Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

 

21/3 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali rögtönzött tánca Instagramon

2016.06.19. 11:56

A tinibálvány megosztotta saját koreografált táncát Instagramon.

Aranyos, vicces, spontán...és egyedülálló tehetsége van a tánchoz! Lali Esposito ismét világossá tette ezt Instagramján keresztül, ahol több videó is megjelent rögtönzött táncáról. 

"A zene és a tánc szabaddá tesz 🎶 #SOY, #szabadtánc❤🎶 #SOY, improvizálni öröm #szabadtánc #SOY, osztom az utolsót! #szabadtánc #amo #SOY #mindigtodozenére ☺🎶"- írta a fiatal híresség a videók alá. 

A videókon Lali látható, ahogy megállás nélkül táncol és a teste a zene ritmusára mozog. Véleményem szerint az énekesnő mozgása fantasztikus, ezért személy szerint nagyon várom, hogy milyenek lesznek a koreográfiák a Soy turnén, ami szeptemberben kezdődik Argentínában.

Rövid hírek Laliról

2016.06.15. 18:02

Lali megérkezett Chilébe, hogy legújabb lemezét, a "Soy"-t népszerüsítse. Az énekesnő Twitteren tette közzé, hogy utazik az országba, ahol beszélgetni fog a rajongókkal és dedikálni fogja a cdket. "Chilei barátaim HOLNAP megyünk aláírni a cd-ket #SOY #LalienChile" Lali június 24-én fog fellépni Chilében a Fifht Harmony csapat előzenekaraként. Az énekesnő Instagramon is megosztotta rajongóival az örömhírt, hogy megérkezett Chilébe: "HELLÓ CHILE #SOY köszönöm szépségeim, hogy vártatok engem és olyan melegen fogadtatok. Ezekben a napokban jól megleszünk és átadunk mindent jót!"

Nemrég érkezett a hír, hogy Lali új filmjét, a "Pemitidos"-t nem csak Argentínában, hanem Peruban, Bolíviában, Ecuadorban, Izraelben és Uruguayban is vetíteni fogják. Az film augusztus 4-én lesz először látható az argentin mozikban.

Lali, ragálva az orlandói melegbárban történt mészárlásra, ezt a rövid bejegyzést tette közzé Twitteren: "Mi történik az emberekkel? SZŰNJENEK MEG A FEGYVEREK és éljünk BÉKÉBEN!"

Lali találkozása egy beteg rajongójával

2016.06.15. 17:55

Lali Espositonak nem véletlen van 4,1 millió követője Twitteren, 2,5 millió követője Instagramon és figyeli a fél világ az énekesnő minden lépését. Lali kedves, vicces, nyitott és nem utolsó sorban hatalmas szíve van. Soha nem szalaszt el egyetlen lehetőséget sem, hogy kifejezze rajongóinak, hogy milyen sokat jelentenek számára, és próbál mindig a kedvükben járni.

A fiatal híresség most sem hazudtolta meg magát, és egy 12 éves rajongójának váltotta valóra az álmát. Melody egy rákos kislány, akinek minden vágya volt, hogy találkozhasson Lalival. Az édesanyja kapcsolatba lépett az énekesnő édesanyjával, María José Rierával, ezt követően Lali jelentkezett Melody családjánál, és kezdetét vehette a meglepetés megszervezése

Lali végül június 13-án hétfőn találkozott Melodyval és több közös kép is készült róluk. Az egyiken a művésznő együtt tartja a zászlót a beteg kislánnyal, ami a gyógyulását támogatja, a másikon pedig együtt fotózkodnak.

Ez a történet is azt mutatja, hogy mekkora szíve van Lalinak, és milyen gonddal viseltetetik a rajongói iránt. Reméljük, hogy ez a tett erőt ad Melodynak a rák elleni küzdelemhez, és kívánunk neki mihamarabbi gyógyulást! Kitartás Melody! <3

Lali az Év argentin művésze

2016.06.13. 14:33

Tegnap este lezajlott a latin-amerikai díjátadó, az MTV Miaw, aminek keretében díjazták az év legjobb előadóit a zenei kultúrában. 26 különböző kategóriában jelölték a legjobbakat, és nem meglepő módon, ezen a listán-több kategóriában-kedvencünk neve is szerepelt. Lali versenyzett a „Legjobb alakítás egy alkalmazásban”, az „Instacrush”, a „Az év pop robbanása” és az „Év argentin művésze” díjért, utóbbit meg is nyerte az énekesnő. Még nincsenek információk arról, hogy vajon Lali részt vett-e a díjátadón, de Instagramra posztolt egy képet, egyfajta köszönet képen a rajongóinak a szavazatokért, alá pedig ezt írta: "Köszönet a szavazatokért! <3 #AzÉvArgentinMűvésze #MTVmiaw

Az MTV is közétett egy képet Twitteren, amihez ezt írták: "A szeretett @laliespos megnyerte "Az év argentin művésze" díjat! :') #MTVMIAW

Ezuton is Gratulálunk Lalinak, abszolút megérdemelte ezt a díjat! ;) <3

Lali a Morfi műsorban

2016.06.12. 23:04

Pár nappal korábban, június 10-én Lali meghívást kapott a Morfi műsorban és tekintve a korábbi pletykákat, miszerint összejött barátjával, Nazareno Caseroval, nem csoda, hogy nagyon sokan várták az estét, és Lali reakcióját a hírekre.

Bár már korábban nyilatkozott és elmondta, hogy mi is történt pontosan, várható volt, hogy kérdezik Nazarenohoz fűződő kapcsolatáról. Az énekesnő azonban világossá tette, hogy nagyon távol állnak attól, hogy hivatalosan is egy pár legyenek.

Ezután Gerardo Rozín megkérdezte, hogy mi a feltétele annak, hogy egy srácnak esélye legyen Lalinál: „Ha nincs humorérzéke, akkor nem fog sokáig tartani. Nevessen a vicceimen, akkor is, ha rossz. Az élet egy vicc, amit néha elnyomnak a rossz dolgok, ezért kell bele humort vinni. Humort kell vinni az életbe, különben nem lehet élni. Ha a srác humortalan, akkor 15 percnél tovább nem megy, mert ha nincs humor, akkor az furcsa."

Ezután a műsorvezető megjegyezte: „Egyedül élsz”, mire Lali hangosan el kezdett nevetni és ezt mondta: „Erről nagyon sok mindent lehet gondolni…Nagyon átlátszó vagyok, ez az én problémám, de boldog vagyok egyedül.”

Később legyőzte a szégyenérzetét és bevallotta, hogy mi fontos egy férfinál: „Én a száj és a csók kombót dicsérem.” Aztán Lali elmondta, hogy hogyan viselkedik az első randin: „Mindig javasolom, hogy fele-felében fizessünk, mert megsértődnek, ha nem engedem, hogy meghívjanak.” Végül az énekesnő konstatálta személyes helyzetét: "Nem vagyok egyedül, nem érzem magam egyedül, minden jó, így azt csinálhatom, ami jó nekem…”