Lali Esposito
Köszöntelek Titeket Magyarország egyik legnaprakészebb Lali Espósito rajongói oldalán. Itt elolvashatjátok a legfrissebb híreket az argentin színész-, énekesnőről, megtaláljátok a dalszövegek fordítását és csodálatos képeket nézegethettek. Remélem az oldal elnyeri a tetszéseteket és minél többen fogjátok követni az oldalon Lali életét.
Ki is Lali Esposito?

Lali Esposito 1991. október 10-én született Argentína fővárosában, Buenos Airesben. Több kisebb-nagyobb filmben, sorozatban szerepelt hazájában, ám a magyar nézők számára leginkább a Csacska Angyalból és az Isten áldjon, Esperanza! című sorozatból lehet ismert, amit az RTL Klub vetített délutánonként. Színésznői karrierje mellett énekesnőként is sikeres, idén augusztusban adja ki harmadik albumát, ami a Brava címet kapta. Az augusztus 23-án kezdődő turnéja során bejárja egész Argentínát és más országokban is fel fog lépni. Idén színésznőként is láthatják majd az argentin nézők, szeptember 13-án ugyanis mozikba kerül új filmje, ami az Acusada (Vádlott) címet viseli.

 
Projektek 2018


Cím: Brava (lemez és turné)
Megjelenése: 2018. augusztus
Leírás: 2018. augusztusában jelenik meg Lali legújabb albuma, ami a Brava címet kapta. Augusztus 23-án pedig útnak indul a turnéja, amit a Luna Parkban kezd, utána folyamatosan lesznek koncertjei Argentína szerte és más országokban is. 

 

Cím: La Voz (tehetségkutató műsor)
Megjelenés: 2018. július 18.
Karakter: saját maga (zsűritag)
Leírás: Ez egy tehetségkutató műsor lesz, ahová Lalit is felkérték zsűritagnak. Már a meghallgatásokat elkezdték és hamarosan indul a show is. Ne maradjatok le róla. Lali biztosan tisztelettel fog bánni a jelentkezőkkel.

 

Cím: Acusada
Megjelenés: 2018. szeptember 13.
Karakter: Dolores Dreier
Leírás: A film főszereplője Dolores Dreier, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak. Miközben felkészül a perre, a Dreir család mindent megtesz, hogy megvédjék a lányukat, de titkok és gyanakvás üti fel a fejét a családon belül.

 

Cím: Sandro de America
Megjelenés: 2018. március 5.
Karakter: Reina Russ
Leírás: Reina Russ egy filmsztár, aki Gitano szeretője lesz, a férfi életének egy fontos pontján. Az első évadot már levetítették Argentínában.

 
Elite

Mielőtt jelentkezel cserének, kérlek, olvasd át figyelmesen a feltételeket, és ha mindegyiknek megfelelsz, akkor jelentkezz a chatben!

  

  

  

   

  

   

  

  

27/5 szabad

Feltételek & Lekerültem

 
Chat

Kérlek, ne káromkodj és ne is hirdess!
Ne szidd az oldalt, Lalit, vagy engem, a szerkesztőt!
Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok!
Ha kritikát, véleményt írsz, azt nagyon szívesen megfogadom, de kulturáltan fogalmazz!
Cserét is itt kérhetsz, de kérlek, várd meg türelemmel, amíg válaszolok!

 

Szerkesztő: Ali
Téma: Lali Esposito

Nyitás: 2016. 05. 08.
Design: Ninaa
Tárhely: Gportal
Kapcsolat: laliespositogp@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban Lali Espositoval, sem családtagjaival vagy barátaival. Ez a lap csupán egy rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy elhozza nektek a legfrissebb híreket a csodás színész-, énekesnőről. Minden ami itt található az saját írás, fordítás, vagy gyűjtés. 

Jó böngészést! ;)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Lali Espósito: "100 százalékig hiszek a sorsban"

Címkék: interjú fordítás

A következő interjút még május 12-én készítették Lalival Tucumánban, kicsit megkésve fordítottam le, de mindenképpen olvassátok el, nagyon érdekes.

„A ’Soy’-ban arról beszélek, ahogyan élünk, ahogyan megszoktuk az erőszakot.”

A művész bemutatja új albumát, amelyen nagyon személyes dalok vannak.

„Az vagyok, aki így keresi a létét.” - énekli Lali a dalban, ami nemzetközi turnéjának is a címe. „Teljes mértékben képvisel. A dal arról szól, hogy a lány, akit játszom, énekel és táncol és az évek során felfedezi, hogy ez a munkája és megtalálja a helyét. De az egész album tükrözi ezt a címet, mert nagyon alapos munkám van a dalszövegekben és a szint elérésében.”

- Ez egy tudatosan megalkotott album?

"A személyes lenne a megfelelő szó. Vannak nyers, húsvér dalaim, nyitott vagyok sok témára, megosztom a gondolataimat, mint a „Tu revolución”, a „Boomerang” vagy a „Reina” dalokban, amikben arról beszélek, hogy hogyan élünk, mit látok magam körül, hogyan szoktuk meg az állandó erőszakot….Ezekről a történetekről akartam énekelni."

- Így idősebb korodban soha nem gondoltál arra, hogy valami másnak szeretted volna szentelni az életed?

"Meglepetés volt a döntésem. 10 évesen megszöktem otthonról a húgommal, aki akkor 15 éves volt és elmentünk egy televíziós csatorna castingjára. Rossz csoporthoz mentünk, láttuk a hosszú sort, amikor megérkeztünk, de végül Chris Morenánál kötöttem ki. Nem is lehetnék szerencsésebb. Ott jöttem rá, hogy mit akarok, és egy nagyon egészséges helyre kerültem."

- Hiszel a sorsban?

"100 százalékig. Az életem a példa arra, hogy hinni kell mindenben, amit kijelölsz magadnak."

- Idén a Viña del Mar fesztiválon voltál zsűri, és te vehetted át az Ezüst Sirályt, illetve a legnépszerűbb művésznek járó díjat is. Mit jelentett ez a karrierednek és személyesen?

"Elképesztő ennek a hatása Latin-Amerikai szinten. A tapasztalat látványos volt, képviselhettem Argentínát, ami nem elhanyagolható, hiszen rengeteg ember látott engem, akik lehet, hogy nem ismertek még eléggé. A stílusom nemzetközi ötletekben és a megvalósításban, de argentin művész vagyok, ez nagy büszkeség és öröm számomra. Tisztában vagyok az identitásommal, argentinnak érzem magam akkor is, ha elhagyom az országot."

- A ’Soy’t jelölték idén a „Legjobb album – Női pop előadó” és az „Év dala” díjra a Gardel zenei díjátadón. Hogy érzel ezzel kapcsolatban?

"Örülök az albumnak, nagyon boldog vagyok, hogy ezzel a stílussal is díjakra jelölnek és versenyezhetek más műfajokkal. Ez nagy büszkeséggel tölt el, sok szív van ebben az albumban."

- Marcelo Polinonál volt egy nagy kijelentésed a biztonsággal kapcsolatban.

"Gondolod? Mindig ezt érzem. Néha azt érzem a nyilatkozatok után, hogy elrontottam, mert nem érdekelnek a szavak. Beszélek, ahogy beszélek, utána pedig néha meg akarom ölni magam. Aggódom, hogy nincs biztonság; nincs igazságosság, és ez bizarr."

- Fel vagy emiatt háborodva?

"Több, mint dühös vagyok, úgy érzem, polgárként kiábrándultam, mint sokan mások. Látom magam körül ezt az érzést, hogy semmi nem oldódott meg. Persze vannak dolgok, amik változtak, fejlődtek, egy ideje jobbá váltak."

2017.05.22. 19:50, Ali

Az első képek Laliról az új sorozata forgatásán

A tinibálvány is része a sorozatnak, amelyet a Telefén fognak vetíteni és ahol egy olyan nőt fog alakítani, aki meghódít egy énekest.

Miután megerősítették, hogy China Suárez, Calu Rivero és Isabel Macedo is szereplői lesznek Sandro de América új minisorozatának, az is kiderült, hogy Lali Epósito is részt fog benne venni.

Az új projekt örömére a tinibálvány megosztott néhány képet a főpróbáról az Instagram oldalán.

Nemrég megjelentek az első színfalak mögött készült képek Laliról, amiken vintage, szexi ruhát visel fekete, hosszú csizmával. És egy forró kép is megjelent Sandroval.

2017.05.22. 14:40, Ali

Benjamín Amadeo nyilatkozott Laliról

Címkék: Benjamín Amadeo

A színész, énekes szenvedélyesen beszélt az ex barátnőjéről, és nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben együtt dolgozzanak.

Lali Espósito és Benjamín Amadeo a példa arra, hogy lehet jó kapcsolat az ex partnerek között. A fiatal énekes beszélt a projektjéről és világosan kijelentette, hogy nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy a jövőben a tini bálvánnyal dolgozzon.

„Később szívesen csinálnék egy duettet Lalival. Nagyon tisztelem őt, mint művész, ismerem az egész folyamatot, ahogyan szólóénekessé vált, kölcsönösen követjük és ösztönözzük egymás zenei projektjeit. Miért ne? Én örülnék neki."– jegyezte meg Benjamin a DiarioShow.comnak.

Ezután részletesen bemutatta Lalival lévő szoros kötelékét, akivel 5 évig voltak együtt: „Beszéltem vele, amikor kijött a lemeze. A mi közös érintkezési pontunk a zene. Vannak hasonló projektjeink, osztozunk cégeken és gyártókon. Ez egy nagyon egészséges kapcsolat. A különbség az, hogy ő már nemzetközileg is szembenézett a dolgokkal, én pedig most megyek a második koncertemre a fővárosba. Mi két nagyon különböző művész vagyunk, de nagyon hasonlók a produkcióink szempontjából, és közeledünk egymáshoz a projektjeinkkel.”

2017.05.21. 14:35, Ali

Lali is a fellépők között van az idei Miawon

Címkék: Miaw 2017

Lali nemrég Instagram oldalán osztotta meg követőivel a remek hírt, hogy a 2017-es MTV Miaw díjátadó gálán ő is fel fog lépni. A rendezvényre 2017. június 4-én, vasárnap kerül sor, ahol az énekesnő előadja többek között a Soy, a Boomerang és az Ego című dalait is. Lali egyébként „Az év videoklipje: Ego”, „Az év pop robbanása”, „Az év művésze Argentínában” és „A legjobb argentin Instagramer” díjakért is versenybe száll az idei Miawon. A színész-, énekesnő az Instagram oldalán a következőket írta a megosztott kép alá: „Igen, igen, igen, igen és igen ! 👏🔥🎶💪️ Élőben fogok énekelni az #MtvMIAW2017 (díjátadón) Mexikóban! Ott találkozunk! #SOY”

 
2017.05.20. 18:55, Ali

Lali Polino műsorában vendégeskedett

Lali még május elején volt Marcelo Polino vendége, ahol beszélt jelenlegi párjáról, Santiago Mocorreáról és az ex-barátja hangfelvételéről, amiben „aljas”nak nevezte őt.

Pár hónappal ezelőtt látott napvilágot az a hangfelvétel, amelyben Mariano Martinez „aljas”nak nevezte Lalit, az énekesnő pedig most meg is ragadta az alkalmat és az interjúban elmondta erről a véleményét: „Nem, nem utáltam a helyzetet, hogy kiszivárgott a hangfelvétel. Mindannyian küldünk hangüzenetet a barátainknak, rossz csapás, hogy napvilágot látott. Különben is, kicsit aljas vagyok. Igaza van, igen. Na, szegény, hogy ez történt, ez eléggé személyes volt.”

Ezután Lali barátjáról, Santiagoról kezdett áradozni: „Minden tetszik benne, egyszerű, okos, nagyon szerelmes vagyok. Évekkel ezelőtt találkoztam vele egy Ricky Martin show-n, mert ő volt az esemény producere. Évekkel később egyedülálló lettem, ahogy ő is. Szerelem volt első látásra. Imádok a barátnője és szerelmes lenni. A családomban imádják őt. Ő totál menő. Nagyon nyugodt, megérti a munkámat, megérti a zenei világot. Néha, amikor tud, elkísér az utazásokra, máskor nem, mert sokat dolgozik.”

Ezután Polino kérdezte Lalit összeköltözésről, házasságról: „Mi? Újra nyugodt vagyok, nagyon boldogok vagyunk. Lépésről-lépésre megyek, nem tervezem meg, hogy mit teszek. Valójában nem hiszem, hogy egy ideig összeházasodunk. Nulla háziasszony vagyok. Majd összeházasodunk a WhatsApp-on, hahaha.” – mondta nevetve.

2017.05.15. 11:53
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!