariano Martinezzel, de rengeteget cikkeztek a színésszel, Nazareno Caseroval való kapcsolatáról is, illetve hírbe hozták a kolumbiai énekessel, Malumával is, ám Lali mindent cáfolt. Még december közepén kezdtek cikkezni az újságok arról, hogy a 25 éves hírességnek új párja van, a 32 éves Santiago Mocorrea, aki hangmérnökként dolgozik. Lali először tagadta a kapcsolatot, január végén azonban megerősítette - miután titokban lefotózták őket, ahogy a nyaralásukkor a medencénél ölelkeznek -, hogy egy párt alkotnak Santiagoval. Kapcsolatuk megerősítése után pár héttel, március 9-én jelentek meg először együtt egy nyilvános rendezvényen, mégpedig a Septimo Dia bemutatásán, ami egy új Cirque du Soleil show, az előadás után pedig vacsorázni mentek egy közeli étterembe, amit a lesifotósok meg is örökítettek. Azóta a színésznő többször is nyilatkozott a kapcsolatukról, illetve a közösségi médián is kifejezte szeretetét a férfi iránt. Lali április 28-án meghívott vendég volt a Morfi műsorban, ahol így nyilatkozott Santiagoról: „Gyorsan szerelembe estem, mert egy nagyon ritka személlyel találkoztam. Megismerkedtem valakivel, aki igazi férfi. Ez nem történik meg mindig. Szerelmes lettem erőfeszítés, keresés nélkül, mert nem akartam szerelmes lenni. Jól éreztem magam egyedül, ahogy ő is. Ez tehát egy mágikus találkozás volt, mert egyikünk sem számított rá. Ő egy igazi férfi minden értelemben. Nagyon magabiztos, aki tudja, hogy ő egy olyan nő barátja, aki sokat utazik, és akit mindenki meg akar hódítani. Számomra ez sokat jelent, így tudok békében élni. Amikor azon kapom magam, hogy féltékeny vagyok, az nem tetszik, nagyon fura hely, az a bizonytalanság helye. Mindannyian bizonytalanok vagyunk kicsit, de tudni kell kezelni, és nem szabad a másik életén lógni.”

Lali a Viña del Mar fesztiválon februárban

2017.04.30. 14:19, Ali
Címkék: vina del mar 2017

A Viña del Mar Nemzetközi Dalfesztivál egy zenei rendezvény, amit minden évben február harmadik hetén tartanak Viña del Marban, Chilében. Először 1960-ban rendezték meg és azóta is ez a legnagyobb és leghíresebb fesztivál Latin-Amerikában. Az eseménynek a  Quinta Vergara színház ad otthont, ami 15 000 néző befogadására képes. A fesztivált élőben közvetíti a rádió, több televíziós csatorna, és rendszeresen nézettségi rekordokat döntöget.

2017-ben február 20 és 25 között ismét megrendezésre került a fesztivál, amin idén először Lali is részt vett, nem is akárhogy! A színész-, énekesnő meghívott zsűrije volt a rendezvénynek, amiről egy interjúban így nyilatkozott: "Nagyon boldog vagyok, ez az első alkalom, hogy részt veszek ezen a fesztiválon. A zeném sokat növekszik, és ez egy nagy lépés az életemben."

Számára már február 18-án elkezdődött a rendezvény, amikor is a vörös szőnyegen vonult végig.

Körmök: Esto es las Unas

Smink: Maru Venancio

Haj: Juan Manuel Cativa

Ruha: Julie Vino

Cipő: Ricky Sarkany

Ezután a Viña del Mar Vecinal Gáláján jelent meg, ahol a zsűritagok mutatkoznak be.

               Smink: Maru Venancio

               Haj: Juan Manuel Cativa

               Ruha: Maria Gorof

               Cipő: Valdez

Február 19-én sajtótájékoztatót tartottak, ahol minden zsűri – így természetesen Lali is – jelent volt.

               Smink: Maru Venancio

               Haj: Juan Manuel Cativa

               Ékszerek: Gabriella Capucci

               Ruha: China by Antolin

               Cipő: Valdez

Az ezt követő pár napban az énekesnő interjúkat adott és sajtótájékoztatót tartott és mindig fantasztikusan nézett ki. 

A fesztivál utolsó napja volt Lali számára az egész rendezvény csúcspontja, hiszen ekkor lépett fel a Soy turnéval 15 000 ember előtt. A show körülbelül 40 perces volt, rengeteg tánccal és remek hangulattal.

A látványos előadás után nem meglepő módon Lali elnyerte az arany sirályt és az ezüst sirályt is, ami a legjobb előadónak járó díj. A fergeteges előadás után az énekesnő így nyilatkozott: „Igaz az, amikor azt mondják, hogy nagyon különböző energiák vannak itt Viña-ban. Itt hagytam az életem és a lelkem egy darabkáját ebben a felejthetetlen pillanatban, nem tudok többet mondani. Ez minden bizonnyal életem egyik legemlékezetesebb éjszakája. Köszönöm minden embernek."

 
 

Lali (@laliespositoo) által megosztott bejegyzés, r 26., 11:53 PST

 

Új videóklipek

2017.04.30. 10:58, Ali
Címkék: videóklipek

Lalival az elmúlt 8 hónapban rengeteg dolog történt, nem csak Argentína szerte, hanem Európában és Izraelben is fellépett a Soy turné keretein belül. Az énekesnő azonban nem csak saját dalait írja és adja elő, hanem más énekesekkel is együttműködik és az ilyen közös munkából az elmúlt hónapokban 3 új dal is született. Most ezeket hoztam el nektek, remélem elnyeri a tetszéseteket, szerintem mindegyik nagyon jól sikerült.

 

Baby K – Roma -Bangkok ft. Lali

Az énekesnő még tavaly készített egy közös dalt Baby K olasz származású rapper-énekesnővel. A dal két hónapja került fel az internetre, azóta már közösen fel is léptek a Soy turné keretein belül.

 

Abraham Mateo – Mueve ft. Lali

Még 2016 szeptemberében került fel az internetre Lali közös dala a spanyol énekessel, Abraham Mateoval, aki mindössze 18 éves. Természetesen a közös szerzeményt a Soy turnén is előadták Chilében.

 

Lali Esposito – Taste The Feeling

Lali még március végéin osztotta meg sejtelmesen követőivel, hogy valamit forgat Madridban, pár nappal később pedig ki is derült, hogy a Coca-Coca dalához, a Taste the Feelinghez készítettek egy spanyol verziót, amit Lali énekel és a videóban is ő szerepel.

 
 

Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND