Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, tavaly kiadta második lemezét, ami a „Soy” címet viseli. Turnéja során bejárta egész Argentínát és olyan helyeken is fellépett, mint Uruguay, Paraguay, Chile, Mexikó, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Jelenleg harmadik albumán dolgozik, amit először 2017. november 3-án mutatott be a Luna Parkban, elképesztő sikerrel.

 
Isten áldjon, Esperanza

Rövid ismertető: Az Esperanza Mia az egyik leghíresebb argentin sorozat, amiben Lali játszotta a főszereplőt. A latin-amerikai országban a műsornak olyan elképesztő sikere volt, hogy színházi változatot is készítettek belőle, ugyanazokkal a szereplőkkel. Magyarországon a RTL Klub sugározta Isten áldjon, Esperanza! címmel, ide kattintva elérhető az összes rész magyar nyelven. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozatról, az „Esperanza Mia” menüpontban rengeteg információt találhattok a történetről, szereplőkről és még érdekességeket is olvashattok.

 
Projektek 2016
"SOY" ALBUM ÉS TURNÉ
(2016)

A Soy album az argentin énekesnőnek, Lali Espositonak a második stúdióalbuma, amit 2016. május 20-án adott ki a Sony Music Entertainment Argentina jóvoltából. A lemezen összesen 13 szám kapott helyet. Az énekesnő 2016. május 27-én jelentette be a Soy Tour első szakaszának dátumát. A turné 2016. szeptember 8-án Buenos Aires-ben, Argentínában kezdődött és Latin-Amerikában, Európában és a Közel-Keleten folytatódott.

PERMITIDOS
 
Műfaj: romantikus vígjáték
Szerepe: Camila
Megjelenés: 2016. augusztus 4 (Argentína)
 
T Ö R T É N E T
A film egy nagyon jó kapcsolatban lévő fiatal párról, Mátéról és Camiláról szól, akik eldöntik, hogy egy kis szabadságot visznek a kapcsolatukba. Ha valamelyikük megismerkedik valaki mással, akkor azt nem mondják el egymásnak. Ám amikor Máté megtalálja azt a személyt, akivel kapcsolatba kerül, elkezdődik a harc.

A BAILAR ALBUM ÉS TURNÉ (2014)

A Bailar című lemez Lali első, azaz a debütáló stúdióalbuma, amelyet 2014 március 21-én adtak ki. A lemezen összesen 10 szám kapott helyet. Az album egészen az 5. helyig jutott a zenei listák élén, és több díjat is szerzett vele az argentín énekesnő. 2014. április 19-én világkörüli turnéra indult a sikereinek köszönhetően.
 
Ahol fellépett:
Argentínában, Uruguayban, Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben megáll.

 

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

   

  

  

  

  

  

  

  

35/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali érzéki fotója az Instagramon

2016.06.19. 22:40

Lali Esposito, a tinibálvány megosztott egy nagyon szexi képet a szociális hálón. Miután befejeződött a nagysikerű Esperanza mia forgatása Argentínában, Lali elfordult a képernyőtől, hogy második albuma, a „Soy” elindítására és népszerűsítésére koncentrálhasson.

Érzékibb, mint valaha, az énekes-, színésznő megosztott követőivel egy nagyon szexi fotót Instagramján keresztül, és számtalan üzenetet kapott, amiben körülvette a szeretet és a csodálat.

Annak ellenére, hogy az egyik leginkább keresett szingli Argentínában és nemrég pletykáltak Nazareno Caseroval alakuló kapcsolatáról (amit azonban Lali később megcáfolt), az énekesnő így nyilatkozott a Billboard magazinnak: „A férfiak nem közelítenek felém. Félnek tőlem, vagy nem tudom, mi a baj. Unalmasnak találnak. Nagyon fontos egy férfinél az intelligencia, anélkül nem fog sokáig tartani. Ugyanakkor én nagyon képzett vagyok, nem fogom magam rosszul érezni. De számomra nem világos, hogy miért nem foglalkoznak velem. Azt kapja, ami kell, hogy elérjen. Nem kell aggódnia…”- mondta az interjúban.

A kép igazán érzékire sikeredett, nézzétek meg Ti is! ;)

 

💞 #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett fénykép,

 
 

Videók Lali rögtönzött táncáról

2016.06.19. 12:50
 

Poner musica y bailar libre 🙌🏻🎶 #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzéte

tt videó,

 

#bailarLibre ❤🎶🙌🏻 #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett vid

eó,

 

improvisando contenta #bailandolibre #SOY

Lali (@laliespositoo) által közzétett v

ideó,

 

Les comparto el ultimo! #bailandolibre #amo #SOY #todotoditoconmusica ☺🎶

Lali (@laliespositoo) által közzétett videó,

Lali rögtönzött tánca Instagramon

2016.06.19. 11:56

A tinibálvány megosztotta saját koreografált táncát Instagramon.

Aranyos, vicces, spontán...és egyedülálló tehetsége van a tánchoz! Lali Esposito ismét világossá tette ezt Instagramján keresztül, ahol több videó is megjelent rögtönzött táncáról. 

"A zene és a tánc szabaddá tesz 🎶 #SOY, #szabadtánc❤🎶 #SOY, improvizálni öröm #szabadtánc #SOY, osztom az utolsót! #szabadtánc #amo #SOY #mindigtodozenére ☺🎶"- írta a fiatal híresség a videók alá. 

A videókon Lali látható, ahogy megállás nélkül táncol és a teste a zene ritmusára mozog. Véleményem szerint az énekesnő mozgása fantasztikus, ezért személy szerint nagyon várom, hogy milyenek lesznek a koreográfiák a Soy turnén, ami szeptemberben kezdődik Argentínában.

Rövid hírek Laliról

2016.06.15. 18:02

Lali megérkezett Chilébe, hogy legújabb lemezét, a "Soy"-t népszerüsítse. Az énekesnő Twitteren tette közzé, hogy utazik az országba, ahol beszélgetni fog a rajongókkal és dedikálni fogja a cdket. "Chilei barátaim HOLNAP megyünk aláírni a cd-ket #SOY #LalienChile" Lali június 24-én fog fellépni Chilében a Fifht Harmony csapat előzenekaraként. Az énekesnő Instagramon is megosztotta rajongóival az örömhírt, hogy megérkezett Chilébe: "HELLÓ CHILE #SOY köszönöm szépségeim, hogy vártatok engem és olyan melegen fogadtatok. Ezekben a napokban jól megleszünk és átadunk mindent jót!"

Nemrég érkezett a hír, hogy Lali új filmjét, a "Pemitidos"-t nem csak Argentínában, hanem Peruban, Bolíviában, Ecuadorban, Izraelben és Uruguayban is vetíteni fogják. Az film augusztus 4-én lesz először látható az argentin mozikban.

Lali, ragálva az orlandói melegbárban történt mészárlásra, ezt a rövid bejegyzést tette közzé Twitteren: "Mi történik az emberekkel? SZŰNJENEK MEG A FEGYVEREK és éljünk BÉKÉBEN!"

Lali találkozása egy beteg rajongójával

2016.06.15. 17:55

Lali Espositonak nem véletlen van 4,1 millió követője Twitteren, 2,5 millió követője Instagramon és figyeli a fél világ az énekesnő minden lépését. Lali kedves, vicces, nyitott és nem utolsó sorban hatalmas szíve van. Soha nem szalaszt el egyetlen lehetőséget sem, hogy kifejezze rajongóinak, hogy milyen sokat jelentenek számára, és próbál mindig a kedvükben járni.

A fiatal híresség most sem hazudtolta meg magát, és egy 12 éves rajongójának váltotta valóra az álmát. Melody egy rákos kislány, akinek minden vágya volt, hogy találkozhasson Lalival. Az édesanyja kapcsolatba lépett az énekesnő édesanyjával, María José Rierával, ezt követően Lali jelentkezett Melody családjánál, és kezdetét vehette a meglepetés megszervezése

Lali végül június 13-án hétfőn találkozott Melodyval és több közös kép is készült róluk. Az egyiken a művésznő együtt tartja a zászlót a beteg kislánnyal, ami a gyógyulását támogatja, a másikon pedig együtt fotózkodnak.

Ez a történet is azt mutatja, hogy mekkora szíve van Lalinak, és milyen gonddal viseltetetik a rajongói iránt. Reméljük, hogy ez a tett erőt ad Melodynak a rák elleni küzdelemhez, és kívánunk neki mihamarabbi gyógyulást! Kitartás Melody! <3